Lidt om hængepatter & sjove børn

Jeg har testet vegetar kød

eb7c19d9-ab7d-4564-860b-95180d42f059

Og nej det er ikke en reklame:) Jeg ved at Naturli også har lavet en plantefars som modsat denne, vidst nok er helt fri for æg. Jeg er jo ikke så fanatisk, så at der er lidt æg i, kan vi godt klare og Naturli farsen var ikke i køledisken.

Det fede ved veggie kød ud over det åbenlyse er at det kan holde sig ret længe. Rigtig kød bliver hurtigt dårligt, fordi det ligger og rådner, men veggie køder holdbart. Så jeg købte et par paker og lavede 2 store fede bøffer til frokost. Det er lidt mindre saftigt at arbejde med kontra rigtig kød og lidt mere blegt, men ellers er det meget ligesom rigtig fars. Teksturen og smagen var også skræmmende tæt på. Jeg vil vove at påstå at hvis man ikke sagde noget og serverede det i en burger eller lasagne, så ville folk ikke opdage det. Jeg stegte lidt spinat på panden med veggie smelte ost og så var den perfekte frokost i hus. Fuld af grønsager og proteiner og sund fedt. Den slags måltider holder mig mæt meget meget længe og jeg er fuld af energi.

6ea88f13-fa96-4dba-8503-439702e0471f ffaeb744-24cc-4739-b110-5e01f1bee589

6 kommentarer

 • Trine-Mortil3

  Men hvorfor laver de ikke en økologisk variant? Kan simpelthen ikke tro, at alle de sprøjtede planter er sundt eller sundere end kød. Jeg ville elske at skifte kødet ud indimellem med plantefars men jeg tør ikke give mine børn det pga sprøjtegifte og det faktum at det er fuld af soyaprotein som ikke er godt for små børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm ja altså jeg er sikker på Naturli’s produkter er økologiske …

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine-Mortil3

   Men er Naturli’s ikke mere sådan noget hakket snuller i stedet for plantefars?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Naturli har flere forskellige versioner. “Naturli Hakket” som er plantefars (den der har været meget i medierne) er ikke økologisk nej.
   Så er der “Naturli Hakket Veggie økologisk” som er det hakkede snuller som du nævner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du hvad er energi indholdet er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Syntes godt nok ikke det smagsmæssigt har meget med kød at gøre, kald det noget andet. Og der er ikke meget smag i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om hængepatter & sjove børn