Makeup tip: Hud & læber

Den gale traktor elsker & bolig opdatering

Ja….det er sådan ca. sådan her, mit liv ser ud hver morgen, når Arthur skal afleveres i vuggestue. Der er vejarbejde ude foran og allerede i bilen 10 min inden vi er der, begynder Arthur og sidde og råbe “traktor traktor moar”. Når vi har parkeret, så sætter vi os på bænken og kigger på traktore og gravkoen og de søde mænd, der arbejder hilser smilende på den lille dreng, der tydeligvis synes at de er verdens vildeste superhelte. Jeg synes at det er lidt skægt, for jeg har aldrig præget ham i en bestemt retning og mine drenge får lov at lege med dukker, kjoler og makeup hvis de har lyst og alligevel, så er der bare noget ved de store maskiner som drengene ikke kan stå for. Alma har aldrig været interesseret i den slags.

I forhold til vores flytning, så har vi nu boet i vores nye hjem i en måneds tid og vi er bare så glade for det og ungerne nyder virkelig godt af at vi nu har egen have. Jeg nyder godt af at jeg føler at vi kan starte forefra og have et mere privat liv. Tv3 havde jo vist et billede af vores gamle hus på tv, hvilket betød at vi nogle gange havde fremmede stående i vores have og derudover kunne man se ind i haven fra vejen. Det er slut nu. Jo mere kendt jeg er blevet (i know- det lyder arrogant lol) men det er facts), jo mere behov har jeg haft for at kunne være privat, når jeg har lyst. Mange har efterspurgt rundvisning i vores hjem, men det har jeg ikke lyst til. I vil jo naturligvis kunne se lidt af vores hjem fra billeder jeg ligger op, men en fuld housetour og private oplysninger, det kommer ikke til at ske.

Vi er næsten kommet helt på plads. Jeg mangler stadig at sætte lamper op og lidt billeder, men vi er på plads og vi havde huset fuld af gæster sidste weekend. Der har været så meget run på med flytning og renovering af sommerhus og hen over sommeren, har jeg ikke haft det samme overskud til in veninder som normalt, men nu føler jeg at jeg så småt kan få vejret igen:)

Når man finder et langt reb, så får fantasienfrit løb. Nogle gange skal der ikke særlig meget til før børn har det rigtig sjovt.

3 kommentarer

 • Hanne Nielsen

  Seføli er dit hjem HELT privat ❤️
  Og et godt tip er at camouflere/redigere dine billeder så man ikke kan se ud af vinduerne over til naboer og lign., så de hardcore nysgerrige ikke kan genkende noget udefra – tro mig – folk kan virkelig blive detaljeorienteret, hvis det kommer til yderligheder 😬🤨
  Nyder at følge med i jeres liv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sarahlouise, hvor er din søns joggingsæt fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup tip: Hud & læber