Se mit bolig projekt

Vores planer de næste 6 måneder

Følelsen af at trykke på den der knap og vide at nu har man bestilt 2 uger i sydfrankrig eller 3 uger i Thailand, er simpelthen fantastisk!!! Over de sidste par uger har jeg trykket en del på den knap og jeg tænkte at dele med jer, hvad vores planer er, de næste 6 måneder og måske inspirere lidt.

Jeg er pt. stadig i fuld gang med at bygge sommerhus. Det hele er dog blevet forsinket i næsten 2 måneder. Det skulle først have været klar 1 maj, men så rykkede datoen sig til midt juni, men huset er stadig ikke klar. Men hvis alt går som jeg håber, så kan vi rykke i sommerhuset d. 28 juli, hvor børnenes sommerferie starter. Det bliver dog ikke kun ren hygge, for huset skal males og badeværelset skal bygges færdig og huset skal indrettes, så der er nok at lave. Badeværelser tager sin tid, da der kan være ventetid på eks. specielle fliser og møbler og det har jeg ingen erfaring med, men sålænge at vi får et toilet, så kan vi være der hehe. Så så hele juli og halvdelen af august foregår i det danske land.

Vi har nogle små ture vi skal på, eks. skal vi prøve at overnatte i en af de fine bungalows PÅ savannen i Knuthenborg safaripark. Men i september tager vi så 2 uger til sydfrankrig, hvor vi skal nyde smuk natur og kultur. Vi skal på flere fantastiske oplevelser rundt i sydfrankrig, hvor vi lejer en bil til formålet. Og så skal vi vælte os i lækker fransk mad. Vi bor i en smuk villa lige ud til vandet kun en time fra Nice.

I oktober tager vi så på tour i Norge og sverige i ca. 10-14 dage for at besøge nogle af de smukkeste natur områder. vi skal bo 4 forskellige steder, så det bliver meget spænende. Jeg glæder mig helt vildt. Vi skal sejle i kano og på børnevenlige vandreture og bo midt i paradis. Jeg glæder mig til at sove i hytter med græs på taget og kolde morgenbade i norske søer og hyggelige aftener med børnene.

I slut november/start december står den på en 3 ugers rejse til Thailand Phuket. Vi skal bo på 3 forskellige locations. Vi har været i Thailand mange gange før, men det bliver aldrig kedeligt. Der skal vi bare dase, gå med bare tæer i sandet, nyde en masse nydning, sove længe og gøre præcis, hvad det passer os.

Nu tænker nogen måske…”hvad med børnenes skoler” vi har fået tilladelse til at rejse og hjemmeskole dem på turene, dvs. at vi få tilsendt oversigt over, hvad der er fokus på og materiale. De går efter sommerferien kun i 0 klasse og 1 klasse og er ikke svære at skole fra ferien. Vi gør alligevel den slags i weekenderne, med opgavebøger som de elsker at lave, så det bliver intet problem.

Og hvad så med vores bette vovse. Ja han skal med på så mange ture som muligt og på de ture, hvor man ikke må have hund med, der skal han passes af min bror som han kender så godt og før er blevet passet hos. De to er vilde med hinanden. Han skal iøvrigt passes i vores eget hjem, så det er dejligt for Cookie i vante omgivelser.

Sikke et fantastisk halvår, der venter. At vågne hver dag og bare glæde sig til så mange ting er jeg vanvittig taknemmelig over. Børnene glæder sig ligeså meget, så der er bare god stemning over hele linjen.

Her er billeder af nogle af de steder, vi skal besøge.

22 kommentarer

 • Cecilie

  “Vi” har fået lov. Jeg er seriøst sikker på at dig og Michael har fundet sammen igen og hvor er dejligt for jer. Hvorfor siger du det ikke bare som det? Det billede af bar overkrop lignede ham 100% og derudover har du også børnene på dage, som normalt var hans samværs dage med ungerne. Tillykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Hvordan får du råd 🙈 det er jo helt vildt…. 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg arbejder. Jeg er en af Danmarks største bloggere:) og jeg har også forretninger ved siden af:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor lyder det bare lækkert, det hele🤩 Skal du rejse alene med børnene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hey, sikke nogle skønne inspirerende billeder ❤

  Hvor er det 10. billed taget. Det af en sø, smukke bjerge i baggrunden og tre røde træ huse der ligger ned til søen cirka i midten af billedet? Det skulle vel ikke være i Sverige eller Norge? I så fald kunne jeg godt tænke mig en nærmere lokation og tjekke det område ud. Har aldrig udforsket Skandinavien og vil så gerne nogle steder hen som med garanti er særligt smukke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvor er det bare fedt! Sikke nogle oplevelser de får 🙂 God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  hej sarah
  lyder så perfekt med jeres halve år det dejligt at man kan planlægge det på den måde som du gør og hvor alle 3 børn er draget med i dette – som man siger : AT REJSE ER AT LEVE det stemmer før jeg fik barn selv har jeg også rejst meget har dog aldrig været i Thailand men ved der smukt kender nogen stykker der har været der
  Dejligt at følge jer på jeres rejse og ture herinde ❤️❤️god sommer
  vh sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Lækkert at I skal til Norge, jeg er vokset op deroppe og har i tillæg rejst meget der også med små børn😊 Så hvis du har brug for tips og tricks til den ferie må du endelig sige til😊 Det kan klart anbefales at låne eller investere i en bæremais hvis I skal vandre (en rygsæk som Arthur kan sidde i)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil med 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle barkoz

  Dejligt med planer for ferien ☺️ Det lyder så dejligt og lækkert for både dig børnene ☺️
  Men jeg undre mig over at du ikke planlægger ferie med dine børn i den tid de har ferie ☺️ Du er selvstændig og kan formentlig rette ind ift børnene og deres ferie ☺️ Og det i dig selv er jo et stort plus for dig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Der skal vi også holde ferie. 🙂 jeg holder jo aldrig rigtig ferie, da jeg skal blogge og opdatere Instagram og har firmaer der skal passes, men vi lever bare på en anden måde end mange andre❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor lyder det fantastisk. Tror på børn lærer så meget ved at rejse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Hvor er det bare fantastisk for jer. Jeg gad også godt tage på flere rejser end jeg gør lige pt. Mit problem er, at jeg er alene med min datter og hund. Jeg har ikke lyst til at rejse i flere uger bare med hende. Det ville være mere interessant hvis jeg havde en mere voksen med f.eks. en kæreste eller veninde. Rejser du alene med dine børn? Det andet problem er, mit meget speciale hund. Han kan ikke blive passet af andre. Ham tager jeg næsten altid med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvordan gør I ifht farmand? Kan de godt undvære hinanden så længe? Kunne være interessant hvis du lavede et indlæg ifht hvordan I får det passet/til at hænge sammen når nu man er en dele familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Mon ikke den nye kæreste er farmand 😉 Og han dermed skal med på rejserne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hm

   Tænker at han tager med ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne.

  Hvis I bliver glade for Sydfrankrig, synes jeg, I skal tage et kig på vores lejlighed.
  http://www.antibes.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Poulsen

  Åhhh dejligt.. I får da en på “opleveren”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah

  Det ser jo helt vidunderligt ud.
  Er det muligt at du vil lavet et indlæg om hvordan , hjemmesider osv du har planlagt turene?

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   jeg har bare brugt rigtig lang tid på google og forskellige hotel hjemmeside. Find område og behov først og så hoteller:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Børn lærer meget ved at rejse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit bolig projekt