Det glemmer vi aldrig!!!!!

Dette har jeg ventet på i 6 uger

Reklame/rabat for Øsdal design

Endelig kom mine helt fantastiske smukke terrassemøbler. Faktisk talte jeg med Øsdal design (det er dem der har lavet det) om dem allerede sidste år, men da jeg kom i tanke om at det var lige præcis sådan noget jeg vil have, var vinteren allerede på vej, så vi aftalte at vente til i år.

Jeg er helt vild med det er lidt slidte look på pallerne. De er blevet malet og behandlet, så de kan stå ude hele vinteren. Hynderne er special syet, så de passer til, men det der er så fedt er at hynderne er smudsafvisende og vandafvisende. Jeg får tit spørgsmål om, om jeg tager alle hynder ind hver eneste dag, for det er jo åbenlyst et stort stykke arbejde, men med disse hynder behøver man ikke at tage dem ind om natten. De kan sagtens klare fugt og de kan også klare et par byger. Og skulle hynderne indenunder blive våde, så lyner man bare op for betrækket og lufter lidt ud ind til hynderne og lukker den igen. Det betyder at jeg kun tager dem ind, når vi rammer vinter, eller perioder med meget regn, eller når jeg nu lukker sommerhuset af. Det er ganske enkelt genialt. Nu vil jeg bare lige have fundet nogle lækre pyntepuder i hør og så er vi der næsten. Så stor en udendørs lounge har været svær at finde og den er bare perfekt, når der er så mange børn.

Derudover har jeg også fået special lavet liggestole med hjul. Det kom sig af at jeg ofte bare sad på et håndklæde eller på en stol og kiggede på, når børnene var i spabadet. Men disse to liggestole kan man også rulle sammen, så det bliver til en stor seng. Så der har jeg da planer om at jeg skal ligge, når børnene leger i spaen. Hynderne venter jeg stadigvæk på, så jeg bruger lige nogle, jeg havde liggende i forvejen. Nu er sommeren jo desværre snart slut, men så har jeg da i den grad noget at se frem til næste år.

Hvad synes i? Er det ikke fint❤️

4 kommentarer

 • Nøjj, hvor er de fede, de møbler:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Leonora

  Ser ubekvemt ud. Hvad gør du med de møbler om vinteren. Tænker de kan ikke tåle elendig vejr? Ingen kritik. Smag og behag er forskellig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hehe de er bestemt ikke ubekvemme. De er helt fantastiske og dejlige bløde hynder. Hynder kan ikke stå ude over vinter, men selve møblerne kan sagtens. Men man kan jo ligge noget over som mange gør, med udendørsmøbler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Super flot og naturligt 🙂
  Smart liggestol 🙂
  Træ fadet på bordet er jeg helt vild med.
  Aften hilsner og tillykke med dit nye flotte udesamlingssted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det glemmer vi aldrig!!!!!