Er det normalt ?

Bedste mobildiskotek i dk

fos3

Lige nu er der jo højsæson for fester, bryllupper og konfirmationer og i den anledning, så vil jeg lige smide en thumbs up, for det virkelig fede mobildiskotek som jeg hyrede til min 35 års fødselsdag sidste år. Dj’en var for det første virkelig god og moderne! Men de havde både diskolys, de satte op og virkelig fede højtaler som ikke forstyrrede resten af lokalet. De hedder Blackstars.dk og kan varmt anbefales herfra.

Musikken til en fest er simpelthen altafgørende for stemingen og for om der kommer folk på dansegulvet og vi dansede hele natten uden stop og jeg kunne knap gå på mine ben næste dag, så det må betyde at musikken var en succes hehe:)

fos1 fos4 fos5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det normalt ?