Cute & cheap "hygge" clothes

Small weekend miracles

Jeg havde simpelthen sådan en travl uge i sidste uge og da vi ramte weekenden, var jeg helt bombet og da vasketøj og oprydning var blevet nedprioriteret i ugens løb, så skulle de ting klares i weekenden. Efter at Alma havde været til ballet og Albert på legeaftale, var vi klar til at holde weekend. Normalt når Alma skal til ballet, slæber jeg alle børn med og vi sidder troligt i opgangen og venter på hende. Albert hader det, så jeg forsøger altid at hooke ham op med en legeaftale de dage, så henter vi ham på vejen hjem.

Arthur er heldigvis ligeglad, for han hygger sig bare mor er der. Der er heller ikke rigtig tid til at nå hjem og lave aftensmad i tide med 3 børn, så ofte bestiller jeg mad som vi tager med på vejen hjem, så vi kan spise så snart vi er kommet ind af døren. Er der noget vi forældre kan, så er det edermaneme at have struktur i tingene!! Vi sluttede ugen af med en ordentlig omgang fredags lækkerier med sushi og masser af fredags slik til Disney sjov. 

Lørdag sov vi “længe” Jeg oplevede noget ret fantastisk, nemlig at Arthur selv stod op og tændte lyset og tullede lidt rundt. Han hentede noget legetøj og sad så på tæppet i soveværelset og legede imens jeg lå i sengen og nød at jeg ikke skulle springe op. De stor havde hevet ipads frem og var gået i frugtskålen og sad og slappede af i sofaen. Det var simpelthen så FEDT at opleve, hvor selvstændige de alle 3 er ved at blive. Jeg lå i 30 min inden jeg behøvede at stå op….Arthur kom hen og informerede mig om at der var lort i bleen og så stod mor op hehe.

Jeg serverede morgenmad og så oplevede jeg endnu en fantastisk ting…jeg gik i bad og lod døren stå åben og de sad bare og sludrede og spiste og så tegnefilm og jeg nåede endda at barbere ben!!! Det er jo nærmest uhørt. Jeg var helt oppe at ringe over vores lørdag morgen. Hold da K hvor er der pludselig sket meget. Jeg glemmer ikke de dage, hvor Arthur lå på puslepuden på badeværelsesgulvet imens jeg måtte tage lynbade og underholde ham samtidig lol

Lørdag gik på praktiske gøremål og hjemmebagte boller go søndag kiggede min veninde forbi med hendes søn som går i Alberts klasse, så lidt skete der da.

//I just had such a busy week last week that when we got to the weekend, I was completely bombed and when laundry and cleanup had been down prioritized during the week, things had to be done this weekend. After Alma had been to the ballet and Albert on a playdate, we were ready for the weekend. Normally when Alma goes to the ballet, I drag all the children with and we are  sitting in the hallway waiting for her. Albert hates it so I always try to a playdate on those days, so we pick him up on our way home. Arthur does fortunately not care, because he just loves being with mommy.

There is also no time to get home and make dinner on time with 3 children, so often I order food that we take along on my way home so that we can eat as soon as we have entered the door. Is there anything we parents can, so it’s the editors to have structure in things !! We ended the week with a good deal of Friday delights with sushi and lots of Friday candies for Disney fun.

Saturday we slept “for a long time” I experienced a tiny little miracle that morning, Arthur himself got up and lit the light and tugged a little around. He picked up some toys and then sat on the rug in the bedroom and played while I lay in bed and relaxing enjoying a stress free wake up.

The big ones sat with ipads and went to the fruit bowl and sat and relaxed on the couch. It was simply such a great experience to see how grown up they all 3 are becoming. I lay for 30 minutes before I needed to get up …. Arthur came and informed me that there was a poop in the diaper and then mommy stood up hehe.

I served breakfast and then I saw another amazing thing … I went to bed and let the door open and they just sat and talked and ate and saw cartoons and I even had time to  shave my legs !!! It’s almost unheard of. I was just so happy about our Saturday morning. Do you know how much happened suddenly? I do not forget the days when Arthur was lying on the bathroom pillow pillow while I had to take crazy quick showers and entertain him at the same time lol

Saturday went on practical chores and homemade buns and Sunday my friend passed by with her son who goes to Alberts class, so a little happened.

4 kommentarer

  • Sahar

    Hvor er de fine “krukke” ting i marmor til bestik fra?😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine-mortl3

    Hvor er din lænestol fra og har den liggefunktion?😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cute & cheap "hygge" clothes