Når børnene er ude

Sådan brugte vi vores halloween

img_6309

Vi fik ikke skåret vores egne græskar hoveder i år, men derfor kan man jo godt have en overfed halloween alligevel. Vi spiste græskar suppe og så pakkede jeg alle 3 ind i flyverdragter og udklædningstøj. Arthur i klapvognen og 18.30 gik vi ud og lavede slik eller ballade. Først da vi står i døren, så tænkte jeg om det måske var en smule ambitiøst at tage ud i mørket med 3 små børn, men hvor intet vover….det gik heldigvis helt perfekt og Arthur kiggede med med store øjne. Vi gik rundt i over en time og selv jeg havde ømme ben.

Da vi kom hjem skulle høsten vurderes og det var 2 meget tilfredse børn og vi blev enige om at der var slik til resten af ugen. De fik lov at spise slik og se tegnefilm, imens jeg puttede Arthur og da jeg kom tilbage fra børneværelset, var de begge faldt om på sofaen….så søde, glade og tilfredse….og så bar jeg dem i seng en efter en og så børstede vi tænderne ekstra godt imorges.

img_6308 img_6310 img_6307 img_6311 img_6312 img_6306 img_6302 img_6303 img_6304 img_6301 img_6305 img_6313

2 kommentarer

 • Isabell

  Hvor sødt altså ❤️

  Ja, men skal passe på i mørket. Men man skal mest passe på med ikke at gå i “tomme” områder. Men hvor ser de små glæde ud altså 😬. De er sikkert rigtig glæde for dig som mor. Stort knus og dejlig dag til dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Du er virkelig en skøn kvinde at følge, og en sød og dejlig mor – tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når børnene er ude