Valentins drømme, rabatkode & mit kærlighedsliv

Vi kunne ikke lade være

Lige siden vi var her første gang i december, så har børnene ikke talt om andet. Vi har fundet et hotel med pool. Det er ikke et spa hotel, men almindeligt hotel der hedder Manon le suites og børn er velkommen og det er vi meget meget glade for. Vi tjekkede ind lørdag ved middagstid og min dejlige veninde kom også med hendes 2 dejlige børn og så fik vi værelser lige ved siden af hinanden. Ungerne kunne frit gå frem og tilbage og vi boede lige ud til poolen, så det var helt utrolig nemt, hvis man lige skulle skifte ble eller hente noget og så kunne Arthur sove lur på værelset med en babyalarm, imens vi lå og dasede ved poolen….det fungerer altså bare SÅ godt!!! Flere har spurgt om det er et sponsoreret og nej det er det ikke.

Vi badede det meste af lørdag dag og spiste frokost ved poolsengen. Der er dejligt varmt som i et drivhus og det føles som om man er syd på. Vandet er også dejlig tilpas varmt og der er fed musik i højtaleren. Det er det tætteste man kommer på Bali uden at rejse.

Middag spiste vi på hotellets restaurant. Deres mad er lækker og økologisk, men de kunne godt smide nogle lidt mere børnevenlige retter på menuen. De kunne til gengæld godt lige på dagen lave pasta til børnene, selvom de normalt ikke havde pastaskruer i køkkenet. Efter aftensmad var alle helt færdige og vi hoppede tidligt i seng, så vi kunne nyde en dejlig lang morgenmad og en hel formiddag og middag ved poolen.

Og så var den weekend slut. Og jeg skulle hverken rydde op, vaske op og lave mad. Jeg skulle bare nyde mine vidunderlige børn og lade andre servere maden. Det er sgu da den bedste måde at bruge tiden på hva hehe

//Ever since we were here for the first time in December, the children have not talked about anything else. We found a hotel with pool Manon le suites in copenhagen. It is not a spa hotel but a “ordinary” hotel and children are welcome and we are very pleased with that. We checked in Saturday at noon and my lovely friend also came with her 2 lovely children and then we got rooms right next to each other. The kids were free to go back and forth and our rooms was right next to the pool, so it was incredibly easy, if I needed to diaper change or get something in the room and then Arthur could sleep in the room with a baby monitor while we were lying down by the pool …. its just perfect!!! Several have asked if it is a sponsored trip and no it is not.

We were by the pool most of Saturday day and ate lunch at the pool bed. The temperature is like being in a greenhouse and it feels like you are on vacuum even though its really cold outside. The water is also nice and warm and there is great music in the speaker. It is the closest thing to Bali without traveling.

For dinner we ate at the hotel restaurant. Their food is delicious and organic, but they could put some slightly more child-friendly dishes on the menu. They could, on the other hand, make good pasta for the children on this evening, even though they usually did not have pasta penne in the kitchen. After dinner everyone was completely tired and we jumped to bed early so we could enjoy a nice long breakfast and a full morning and lunch by the pool sunday.

And then the weekend was over. And I didn’t have to clean up, wash up and cook. I just had to enjoy my wonderful children and let others serve the food. That’s the best way to spend time yes!? 🙂

 

  

4 kommentarer

 • Amanda

  Haha hvor er han skøøøn, den lille flyder der!! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ser dejligt ud .. overvej brugen af Ipads til små børn – den er med på mange af billederne. Forstår helt klart, at man kan have behov for den i perioder i fly og tog – men noget af det, man diskuterer meget, er tablets og børns evne til ikke at udvikle empati, når de bruger meget af dagen med en tablet … hermed ikke sagt, at det er et faktum .. men der forskes i det https://www.emu.dk/modul/skal-sm%C3%A5-b%C3%B8rn-holdes-fra-tablets

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Alt med måde. Jeg har glade, meget intelligente, sociale, sjove sunde børn, der trives. At de efter 2-3 timer i vandet og fuld fart frem, sætter sig med en ipad og en snack for at koble fra (hvilket jeg også selv elsker), det sker der næppe noget ved. Tiden er anderleden end for 20 år siden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en fremragende beslutning – vil give min arm for en stak af de fritter der!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentins drømme, rabatkode & mit kærlighedsliv