Taber-trolde på nettet

Ok…. DET ser lidt mystisk ud

Reklame/rabat

Jeg blev en smule forskrækket, da jeg i dag kom hjem og så min brystkasse. Men det er heldigvis ikke farligt, det er bare ikke sådan som jeg plejer at se ud efter en laser behandling og det går væk igen i løbet af et par dage.

Jeg var i dag en tur forbi klinik Cerix som igennem et par måneder har behandlet mig for pigmentforandringer og blodkarsprængninger i ansigtet. De første to gange, var der ikke rigtig nogle røde pletter. Der var kun lidt hævning i mit ansigt og det var det. Men denne gang har jeg af en eller anden årsag fået nogle røde plamager.

Det er min tredje laserbehandling. De andre gange har jeg virkelig kunne se en stor forskel, men jeg har virkelig også haft nogle store skader efter at jeg i længere perioder har surfet uden at bruge solcreme. Det var selvfølgelig før børn og navlebrok, i ved, dengang hvor mine mavemuskler stadigvæk hang sammen. I dag er det noget sværere at komme op og stå oprejst på et surfbræt i to hop, når ens mavemuskler nærmest sidder omme på ryggen.

Jeg kan ikke vise jer så meget nu, da jeg stadig er midt i processen, men i næste uge kan jeg vise jer det endelig resultat. Det er helt klart en af de bedste givet ud behandlinger. Man behøver ikke meget makeup, når ens hud er smuk. Jeg har ikke været rigtig god til at passe på den, men efter disse behandlinger er der købt godt ind af en Sol-faktor 50.

Kunne i også være interesseret i en rabatkode til samme behandling?

4 kommentarer

 • Sara

  JA!! Jeg er helt sikkert interesseret i en rabatkode på den behandling. Jeg har mange solskader i ansigtet desværre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Du er bare gudesmuk, uanset pigmentforandringer 😉 Nu vi er ved behandlinger – har du fået lavet dine bryster? Synes de sidder SÅ flot, taget i betragtning du har født og ammet dine 3 børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av av, jeg tænker de smælder de lasere; håber de er dygtige 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  😂😂mavemuskler omme på ryggen, som du kan skrive det😂Men kan godt følge dig, har selv født 4 børn og ja, de mavemuskler er vist lidt malplaceret efterhånden😜

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taber-trolde på nettet