Uuuuuh se hvad jeg har fundet

Status på sommerhus

Indeholder reklame for Coop.dk & Jotex.dk

Arthur laver altid så mange sjove ting, han bliver en rigtig lille skuespiller som stor, tror jeg hehe Det går super godt i sommerhuset. Det er snart helt færdig, det er kun badeværelset som mangler og lidt småting i selve huset. Soveværelset er næsten færdigt. Jeg har fundet den smukkeste sengegavl i naturlig materiale fra Coop.dk og på facebook fandt jeg det fineste brugte bord som jeg bruger som sengebord. Mit sengetøj fandt jeg til en god rabat på Jotex.dk

Seriøst…hvor er det bare SÅ vidunderligt at vi ikke skal tidligt op om morgenen og vi kan hygge til vi vil om aftenen. Det føles jo helt forkert at leve et liv, hvor man SKAL tidligt op og leve så kontrolleret og til bestemte tider hver dag! Jeg gad godt vi kunne smide børnene i skole hver dag kl.09 istedet hehe Det her hygge og sludren om morgenen i sengen, er vitterligt små momenter af lykke, hver eneste morgen i denne ferie!!

 

1 kommentar

  • Heidi S

    Hvor ser det hyggeligt ud. Søde børn du har dig. Sengetøjet er ret flot. Tak for dit link:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uuuuuh se hvad jeg har fundet