Har jeg skåret i mig selv????

SÅ blev det fredag!

Og derfor skal vi da have verdens vildeste chokoladekage ik?!!! Det synes mig og ungerne i al fald. Jeg hentede dem tidligt igår og så bagte vi chokoladekage som egentlig var tiltænkt Disney sjov og fredagshygge, men vi måtte naturligvis liiiige prøvesmage kagen og vi kan hilse at sige at…. den er voldsomt godkendt!

Det er bare en chokolade blanding, hvor jeg først lagde 1 lag og så skumfiduser ovenpå. Egentlig er de små skumfiduser bedre, men dem havde de ikke i Rema. Så lagde jeg et lag chokoladekagecreme oven på skumfiduserne og så alm. Bagetid ifølge boksen.

Når kagen er nedkølet, smører man nutella ovenpå og så hakker man marabuu chokolade med karamel og drysser ud over. Sæt på køl i en times tid og voila…. death by chocolate

   

7 kommentarer

 • Jasmin

  Hvilken chokolade kage creme er det du lægger på fiduserne…??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ligger alt for sjældent billeder op af de lækre kager Du en gang ofte lavede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hold nu op en lækker kage…………. Min mund løber i vand nu….Den skal så meget prøves. Tak for opskriften 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ej det kan du fandme ik være bekendt, der røg min bette rygrad 😂 Den skal da laves med børnene i aften 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Death by chocolate 😍😍😍 Kagen ser super lækker ud, Sarah – den er jeg næsten nødt til at lave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Du skriver at først er det et lag dej så skumfiduser så et lage chokoladecram er chokoladecrammen dejen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har jeg skåret i mig selv????