Pedicure luksus HJEMME & bedste manicure

Kost inspo

35867c24-e3b9-437e-8dfa-6b6e2deb50b4

Jeg træner stadig og selvom jeg egentlig synes at jeg har skrevet en del om det, så får jeg ofte de samme spørgsmål. Jeg træner ikke længere i et fitness center, da jeg har svært ved at finde tid til det, men jeg laver meget hjemmetræning. Ofte om morgenen når ungerne har spist morgenmad og fået tøj på, så har vi som regel tid til lidt leg og så smider jeg mig på gulvet (ofte stadig med nattøj på) og så træner jeg ryg, mave, ben, arme og numse på skift. Jeg træner eks. mave og ryg i 15-20 min og næste dag kun ben osv. Nogle gange bruger jeg børnene som vægte, hvis de gider og det gider de som regel godt, da det er sjovt. MEN det vigtigste er altså din kost. Bare fordi du træner hver dag, så giver det ikke fripas til dårlig kost. Alle har jo muskler under fedtet, så hvis du “bare” taber dig ned til det du skal, så er musklerne lige der med kun en smule træning om ugen ( man skal også lige ligge min høje hverdags aktivitet oveni med 3 børn)

Jeg spiser generelt sundt og lever plantebaseret. Kager, is, kød, saucer, slik osv. spiser jeg nærmest ikke og alkohol drikker jeg max 2 gange om måneden. OG så skal det jo lige siges at det med at være alene med 3 små børn, sætter ens tempo meget op. I weekenderne med dem, der sidder jeg næsten ikke ned fra jeg står op til jeg går i seng…det er dog ved at blive bedre, da Arthur bliver nemmere og mindre morsyg og mindre afhængig, hvilket virkelig har været godt for min bækkenløsning som stadig driller her 1,5 år efter sidste barn. Og derud over så er jeg også genetisk heldig, fordi jeg har en god forbrændning. Men for ALLE uden undtagelser, der er det kosten, der er vigtigst.

Her er lidt af den mad som jeg har spist denne uge. Alt sammen vegetarisk undtagen fisk. Du ser bl.a. vegetariske risottobøffer, avocado madder, plantekødsbøffer med veggie ost og spinat. Skriv endelig hvis i har nogen spørgsmål.

819eb68e-2454-49e9-933a-9b33a51b00bd e5db5054-9f44-42dc-8cc8-b41176a6d0aa85d7a71c-dbf6-4447-8b90-7a26926134e3 e1aac35c-bde4-46bc-9a15-d29f9603399655c0dafb-8723-4874-b42b-df98281449d19c601be2-d223-493b-8c23-cbb97406aa20

 

8 kommentarer

 • Rikke

  Har du læst bag på:
  GMO
  Du skal ikke vælge den præfabrikerede plantebøf på grund af et højt indhold af grøntsager. Brug den som alternativ, når du ikke orker at lave den selv
  Erstatningsproduktet er tilsat salt, hvilket ikke ligefrem øger sundhedsværdien.
  Der er relativt højt fedtindhold i det plantebaserede alternativ – nemlig ti gram fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   For mig er det netop det bedre alternativ til kød og den fedt der i plantebaseret mad er sund fedt…dvs. i min optik SKAL vi have lidt fedt og på min krop er den kost jeg får helt perfekt…ellers så jeg jo ikke sådan ud:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Har du læst bag på:
  GMO
  Du skal ikke vælge den præfabrikerede plantebøf på grund af et højt indhold af grøntsager. Brug den som alternativ, når du ikke orker at lave den selv
  Erstatningsproduktet er tilsat salt, hvilket ikke ligefrem øger sundhedsværdien.
  Der er relativt højt fedtindhold i det plantebaserede alternativ – nemlig ti gram fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Holder du dig også fra mælk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  Sarah, du er så sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvor har du købt spagettien ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah.

  Jeg må sige at du har været/er min inspirations kilde til et kost skift. Og hold nu op en effekt jeg kan mærke efter jeg er holdt op med kød, mælk, mejeri og kulhydrater af den forkerte slags. Jeg har bla en “slap” refleks muskel som i årevis har skabt problemer og nu mærker jeg stort set intet til det mere. Jeg spiser som jeg har lyst til så en bøf i ny og næ røger ned.

  Jeg har længe vidst at omlægning af kisten var det der skulle til men har hele tiden syntes det var svært med børn osv, men når du kunne med 3 små rollinger ja så kunne jeg vel også, og det ku jeg! Så tak Sarah for at være så stor en inspiration.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hvor ER det fedt at høre at nogen får noget ud af og føler sig inspireret af det jeg ligger op!! Fedt fedt fedt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pedicure luksus HJEMME & bedste manicure