Ok.... DET ser lidt mystisk ud

Før/efter billeder bare wow!!

Reklame

Jeg har haft en lidt hård weekend, jeg har haft en masse planer, men har så også lige fanget mig en eller anden irriterende virus på samme tid. Så weekenden har gået ud på at sørge for at ungerne havde det dejligt og så ellers bare overleve. At være sløj og have børn, er simpelthen noget af det hårdeste.

Vi fik samlet vores nye ret fantastiske trampolin (den vender jeg lige tilbage om), men det er ikke det eneste, der er sket ude i  haven. I sidste uge havde jeg nemlig i gang i det helt store have projekt. Vores have er ikke blevet holdt i flere år og både buske og hække, græs og ukrudt stod i fuldt flor, da vi flyttede ind sidste år. Jeg kunne slet ikke magte opgaven selv og har i øvrigt heller ikke remedierne til det, så jeg fik fat i firmaet Storkøbenhavns totalservice

De kom om morgenen og knoklede på helt til om eftermiddagen. Det var egentlig ikke meningen, men da de så mit meget grimme hegn foran huset, foreslog de at jeg lige kørte i Silvan og købte et nyt. Det kunne jeg jo godt se var en god ide. Så lynhurtigt fik jeg lige bestilt noget nyt pileflet hegn hjem, så kunne de så også lige sætte det op. Det pyntede virkelig!!

Haven er bare blevet så flot, Det er næsten som om at vi har fået en helt ny have. Det er helt utroligt, hvor meget større haven føles, efter at hækken er blevet klippet og træerne er blevet trimmet. De har både fjernet gamle træer som var væltet, de har fjernet kasser og skrald, de satte hegn op og der er faktisk ikke rigtig noget, de ikke kunne. Det jeg specielt godt kan lide ved dette firma, var at de tog initiativ til at ordne haven som de synes var bedst og det havde jeg selvfølgelig har givet dem lov til, så de har bare klippet og Trimmet der, hvor de kunne se at der var behov og de fik helt frie tøjler og jeg er super tilfreds med det, jeg står tilbage med.

De har klaret utrolig meget på virkelig kort tid, men de mangler stadigvæk lidt, så de kommer igen en anden dag, men jeg synes nu alligevel at i skulle have lov til at se før og efter billederne allerede nu. Nu er haven ligesom fixet og så skal jeg bare sørge for og holde det ved lige.

Før

Efter

Før

Efter

Før

Før

7 kommentarer

 • Frida

  Hvor er dit flotte havebord fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Jeg så lige at fu blev anbefalet en robotplæneklipper i så fald brug den kun når I og hunden ikke er i haven. Jeg er dyrlæge og vi får SÅ mange grimme pote og ansigtsskader ind på hunde i sommerhalvåret hvor de har ligget i græsset og ikke flyttet sig når den kommerc eller når de liiiige skal snuse til maskinen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cloe

  Robotplæneklipper er en skide god idé… Hvis ikke man har hund.. Snakker af erfaring. 💩 Den er ikke lækker efter at have kørt sådan en over.. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  sarah jeg beundre dit gåpå mod det du får sat igang – billederne taler for sig selv – vil også sige som de to andre – køb en robot plæneklipper de effektive ved jeg – fortsat god uge til jer alle og god bedring til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Det blev pænt👍 Men ja køb en robot til plænen det er en KÆMPE hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Køb en robot plæneklipper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor er det blevet flot tillykke med din / jeres nye have .

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ok.... DET ser lidt mystisk ud