På husjagt

Vejen til et smukt hår

REKLAME for MioMillio

At have et stort smukt hår, kræver også et stort arbejde. Fejlagtigt så tror mange at når man har extensions i, så skal man ikke passe lige så godt på det som man ville, hvis man selv havde groet håret. Men extensions kræver mindst ligeså meget pleje, hvis ikke mere. Jo bedre du passer på dine extensions, jo længere tid holder de og jo smukkere forbliver håret.

Jeg har egentlig altid bare brugt shampoo som var til almindelige “hjemmegroet” hår, men så blev jeg præsenteret for nogle nye hårprodukter fra mærket MioMillio, som er High-end produkter til en Low-class price. Produkterne forhandles i hele landet – så man kan både få fat i produkterne på den online webside eller i en fysiske butik har været så heldig at jeg har fået lov at give jer en rabatkode på hele 15% på deres produkter med rabatkoden: SarahLouise

MioMillio har målrettet deres hårprodukter netop til hår extensions som pga. længde har nemmere ved at filtre og kruse. Derfor skal der lidt ekstra kærlighed til med fugt. Samtidig vil man også gerne føle sig tryg i forhold til ingredienser og her er de også meget opmærksomme på, hvad der er i deres produkter. Produkterne er Svanemærket, uden parabener og Astma- og allergi mærket og er endda så skånsom at de også anbefaler det til børn med hår der kruser og filtrer meget. Ikke alle børn synes at det er rart at få håret børstet, men hvis det er blødt og nemt at redde i, så slipper man jo for kampen.

Min hårvask rutine:De 3 produkter som jeg bruger er en shampoo, balsam og en hår serum der hedder OhMyGod som beskriver dens effekt spot on. De 3 produkter bruger jeg sammen og serummet giver lige den sidste bløde og glansfulde fornemmelse i håret. Jeg vasker kun mit hår 1 gang om ugen og bruger så dry-shampoo ved behov. På den måde skåner jeg håret yderligere.

Disse 3 produkter er særdeles velegnet til alle langhårs typer som krøllet, filtret og kruset hår og pga. den lækre sammensætning af ingredienser (som ses over denne tekst) så er der en klar forskel på resultatet af disse produkter og almindelige hårprodukter.

Ud over at det er ren kærlighed til håret, så skader det jo heller ikke at indpakningen er smuk. Emballagen på MioMillio produkterne pynter smukt på badeværelset, så man behøver ikke gemme dem væk og så er det iøvrigt en ret fantastiske gave til en veninde om det er værtinde eller fødselsdag eller bare fordi, så er en gave der både er smuk udenpå og lækker indeni den perfekte gave.

 

2 kommentarer

 • Rikke Laursen

  Kan man også bruge serien, hvis man ikke har påsat hår. Mit hår er nemlig en stor knude, når jeg har været i bad….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • @miomillio

   Hej Rikke Larsen..

   Alle MioMillio’s produkter er special udviklet til Hair Extensions, men SÆRDELES VELEGNEDE til alle langthårs typer som filtret, kruset eller bare langt hår der trænger til kærlig pleje 🙂

   Det specielle ved produkterne er, at det er detangling produkter, der hjælper med at gøre din udredning nemmere uden at knække dit hår, samtid med at det plejer…

   Vi er så sikre på vores produkter, at vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så prøv det på miomillio.com, og se om det ikke vil afhjælpe dit filter problem – husk rabatkoden: SarahLouise, så får du 15% på alle varer 🙂

   Tak for interessen…

   De bedste hår-hilsner
   MioMillio Kundeservice

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På husjagt