Forårs favoritter

Vildeste før/efter billeder

REKLAME

Ifølge loven så skal jeg markere dette indlæg som reklame, fordi jeg har fået en rabat til mig selv og jer. Vi har boet lidt skørt i en uges tid, da gulvet først skulle spartles, da det var meget skævt. Dvs. Alle vores møbler skulle sættes ind i andre rum imens. I samme ombæring har jeg solgt hele min stue, da det er tid til nyt.

Gulvet før var helt smadret og der var ikke lavet ordentlige afslutninger og der lå klamme ting i alt for store sprækker, fordi træet havde trukket sig sammen, vi fik konstant splinter i foden og det var bare grimt.

Så min seng har været sofa og fælles opholdssted hele ugen og det bliver det også denne uge indtil vores sofa kommer. Men det har og er det heeele værd!!! Sikke en forskel!!! Jeg smed også den sorte jernplade til pejsen ud, da den var fuld af rust og skrammer og istedet har jeg lagt en glasplade, så man kan se det flotte gulv under. Gulvene er blevet helt fantastisk flotte!! Jeg valgte sildeben i str xl i modellen Alicante fra firmaet flottegulve.dk 

Det var vanvittig svært at vælge og man kan jo ikke bare lige lave det om, men i var virkelig en god hjælp og rådet med at med hund og børn, var lyse gulve ikke en god ide. Så jeg valgte en brun farve uden at være for mørk. Jeg valgte den billigere udgave af sildeben, nemlig sildebensgulv i laminat 

Det er både mega flot, billigere end ren træ og meget mere holdbart og nemmere at holde rent. Nu overvejer jeg også at få lavet gulvene i soveværelset, så det hele hænger mere sammen.

RABAT

Hvis i ligesom mig, gerne vil have rabat, så siger i bare mit navn ved bestillingen og så får i 20% rabat til samme serie gulv som jeg har købt – så er der flere farver at vælge imellem. Rabatkoden: Sarah

Før/Efter

Hvad siger i så!!!! Nu mangler jeg bare møbler:) glæder mig til vi er helt på plads.

13 kommentarer

 • Diana

  Mega flotte gulve glæder mig til at se din vovede sofa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Det er blevet så flot. 👍👍 hvor mange værelser er der i huset? Deler drengene værelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er virkelig virkelig flot 👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara Gille

  Hej. Et lille fif hvis du ikke allerede har tænkt det ind; at få lagt en eller anden form for gennemsigtig silicone fuge udenom glaspladen. Der kommer simpelthen så meget skidt og brændeovns snavs ind under

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det er blevet SÅ smukt! Absolut det bedre farve valg 😍👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Woowwww sååå flot !!! Jeg har selv kigget på sildebensgulve. Måske en dag går mit ønske i opfyldelse. Det kræver bare at jeg flytter alt ud af min lejlighed 🙄😏 Sikke et stort arbejde især når man er alene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne

  Wauw super flot 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Vildt én som dig gerne vil have hvide persienner ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Altså…. ROM blev jo ikke bygget på en dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

   Det er rigtigt – bliver spændende, hvad du ender med at vælge👌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Wow …. bare wow !!!! Sååå smukt. Og tak for stolen. Jeg er meget glad for stolen. Sidder og strikker i den hele tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Wow. Hvor er det bare blevet vildt flot!! Sikke et kæmpe overskud du har med 3 børn og lille hundehvalp. Du er virkelig en powerwoman. 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs favoritter