Vil du styrke og udvikle dit barn?

Reklame

Måske kan i huske at jeg for noget tid siden udtrykte lidt bekymring omkring udviklingen af Arthurs sprog og også at Alma døjede med en overdreven frygt for alt muligt mærkeligt. Jeg har i den forbindelse fundet en online legetøjs shop som hede www.ciha.dk som netop har fokus på legetøj, der er god for børns udvikling.

Jeg er helt vild med de ting de har og jeg vil naturligvis gerne dele det med jer, da mange af jer også har børn. Jeg elsker konceptet med at der rent faktisk er en udviklende mening med legetøjet og at det ikke “bare” er underholdning. Ungerne kastede sig over de ting som jeg havde fundet til dem og Alma fik også en meget fin og nem forståelig bog om store følelser som de iøvrigt alle kan gavne af som vi er begyndt at læse i.

Tryk på billedet for at få bogen. Med julen der står for døren, så ville det ikke være helt dumt at vælge gaver der gavner hos Ciha.dk

Ejerne af Ciha har selv en utrolig insoirerende historie. Jens og Rikke Amdisen og fik to døtre, Alberte og Ella, fra 2014 og 2015. Begge piger er født døve, men i dag taler de lige så godt som deres legekammerater og med den tanke blev Ciha grundlagt.

Alle produkter hos CIHA.dk er udvalgt til at styrke dit barns sprog. Uanset om dit barn har sproglige udfordringer, taler som et vandfald, eller er født med hørevanskeligheder, vil du finde legetøj, der styrker dit barns sprog og udvikler jeres måde at lege på.

Hos CIHA får du:

  • Legetøj, bøger, spil, dukker og meget mere, der udvikler sproget hos børn fra 0-10 år
  • Inspiration til legeaktiviteter og øvelser, der stimulerer sproget
  • Mundrette begreber som AVT, Cochlear implantater og høreapparater. De deler viden og guides på bloggen og personlige tanker om en hverdag med høretab.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg