Lidt om livet, døden & den ubarmhjertige kærlighed

Lidt om urealistiske drømme

img_6131

Jeg har brugt de sidste mange måneder på at finde retning og reflekterer over mine valg, muligheder og behov. Igår fik jeg ungerne hjem fra far og jeg overraskede ungerne med mandagen fri, hvor vi tog i tivoli. Jeg har virkelig ofte lyst til at holde fri med en af dem, fordi det bare er guld værd, når man har ene-tid med dem. I weekenderne når jeg har dem alle 3 hjemme på samme tid, så er der så meget smæk på at jeg har svært ved at give dem alle taletid (føler jeg…den der evige dårlige samvittighed ik)

Mit behov for at være den bedste mor jeg kan være, er eksploderet efter vores brud… nok også fordi jeg er bange for, hvordan de bliver påvirket. Jeg kan også mærke at jeg behøver at omrokere og lave en plan, så jeg stadig kan nyde mine børn og ikke behøver at knokle røven ud af bukserne. At være en uoplagt mor, er virkelig det værste jeg ved. Derudover vil jeg gerne købe hus, da vi pt. bor til leje og det irriterer mig at smide penge ud af vinduet…..ja der er mange ting, der skal finde sin plads på hylden og forhåbentlig finder jeg en vej, hvor jeg bedre kan trække vejret, ikke være afhængig af at løbe 500 km i timen hver dag og ikke rende på hospitalet og få ekg tests, fordi mit hjerte starter med at galoperer i tide og utide (Lige netop det er dog kraftigt aftaget efter jeg blev alene) kort sagt…så er jeg pisse bange for at gå ned med stress og jeg vil være bedre til at lytte til mine behov og hvad der egentlig betyder noget for mig.

Og det allervigtigste er mine elskede børn. Efter en hel dag i tivoli med en maaaaasse kærlige grin og “nydning” af det flotte halloween pynt, så vendte vi trætte næsen hjemad og hentede Arthur på vejen. En af mine store ønsker er at Arthur kun er i vugger i 4 dage om ugen og at de store skiftes til at have en hjemmedag hveranden uge….. men det betyder at jeg kun har 3 dage til at arbejde i om ugen….helt urealistisk….men man har da lov at drømme.

img_6129img_6132 img_6123 img_6124 img_6125 img_6126 img_6122 img_6127 img_6133 img_6134 img_6135 img_6136

8 kommentarer

 • Kathrine

  Du gør det godt <3 Når man læser dine indlæg mærker man tydeligt din store kærlighed til dine søde børn.

  Jeg forstår udmærket godt dine refleksioner. Og det er bare skide svært at kunne det hele, især som alene mor tænker jeg. Jeg ved ikke om man kan få noget hjælp til at blive mere afklaret, fx noget coaching agtigt.
  Du siger ret tydeligt dine børn er det vigtigste, men det kan jo være smadder svært selv at se hvordan man kunne skabe mere tid med børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Du er en fantastisk mor sarah Louise! Husk det. Det er ikke kun dig der viser det, men det er man ikke i tvivl om når man ser dine børn. Den kærlighed of omsorg de har for hinanden, kan ikke opstilles på de billeder der bliver taget af dem❤️

  En lille ekstra ting, måske har du haft skrevet det før, og det er mig der er langsom, men har du ikke 2 forskellige sko på, på dit “coverbillede” 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jo hehe det er fordi jeg har designet dem begge og det er meningen folk skal kigge en ekstra gang❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg ELSKER bare den måde de holder om hinanden på og storebror virker så stolt og betænksom❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Jeg føler dig 100%. Den tid med børnene kommer bare aldrig igen. Min store dreng går i skole( 8-16)og kan desværre ikke bare holde fri. Vi har dog valgt at fordi vi har muligheden, så går jeg hjemme med den mindste på 4 måneder indtil hun er 3 år. Så må min karrierer vente. (jeg indbetaler til pension, så jeg ikke er helt på røven til den tid 😉 Mine børn betyder ALT- ja jeg er den “slags” mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Jeg kan godt forstå, at du tænker over hvad du vil fremover og hvordan du gør det bedst muligt for du og dine børn.
  Det er fornuftigt at købe et hus, sæt dig ikke for dyrt i det, vælg rigtigt første gang, så kan du falde til og børnene kan vokse op og færdigt der.
  At bo til leje er penge lige lugt i toilettet!
  Invester du fornuftigt i noget du ved I kan blive I.
  Arbejd ikke for meget, er topskatten der først er det mange penge at give skattefar og du kan bruge tid og penge mere fornuftigt til du og dine skønne børn.
  Måske du kan finde en rådgiver som kan guide dig bedst muligt og så du ikke knækker nakken på det.
  Held og lykke og nyd livet mens I er her:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Hun kan jo også bare indbetale hendes topskat på fx en ratepension. Så ryger den ikke lige i favnen på skattefar men til hende selv, når tiden som det grå guld indtræffer 👍🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du gør det skide godt Sarah og udfra det du viser på bloggen har dine børn et lækkert liv!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om livet, døden & den ubarmhjertige kærlighed