Arthurs ben & selvbebrejdelse

Flotteste hår forvandling😱

Jeg har faktisk ikke rigtigt haft overskud og tid til at passe et omstændigt og krævende hår, så det er snart ved at være et halvt års tid siden at jeg var ved frisøren sidst.

Men i anledning af min fødselsdagsfest i morgen, så trængte jeg til at der skulle ske noget og så gik turen til Salon Lækker. Mit hår har været meget mørkt i noget tid og jeg vil gerne tilbage til den brune nuance som jeg før har haft. Jeg har været ret nervøs, da det ikke er nemt at gå fra et næsten sort hår til et lysebrunt hår og så skulle der også extensions i og farverne skal jo matche fuldstændig. Problematikken med mit hår er at det har været helt blond og er blevet farvet så mange gange at det virkelig kræver den rigtige teknik at få så flot og gennemført en farve.

Jeg er bare SÅ glad for resultatet!!!! Tænk at man kan lave så stor og flot en forandring!!!! Det ser en smule rødt ud, men det er det ikke, det er bare lyset. Farven er mere en lysbrun. Hvad synes i??

Før

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arthurs ben & selvbebrejdelse