Alma har fået sit ønske opfyldt

Om at være ansvarsløs

Der er kommet en del respons på mit indlæg omkring “pigens skyld” i forhold til at udsætte sig selv for fare. Først og fremmest vil jeg gerne pointere at MIN holdning IKKE er at det er pigens skyld og det er uanset, hvad der sker. Et nej er et nej og et mangel på ja er også nej! Flere opfattede åbenbart mit indlæg som om at det er min holdning at pigen generelt bærer et ansvar. Ikke desto mindre følte jeg stadig skam over hændelsen og satte spørgsmål tegn til mit eget ansvar i situationen.

Derudover har nogle skrevet at jeg skulle melde ham, der gav mig noget i min drink og nogle bliver sågar næsten vrede over at jeg ikke har gjort det og siger at det er ansvarsløst. Sagen er jo desværre den at jeg 1. ikke kan sige med sikkerhed, hvem der gjorde det, da jeg ingen beviser har og 2. så kunne jeg jo ikke bevise hvad jeg havde fået i min drink. Efter samtale med min læge, så sagde hun også at det for længst var ude af min krop. 3 så har jeg prøvet det før og der var svaret fra politiet at medmindre at jeg kunne bevise, hvem det var og iøvrigt bevise blodprøver med stoffet (som jo skulle være konstateret med det samme) så kunne de ikke gøre så meget. Jeg ønsker selvfølgelig ikke at det skal ske for andre piger, men lige i min situation kunne jeg ikke gøre så meget andet end at dele min oplevelse.

Jeg beklager det røvsyge billede. Jeg har været i sommerhuset og hente en masse ting og slå græs hele dagen og jeg ligner bæ. Først idag fik jeg styr på vores el situation, så nu er vi endelig klar til lamper i loftet. Jeg mangler stadig lidt småting, men meeeeeget snart er vi helt pakket ud og klar til at få lidt ro på tilværelsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alma har fået sit ønske opfyldt