Mit sommerhus inspo

Sommerhus start parat GO!

Sponsoreret

49cf621d-fa50-48eb-8683-d2403f284b22

Hele fredag blev brugt i sommerhuset, hvor jeg lige måtte skrue multitasking hatten godt på, for jeg skulle både lave tv, tale med tømre og så kom Garant i Valby forbi og hjalp mig med at vælge nye gardiner og gulve til vores nye sommerhus. Nu jeg alligevel skulle filme i huset, så kunne jeg jo lige få ordnet nogle praktiske ting.

De har et kæmpe udvalg og det tager sin tid at vælge det rigtige for man kan ikke bare lige fortryde, men parret der ejer butikken, var så søde og profesionelle og guidede mig frem til de helt rigtige valg. Jeg er igang med at få huset malet inden i, dvs. jeg gør det selv. Og jeg er vild med det. Det har næsten været helt terapeutisk at gå der og male i det gode vejr med god musik i ørene og slå hjernen lidt fra. Væggene skal være hvide og jeg valgte et lyst trægulv og mørkegrå foldegardiner. Jeg glæder mig helt vildt til at huset står klar og vi sådan rigtig kan bruge det. Jeg håber bare resten af sommeren bliver ligeså vidunderlig som hidtil.

b2b5a883-e5a3-4e09-b276-dd9092cda8c8a66960b7-239b-41a6-ab8b-c22f64a6b6ddeaa7829a-5c33-46e2-b3fd-087b502aa4c5

 

2 kommentarer

 • Line

  Kære Sarah – og børn! Mange gange tillykke med sommerhuset, det bliver fantastisk for jer..
  Dog vil jeg meget gerne spørge, Sarah; bliver hele det her “Projekt Sommerhus” en lang række indlæg fyldt med annoncer for tømrevirksomheder, malermestre, tagdækkere, boligforeninger og så videre?

  Jeg har allerede sorteret Mascha Vang og Twinpeaks fra (til stor ærgrelse) og vil så nødigt gøre det samme med din skønne blog.
  Jeg nyder at læse dine indlæg, nogle rammer mere plet hos mig end andre, men jeg magter ikke reklamemaraton.

  Ovenstående kan (er jeg klar over) fremkomme som bittert, det er jeg bestemt ikke – jeg under dig al den succes, som din blog fører med sig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa ja det er da lidt en negativ besked. Jeg får primært hug for ikke at vise nok og folk elsker at følge og se et før og efter projekt. Personligt har jeg selv følt mig inspireret af Mascha, når de rigtige tømre osv skulle vælges. Der er mange dårlige håndværkere og folk med hus, bruger oftest folk de har fået anbefalet. Min blog handler om det, der sker i mit liv og et nyt sommerhus/ hjem der skal renoveres fylder jo al min fritid, så hvis du ikke gider den slags, må du jo også vælge min blog fra. Jeg synes selv at jeg skriver varieret. Og det øjeblik jeg ikke ligger op, hvor tingene er fra, så bliver jeg bombarderet med spørgsmål og DERFOR er det nemmere at give info fra første færd og det er lige meget om det er tøj, hår eller sommerhus.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit sommerhus inspo