Så tæt på at være færdig!!!

Farvel for denne gang

Kære søde følgere

For lidt over 9 år siden, skrev jeg mit første blogindlæg og efter 3 år begyndte jeg at tjene penge på at blogge. Jeg var i en rum tid, den største blogger i dk og jeg fik så meget ros for mit hårde og dedikeret arbejde som blogger. Så kom tiden, hvor der kom flere og flere bloggere til, Instagram kom til verdenen og alting har ændret sig. At blogge var en vidunderlig kreativ proces, hvor jeg med ord og billeder kunne fortælle om mit liv og have en fed kontakt til mine følgere og læsere.

Jeg har givet SÅ meget af mig selv. I har fulgt mig igennem tykt og tynd lige fra arbejde, fødsler, ulykkelig kærlighed og sygdom. Jeg har mange gange vendt vrangen ud på mig selv og det har altid været det værd. Jeg har bygget et helt liv op omkring mit liv som blogger og har levet og åndet det i alle de år. Og igennem hele processen har jeg skulle finde mig i hård kritik af ALT, hvad jeg gør. Og meget ofte skulle høre på folk, der gør nar at mit job og siger det ikke er et rigtig arbejde. Forleden sad der en studerende på tv og sagde at det ikke var et rigtig job og gav sin mening om børneopdragelse trods hun ikke selv havde børn…. really..

Jo at blogge professionelt ER et rigtig job. Når du kan leve af det du laver, så er det et rigtig job. Et arbejde skal ikke nødvendigs være 8-16 for at tælle som et job. At være blogger er nu blevet et utaknemmeligt job, hvor chikane og mobning på arbejdspladsen er blevet helt ok. Folk syder og bobler af misundelse over den opsætning DE TROR prof. blogger lever under. Der er ligefrem dannet forummer, hvor folk finder sammenhold i at svine kendte og bloggere til. Folk som mig. Som blot åbner op og deler det mest sårbare i sit liv. Og jeg føler at denne tendens er så ækel og pinlig for vores menneskelige eksistens at jeg gruer for, hvad mine børn skal vokse op i.

Jeg har aldrig været drevet af penge. Jeg har mange gange sagt nej til jobs som gav rigtig mange penge, men ikke føltes givende. Jeg er netop nomineret som årets blogger. Jeg er stadig en af de stærkeste spillere i blogger verdenen…. men utaknemmeligheden ved at dele så meget ud af mit liv, har nået nye højder. Jeg har ganske enkelt mistet lystet til at lukke folk ind. Jeg er SÅ træt af at blive vendt og drejet og dømt. Og som regel af folk som kun er ude på at skabe negativ energi. Jeg er sikker på at lovgivningen snart bliver opdateret i forhold til spilleregler på nettet, men det er ikke lige nu og jeg har lyst til at holde mit guld for mig selv. Ja… dette bliver mit farvel til bloggen.

Jeg skralder larm fra. Jeg beholder min Instagram, hvor man fortsat kan følge mig. Her kan jeg nemmere styre, hvad der kommer ind, profiler kan blokeres og helt fratages muligheden for at kommentere. Bloggen lukkes ikke ned før til foråret og jeg vil stadig ligge lidt op i ny og næ, hvis jeg føler mig motiveret til det.

Jeg har ikke lyst til at føle mig som en luder for en masse utaknemmelige mennesker, der bare sidder og venter på at jeg fejler. For jeg fejler, fordi jeg er et menneske og det kan man ikke få lov at være sådan som tonen er blevet. Jeg er gået fra at glæde mig til at poste et indlæg, til at være negativ indstillet og klar til kamp. Det føles bare ikke rart og slet slet ikke det værd!!

Istedet vil jeg rent arbejdsmæssigt fokusere på det som gør mig glad. Jeg har nye spændende projekter undervejs og har også startet en ny virksomhed. Jeg insisterer på at vågne hver dag og glæde mig til dagens opgaver. Jeg vil finde ind til min kreative kerne igen og være mindre tilgængelig for fremmede.

Jeg er utrolig taknemmelig for alle dem, der har fulgt mig i tykt og tyndt og hvem ved, hvad fremtiden bringer.❤️❤️❤️ I kan følge med lidt endnu, før lyset slukkes❤️❤️🙏

54 kommentarer

 • Kristina

  Kære Sarah Louise
  Jeg har fulgt dig helt fra starten af! Fra dengang hvor man hver dag skulle finde sin computer frem, vente på den langt om længe startede op, for at følge dig. Dengang du boede i lejligheden med dine katte, og levede det vilde party liv. Dengang du havde Dream models og lavede badetøj. Altså i laaang tid nu😉
  Vi er vidt forskellige og vores liv er meget forskellige. Trods det har jeg fulgt dig i så lang tid, fordi du inspirerer mig helt enormt. Jeg er beundrer dig utrolig meget for dine egenskaber som mor og forretningskvinde. Du er simplethen så stærk en kvinde! Dine opslag har igennem tiden bragt mange grin, smil, tårer og da også misundelse ind imellem😂
  Tusind tak fordi du har lukket os ind i dit/jeres liv i så mange år❤️
  Kram Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Ussing

  Fantastiske Kvinde!
  Jeg har nydt godt af, at læse med om dit og dine børns liv.
  Mange af de problemstillinger du har vendt og beskrevet, er problemstillinger jeg selv har haft mødt i livet eller vil komme til.
  Men mange kan ikke rigtig hamle op med så selvstændig en pige, som samtidig har succes i livet.
  Jeg stå i samme sko som dig! Takker for dig.
  Vi ses nok engang.
  Kærligste hilsner fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Elnegaard

  Kære Sarah Louise,
  Jeg har også haft glæden af at følge dig og dine skønnebørn i en årrække – tak for nu, og fuld forståelse for din, sikkert tunge, beslutning. Tak for at dele dit spændende liv i op- og nedture. ❤️ God vind fremover – jeg ønsker dig søstersolidaritet, kærlighed og god karma; både i business og privat ☺️
  Kram fra Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg har fulgt med i mange år, næsten fra start og du var den første blogger jeg fulgte. Dengang der ikke var så mange der vidste hvem du var. Det sidste års tid ikke på insta. Jeg tror du har blokeret mig. Jeg ved virkelig ikke hvorfor. For jeg er oftest enig med dig og har ikke skrevet noget grimt. Har fulgt med her istedet. Men jeg ville da ønske jrg kunne følge dig på insta så 🙁 for jeg nyder at følge med i jeres liv. Hedder Amalie_louise i tilfælde af du skulle få lyst at undersøge Hvorfor jeg ikke kan se dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for alle de dejlige historier, og held og lykke på din færd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Lise Julin

  Stor respekt til dig. Du ønskes det bedste for dig og dine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Tak fordi at vi måtte følge med i alle årene 🙂 Og held og lykke med dine nye projekter! Jeg må ærligt sige at jeg godt kan forstå din beslutning. Virkelig ærgetligt at det skal være sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Kofoed Kirkegaard

  Held og Lykke fremover- Har været glad for følge dig😃!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt mulig held og lykke!!
  Jeg som blogger, må bare sige, at du har givet ALT, til os der har læst med og jeg er personligtvirkelig taknemmelig, fordi du har været med til atbane vejen for alle andre:-)
  KÆMPE KRAM!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg ønsker dig og dine 3 børn alt det bedste i fremtiden 😊
  Husk altid på at arbejder er sekundært i livet… I er det vigtigste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Øv! Jeg har nydt at læse dine oplæg♥️ Tak for alt det du har delt🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla eriksen

  Kære Sarah. Jeg bil gerne sige tak! Tak for st du åbnede dit liv for os og fordi vi måtte følge dig! Jeg jan godt forstå din beslutning og kan heldigvis følge med i dit og dine pragtfulde ungers liv på Instagram. Jeg kan tydeligvis huske den svære periode da I var på neonatal og jeg beundrede at du havde modet og overskuddet til at blogge til os, da det stod på.
  Tak for nu og godt gået 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det alt for godt selv at blive vendt og drejet i det daglige, ønsker dig alt godt fremover men det er desværre store konsekvenser at være en kendis, især når man er en smuk kvinde som dig som lever at dit smukke ydrer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Held og lykke til dig og dine 3 dejlige børn❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Højland

  Hej Sarah Louise. Jeg forstår dig virkelig godt, og syntes det er mega sejt at du har hængt i så længe – og været den største af dem alle 🙂 Jeg vil helt sikkert fortsætte med at følge dig på IG 🙂
  Tusind tak for den altid gode inspiration, du gør det pisse godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Kære Sarah Louise
  Jeg vil benytte lejligheden til at ønske dig og dine børn al mulig held og lykke fremover! Jeg har ikke fulgt dig så længe, men er vild med din blog👍 Jeg forstår SÅ godt din beslutning❤ Mange gode tanker fra Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Øv hvor ærgeligt at du lukker nej…jeg elsker at følge dig…men jeg kan godt forstå din beslutning…der er desværre nogle mennesker herinde som ikke kan finde ud af at opføre sig ordentlig….de skulke skamme sig!jeg ved ikke helt hvordan man kan følge dig på Instagram…når jeg prøver at åbne siden står der at den er privat….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Tak for alt du har delt, fortalt, beriget med. Vil savne mit skud “Sarahs verden” , men skønt stadig at kunne følge dig andre steder.
  Alt held og lykke din stærke, smukke, givende kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Larsen

  Stort tomrum for os følgere – men jeg har den dybeste respekt for din beslutning og integritet. Du tør sige stop til sociale medier – det er der mange af os der kan lære af! God vind fremover. Du er så sej!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Forstår dig også godt. Selvom det er lidt trist. Har fulgt med siden Albert kom til verden, har selv en dreng på ca samme alder. Tak for denne gang og du ønskes alt held fremover. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  God vind fremover! Når nu du har taget beslutningen, hvad er så grunden til, at du venter et halvt år med at lukke ned?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for alt, hvad du har delt og givet! Det er vi mange, der sætter pris på – fin beslutning for dig og dine dejlige unger. Ønsker Jer ALT det bedste fremover <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  TAK for de mange år, tror det er meget få af dine indlæg jeg ikke har læst, og jeg har læst med fra starten ❤️ Du er en helt fantastisk mor. Ha det rigtig godt, følger bare videre på instagram 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dét lyder bare SÅ fornuftigt og som et rigtig godt valg for dig og dine nærmeste <3
  Tak for alle de stunder du har delt og god vind fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kære Sarah Louise.
  Øv.. bare øv! Hvor er verdenen efterhånden trist, og hvor er det ærgerligt at alle de negative skal få os positive ned! Har dog fuld respekt for dit valg.
  Jeg er den type der klapper i hænderne over andres succes.. for uanset hvad, så kommer man ik sovende til succes. Og at ‘udlevere’ sig selv og sine kære, dele hverdagen, dele ALT.. det er i mine øjne mere job end 8-16, hvor du kan pakke dig ind i jakkesæt. (Og nej.. der er intet galt i jobs hvor man bærer jakkesæt, blot et eksempel) nettet er blevet et sted, hvor hvis man ærlig, altid skal slutte af med et ‘men’ eller en forklaring og i sidste ende et forsvar.. og sådan er det vist bare over hele linjen.
  Har VIRKELIG nydt at følge dig – du gør det pisse godt. Du er en super-mom, og dine børn kan ik andet end at være stolte af dig💪🏼 Kæmpe tillykke med din beslutning, det er så fedt når folk mærker efter, og handler derudfra. Go’ vind med alt det du skal. Kram herfra🌸🌸⭐️⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tusind tak for de sidste 3,5 år (har fulgt med siden din 3. graviditet). Det, du gør nu, har jeg kæmpe respekt for, og du er jo 1. mover (tror jeg) på netop det, at du siger “stop”, og det er i virkeligheden det, der gør dig til Danmarks bedste blogger. Trist dag for bloggeriet i DK, stærkt og sejt statement for dig! Fortsætter med at følge dig på ig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Øv er virkelige bare rigtig øv……..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg er en af dem der har læst din blog lige fra starten, og selvom jeg synes det er ærgerligt at du lukker bloggen, så forstår jeg det godt.
  Min datter er netop blevet 13 år og har fået en Instagram profil hvor jeg holder øje med hvad der bliver skrevet.
  For en uge siden blev hun svinet til af nogle andre teenagstøser. Hun blev simpelthen så ked af det og det samme gjorde jeg.
  De ville jo aldrig have sagt det samme til hende hvis de stod foran hende.
  Held og lykke fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Go’ vind fremover – håber du finder lige det, der gær dig gladest, at gå i krig med💪🏻🌈.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nena

  Kommenter almindeligvis ikke, men synes du fortjener et ordentligt farvel. Har fulgt med i mange år, og synes det har været skønt at følge dit liv, da du har min største respekt. Jeg kan godt forstå din beslutning, ville aldrig selv kunne gøre som du har gjort, at stille mit liv til fuld skue og få høvl for alt, så i forvejen synes jeg det er vildt at du har kunne holde gejsten, især de sidste par år. Men synes det er den rigtige beslutning, inden alle opslag bliver et stort forsvar og argumentation for, hvorfor man har gjort, som du har gjort. Så stort tak for at give god inspiration, smil på læben, og interessante opslag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina windig

  Tak Sarah fordi du er ærlig og altid har været det. Jeg har nydt at følge med og syntes du er så mega cool.
  Forstår dit valg, du skal passe på dig selv og dine. Men sikke da en grim verden vi lever i og kan slet ikke ha at det er så nemt at sidde bag skærmen og bare svine og mobbe andre mennesker.. føj.
  Kæmpe kram og lykke fremover ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Tak for at vi måtte følge med. God vind fremover seje super mum! 🙂 Du gør det så godt som mor – det er inspirerende at følge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Takk for at jeg fik følge dig ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina fleur

  Du er en sej pige❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er med tungt hjerte, at skulle sige farvel til din blog❤️❤️ Tak for mange gode timers læsning ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Arhj hvor ærligtligt . Jeg har fulgt dig siden at du var gravid med Albert . Men jeg kan sagtens forstå dig. Du har sgu min respekt. Tak for mange timers læsning igennem de.sidwte mange år. Du ønskes fantastisk god vind fremover for det fortjener du.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er virkelig med vemod jeg læser du stopper din blog. Jeg har været med helt fra starten og synes ikke der er andre der når dit niveau. Når det så er sagt er det jo også vanvittigt hvad folk kan få sig til at skrive 🙁 Jeg ville ALDRIG selv være tykhudet nok til at være blogger! Tak for turen på surferskole Way back, hele historien med Michael, Albert, Alma, Arthur, flytning, Cookie osv osv. Stort kram og held og lykke med alt det nye fremtiden byder dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Årh, nej. Elsker at følge dig og dine søde børn. Men har godt kunnet fornemme det, da du ikke har været så aktiv på bloggen. Kommer til at savne det. Du er en fantastisk blogger og mor. Håber du skifter mening eller begynder at lave youtube vlogs. Vil du overveje det? Synes virkelig det er trist. Har været spændende og lærerigt at følge dit og børnenes liv. Tak for det. Håber I alle er ok og har det godt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Trist, men så meget en forståelig beslutning du har taget! Det er en skræmmende udvikling der er sket og det gør mig ondt på jeres seje bloggers vegne. Jeg elsker den verden og jeg får så meget ud af at følge med rundt omkring. ❤️. God pause til dig, jeg fortsætter med at følge med på insta 👌🏼🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-mortil4

  Jeg syntes det er så brand ærgerligt at du lukker blokken helt ned. Jegvhar med glæde fulgt dig i flere år og har ind imellem brugt bloggen som opslag til alt lige fra madopskrifter til børneopdragelse og inspiration❤️ Når det så er sagt, så kan jeg sagtens forstå dig. Jeg følger med på Instagram også men syntes ikke det er lige så dybt og personligt som her på bloggen❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nej og det er præcis derfor jeg gider fortsætte på Instagram, da der er mere afstand og jeg ikke på samme måde udstiller mig selv. Men tusind tak for dine og alle jer andres fine ord og tak for en årelang rejse og oplevelse som blogger❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Dejlige Sarah ❤️
  Luk af for alt det der ikke fulde dig op, med god energi ❤️
  Tak fordi vi måtte følge med i dit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Øv! Men kan godt følge dig ❤️.
  For mig, er du en kæmpe inspiration, en verdensklasse mor og en humørspreder uden lige. Jeg har virkelig nydt dine blogindlæg. Tak 🙏🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CHarlotte

  Øv øv elsker at følger med i jeres liv, godt du forbliver på insta. Øv altså, men rigtig god vind fremover ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kære Sarah, stay strong og bliv ved med at tro på dig selv. Jeg kender dig ikke, kun fulgt dig og min mave fornemmelse siger du gør det godt 🤗 Der er desværre altid nogle der har ondt i ….. over andres success uanset hvad man laver ❤️ Det er blot sørgelige usle små mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Æv æv æv, at der skal være sådan nogle idioter der skal ødelægge det for os andre og ikke mindst dig og dine ❤️ Tak for alle år og alle dine nice posts 🙌
  Kram fra en der har været med fra start!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det var ærgerligt, har siden jeg fik min første søn (som er samme alder som din Albert) fulgt din blog. Vi lever vidt forskellige liv, derfor har det været underholdende at følge dit liv. Forstår godt dit valg, ville personligt selv også have svært ved at dele så meget ud af mig selv. Pøj pøj med fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Åh, det er jeg virkelig ked af at læse. Jeg nyder hvert et oplæg du kommer med.. Jeg skammer mig på mine medmenneskers vegne….. Jeg er sikker på at vi der virkelig vil dig kommer til at se meget mere til dig fremover, glæder mig over at kunne følge med i dit liv trods alt fremover. Kæmpe tak for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Kære Sarah Louise,
  Tak for denne gang. Det har været en fornøjelse at følge med i dit liv gennem bloggen. Vil dog fortsat følge dig via Instagram.
  Kæmpe mange tanker herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kære Sarah. Det er jeg ked af at læse, men du skal lytte til dig selv og din mavefornemmelse. Jeg har nydt at følge dig og følge med jer de sidste mange år. Heldigvis kan vi følge med på Instagram ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Det er jeg meget vemodig over at læse, men forstår dig fuldt ud. Der er grænser for hvad man vil blive ved med at stå model til. Hvor er det sørgeligt at voksne mennesker ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt og skal ødelægge det for andre! Fornuftigt at følge dit hjerte og din mavefornemmelse. Man skal ikke gå og få det skidt. Jeg har fulgt dig i 5 år, og kommer i aller højeste grad til at savne det her 😓 Ønsker dig og dit guld al held og lykke i fremtiden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg synes du er mega sej.. Har nydt at følge dig tak for det 🙂❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så tæt på at være færdig!!!