Valentins drømme, rabatkode & mit kærlighedsliv

REKLAME


Valentins dag er lige omkring hjørnet og den søde dag skal gå på at fejre kærligheden. Og jeg tænker at det må være kærligheden i alle afskygninger. Nu har jeg jo ikke en kæreste, men mit liv er stadig fuld af kærlighed fra bl.a mine børn. Så jeg vil fejre kærligheden imellem mig og dem. Men man kan jo også fejre sin bedste veninde, sin mor eller en anden man holder af.

Mit kærlighedsliv er ikke noget jeg så ofte taler om. Jeg kan fortælle jer at jeg forsøger at date lidt, men jeg har kun 8 friaftener om måneden og ofte, så orker jeg faktisk ikke rigtig at tage ud. Efter min sidste ret dårlige oplevelse, hvor jeg vovede pelsen og fortalte at jeg nu havde en kæreste her på bloggen, der så viste sig at være lystløgner og bedrager, så har jeg lært at være noget mere forsigtig. Det vilde er at jeg efterfølgende, allerede 6 uger efter jeg gik fra ham, opdager at han allerede er forlovet med en ny…wtf…. ja jeg blev noget chokeret, men jeg var meget meget glad for at jeg trak stikket, så hurtig som jeg gjorde og så vil jeg sige take til alle de mails som jeg får fra jer derude om bedrageriske mænd som i også har mødt. Det er ret uhyggeligt, hvor mange der faktisk har oplevet noget lignende.

I tiden efter droppede jeg al dating, da jeg lige skulle “finde balancen” så at sige, men nu er jeg begyndt at date lidt igen….. Jeg synes altid at det er interessant at møde nye mennesker og finde ud af, hvad der driver dem og hvad de er bygget op af. Til gengæld kan jeg godt mærke at det, der gør det rigtig fedt at være voksen som eks. at vide, hvad man vil have og hvad man ikke vil have og jeg ved, hvad jeg selv bringer til bordet, er også det, der gør det svært at finde kærligheden. Da jeg var yngre, handlede det hele om, om jeg var tiltrukket af en fyr. Og inden jeg fik set mig om, var jeg forelsket i en virkelig dårlig match. Nu med børn og et stort ansvar og et noget klogere hovede, så hopper man/ jeg ikke bare ind i noget uden at have vendt og drejet det og lyttet til mig selv.

Men jeg glæder mig til at finde kærligheden igen og dele alle de vidunderlige oplevelser jeg har i mit liv- med en mand. Og det er en af de ting kærlighed handler om, nemlig at opleve og leve livet sammen. At skabe minder og glæde i hinandens hjerter. Og set i lyset af at der snart er Valentins dag, så har jeg fået lov at give jer en rabatkode på 15% til den lækre smykkebutik Jumana.dk 

Koden er: sarahlouise

Mine 3 favoritter er halskæden med rosen,  den smukke simple guldring og det fine sølv armbånd Alle smykkerne er enten håndlavede eller designet af udvalgte smykkedesignere.

Jeg er vild med det enkle og smukke udtryk, der er i smykkerne fra Jumana.dk

4 kommentarer

 • Tina

  God formiddag du smukke stærke kvinde 🙂
  Jeg håber også du en dag finder kærligheden.
  Det haster jo ikke lige nu, hvor du skal sunde dig ovenpå den sidste oplevelse.
  Nyd du dine dejlige børn.
  Jeg skal også fejre kærligheden til mine børn/plejebørn og mine dyr 🙂
  Pludselig en dag så står den rigtige der lige foran dig.
  Ønsker du og børnene er smuk weekend i det dejlige og smukke børnevenlige vintersnevejr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ken

  Det er interessant læsning, Sarah. Men jeg tror ikke, at det kun er mænde som er bedragerisk og behandle kvinder så dårligt. Kvinder er på nøjagtig sammen måde, og det kan jeg skrive under på. Så som når man arbejder i udlandet, efter familien har snakket seriøst omkring fordel og ulemper, og så har partnere utro i eget hjem med 3 børn som vidner, samt beholder partneres fradrag grundet arbejde i udlandet. Så det går begge veje. Men nok om det.

  Jeg håber virkelig, at du finder en du kan dele dit liv med, og at børnene kommer til at knytte sig til.
  Held og lykke på Valentinsdag 🔥🔥🔥🔥🔥👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Så husk at træne din alt for lille røv inden du skal date 😂😂😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg