Postkort fra Dubai & mine ferie outfits

Wow!! Min stue før og efter

Reklame/ indeholder rabatkode

Her har i så min stue på en almindelig hverdags eftermiddag som den så ud FØR. Mine møbler var købt ud fra at vi skulle have børn og de første 3 år kan man være sikker på at der både kommer bæ, tis, bræk og mad ud over det hele især med 3 små børn lige i rap. I kan måske både finde Alma og Cookie på øverste billede hehe. Arthur vil gerne skiftes på gulvet i stuen, så når tid er, så går han på badeværelset og henter sin puslepude og ligger sig, så han kan se tv lol

Men om lidt fylder Arthur 3 år og jeg har ikke længere babyer i hjemmet (det er helt underligt at tænke på)

Jeg solgte mere eller mindre ALT i stuen og nu er stilen lagt helt om. Jeg har valgt en helt fantastisk gigantisk sofa i brun læder som er nem at holde ren og nu er der virkelig god plads til os alle! Jeg var meget nervøs for om det ville se ud som det gjorde inde i mit hoved, men det er bare blevet SÅ fint! Jeg kan stadig ikke få armene ned over, hvor vanvittig flot det er blevet med de nye gulve fra Flottegulve.dk!!!

Husk at jeg har fået en rabatkode til jer som udløser 20% til samme serie gulv som jeg har købt – så er der flere farver at vælge imellem. Rabatkoden er: Sarah

Jeg fandt både sofa, det store runde messingspejl og bambus rullebord/bar hos et firma, der hedder Sitn sleep Det var ren tilfælde jeg faldt over dem på Instagram og jeg vidste ikke engang kæden fandtes. Men de har har altså virkelig fede ting!

Mange af mine små nips og pynteting er fra H&M Home og loppemarkeder. Mine sofaborde er fra bæredygtige Mater design Den smukke skænk er fra NordlyHome.dk Og både loftslampe og den fede gulvlampe er fra Lampeguru.dk

Jeg tror jeg har fået det hele med og ellers spørger i bare. Hvad synes i så???

 

31 kommentarer

 • Lækkert indretning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hvor er det altså bare stilet og lækkert 😍 vi står faktisk lige og drømmer om at lægge sådan et gulv! Må jeg spørge hvad det er for en serie på flottegulve.dk? Og hvordan du synes kvaliteten er? Det ser så top lækkert ud!
  Og ja, du må jo bare lære Arthur at servere for gæsterne hvis han går om bord i flaskerne 😅 mon ikke det først bliver et problem at holde ham fra whiskeyen når han bliver teenager 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvad hedder gulvet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sarah
  Du er en dejlig og sej kvinde. Respekt til dig for alt det, du kan….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hold da fest for en lækker stue! Er helt vild med sofaen og gulvet! Fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Super fed stue og du har sat tingen godt sammen🤗 Det er da osse et super praktisk gulv du har lagt.Især med unger og hund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VIRKELIGT pænt med det gulv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Wooooow en forskel og sikke nogle lækre farver! Er vildt med din nye stue! 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hvor er det bare flot 😊 hvor har du købt det lækre tæppe som Cookie ligger på ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah,
  Lækker stue – du er så dygtig til indretning og sofaen passer så flot i farven til Cookie. Læder er også bare mega praktisk, når man har små børn og hund.
  Jeg er imponeret over hvad du overkommer, og hvis jeg boede tættere på dig ville jeg elsker at være reservebedste til dine 3 skønne børn. Du klarer dig virkelig godt Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Tænker bare alkohol i børnehøjde ikke er godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hvorfor? Skal man så også rykke alle stikkontakterne….🤷🏻‍♀️ Og potteplanterne, og skoene (der er jo snavs under), og hundes madskål… Nok smartere at lære sine børn hvordan man omgås div. ting😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Egentlig lidt vildt. At fordi man ikke syntes at alkohol tilgængeligt for børn er en god idé, så bliver man på denne måde latterliggjort. Det kan jeg slet ikke sætte mig ind i. Men vi er gdjdgtgp forskellige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det er jo ikke tilgængelig…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hvorfor er det ikke det? Tror du Arthur han lige popper en whiskey og drikker den?🤣🤣 det smager jo ikke ligefrem lækkert for en børnemund. Derudover så ved mine børn godt, hvad de må og ikke må…. de drikker heller ikke opvaskemiddel eller håndsæbe som står fremme

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • karin

   Sarah Louise for søren! Så har vi jo svaret på hvorfor Arthur er blevet så nem at lægge om aftenen! 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Lidt ligesom at man jo altid hænger sin vinreol op på væggen i en meters højde eller ?????

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Lækkert, hyggeligt og smagfuldt!!!!! 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Din stue er blevet flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah

  Wuahhhhh altså! Hvor er det bare blevet pisse flot ( pardon min franske😉). Er vild med farven på din sofa så lækker og varm og matcher cookie perfekt.
  Der var nu en ting der faldt mig i øjet, billederne over sofaen ….. mangler der ikke et?

  Knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hehe hmm mangler og mangler… man behøver vel ikke gentage alt med alle børn. De er forskellige og det samme er deres omstændigheder, liv…. og billeder på væggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Hold K…, det ser fedt ud. Du har bare god indretningssans 👍 kan jeg låne lidt af den😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Brunt, hyggeligt & voksent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Christiansen

  Wow. Det ser rigtig lækkert ud. Selv hunden matcher sofaen .😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg er HELT VILD med den stil! Den er meget udbredt i udlandet, men dk er som altid lidt bagud. Din bladholder på gulvet, hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja det er også fra udenlandske interiør blade jeg har fået inspo fra. Den er fra ZARA Home, men over 1 år gammel, så jeg ved ikke om de stadig har den:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det ser ret gammeldags ud, på den fede opdateret måde. Jeg synes det er blevet virkelig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW det er blevet lækkert ❤️ Og hvor er det fedt, at du har fundet en sofa der matcher hunden👍🏻😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Wow så smukt👌🏻😍 Og sådan en sød hund❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Dubai & mine ferie outfits