Måden vold i min barndom har påvirket mig på

Ny varm fase- nyt ur

REKLAME
Jeg elsker moden og hvordan den skifter. Jeg er generelt i livet ikke særlig god til stilstand. Bevægelse, udvikling og skabelse er liv for mig, hvilket nok også er derfor jeg elsker at renovere, smuksere, udvikle og være kreativ. Mode og tendenser er nærmest ligesom en ny opdagelse. Pludselig synes man at noget nyt er smukt og meget smukkere end det man havde også selvom mode og tendenser jo i virkeligheden bevæger sig i cirkler. Jeg har i flere år haft grå farver, der dominerede mit hjem. Men nu har jeg fået en svaghed for varme farver. Gylden, guld, brun og naturlige produkter som læder, jern, træ og marmor.
Så SELVFØLGELIG skulle jeg have et nyt Daniel Wellington ur med brun læderrem 🙂 Lige nu får man en valgfri ekstra rem med til sit ur gratis. Jeg valgte en sort læderrem, så jeg kan tilpasse uret mit valg af tøj. Ud over den ekstra rem, så får du også 15% rabat ved at bruge min kode: 15SARAHLOUISE
SÅDAN FÅR DU DIN GRATIS REM

Trin 1 – Vælg et ur, og læg det i indkøbskurven. Trin 2 – Klik på tilføj en gratis rem i indkøbskurven, og vælg den, du synes bedst om.


Cookie ville også lige være med på billedet og nej….jeg har ikke valgt min hund ud fra hans farve!! lol

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måden vold i min barndom har påvirket mig på