Best pacifier for your baby?

Bedste sutter til din baby

Det er selvfølgelig en ret individuel sag, det der med sutter. Men i forhold til mine erfaringer og intern info fra min dejlige veninde fra neonatal afd. Så er de her sutter altså de bedste.

Det er også dem for tidligt fødte får, da andre sutter kan hæmme sutte refleksen. Dem her sidder også bedre fast i munden. De er måske ikke de kønneste, men klart min favorit sut. Jeg har prøvet med alle de smarte og mega dyre, men efter min veninde forklarede om, hvorfor de var bedst, så bliver dette også Arthurs sut😋

//Of course, it’s a pretty individual case, what people prefer as the best pacifier. But compared to my experiences and internal info from my lovely friend from the neonatal dept. These pacifiers are the best.

It’s also those what they use for premature babys in the hospital, because other pacifiers can inhibit the slack reflex. These is also better in the mouth for the baby. They may not be the prettiest, but definitely my favorite pacifier. I have tried with all the smart and very expensive once, but after my friend explained why they were best, this has always been my choice for my kids.

16 kommentarer

 • Mette

  Hej Sarah
  Søgt på disse sutter men kan ikke fonde præcis dem du viser. Hvor køber du dem henne?
  Mvh mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Louise

  De sutter på billedet er præcis magentil bibs sutterne i str. 2. Dem kender alle efter hånden (min datter bruger bibs selv) 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Kathrine

  Hej Hej.
  Ved du har meget om ørene i tiden – de bedste tanker til jer. Vi har selv været 10 ugers sygehus helvede igennem fra starten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det er nemlig rigtigt, den er også den mest amme-venlige, så barnet ikke bliver forstyrret så meget i teknikken. Med det sagt, lærte jeg det først da min datter endelig!! Efter 5 uger accepterede sutten, og det var en Avent. Den næste får den runde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Kiwi har dem og de eneste jeg har kunnet lokke mine piger til at bruge, man kan også købe samme type som navnesutter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den runde sut er den sut der minder mest om en brystvorte. Derfor er den for mange spædbørn den nemmeste at håndtere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana P

  Jeg er anden gangs gravid uge 38-2. Og jeg vil først tilbyde mit barn sut når de er 2-3 mdr. Så de bruger energien på at lære at amme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg fik at vide, af min søns kiropraktor, at det er meget individuelt hvilken sut der er bedst til barnet.
  Min søns gane er fx virkelig høj, og derfor er den runde sut bedst til ham, da den passer hans munds anatomi.
  Andre børn med fx fladere gane, har bedre af en flad eller anatomisk sut.
  Kiropraktoren forklarede det med, at hvis sutten var forkert form, skulle barnet bruge kræfter på at holde sutten i munden, hvilket kunne medføre spændinger i mund/kæbe. det giver jo meget god mening 🙂
  Desuden så er der også forskel på længden af sutterne. Dem du viser der er fx ret korte. Man kan tjekke hvor lange de skal være, ved at lade barnet sutte på sin finger. Det stykke de tager ind (er vådt når man tager den ud) er den længde deres sut skal være, da det er det de skal fylde ud i munden. Håber der giver mening. Ville ønske jeg havde vidst det fra starten, inden jeg købte X antal forskellige sutter, inden vi fandt den rigtige. Det er jo en jungle, men denne lille guide gjorde det nemt at finde den rette 🙂

  Og så er der jo den diskussion om det skal være gummi eller latex, men det er så noget helt andet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvorfor ik vælge en anatomisk sut ??
  Det har jeg gjort med alle 3 børn med succes alle gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvor kan de købes? Synes det er rart at plastikken vender væk får munden så de ikke bliver røde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Af ren nysgerrighed, må jeg så spørger hvad din veninde gav af forklaring? Jeg er med på at den runde sut kan være nemmere for baby at holde i munden. Til gengæld er den runde sut den der i længden giver størst suttebid. (Hvis barnet vel og mærke ikke er kommet af med sutten inden)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Uh det var en længere forklaring. Men suttebid kan jo styres af forældre tænker jeg. Når tænder begynder at komme, kan man give ungerne sutterne mindre og mindre. Og lidt suttebid har aldrig skadet nogen, det forsvinder jo igen, medmindre det er meget voldsomt. Men som sagt er det et individuelt valg. Jeg råder bare efter min egen erfaring:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Enig mht suttebid. Jeg brugte sut døgnet rundt til jeg var 1,5. En del i løbet af dag og aften + nat til jeg var 2,5 og hver nat til jeg var 4-5 år.
   Jeg har fuldkommen perfekte, lige tænder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Nu er det jo ikke alle slags sutter som man kan få sin baby til at “acceptere” 🙂 Jeg har tre sønner, og sjovt nok har de hver især været hooked på hver sin type sut; min ældste søn ville kun have den runde sut (som du har på billedet), min mellemste ville absolut kun have de der skrå anatomiske sutter … og min lille mand på 2 år vil pt kun have de klassiske MAM-sutter med den “flade” sut. Ja, de danner hurtigt deres egen mening, de unge mennesker 😉 Kh A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg