På vej i lufthavnen

Se billeder. Heldigvis havde min p.a. tid til at kører os i lufthavnen, det gjorde det hele lidt lettere. Jeg er godt nok træt lige nu, men jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har en smule kvalme. Jeg ved ikke om det er pga. jeg er stået så tidligt op eller om det er de klamme bakterier, der hærger kbh’s grundvand disse dage. Thank god! at vi skal væk fra det!! M sidder på bagsædet og sover hehe

Min smukke P.A

På vej i lufthavnen

Jeg har min fede ørering på fra Pendulum, solbriller fra Mar Jacobs (profil optik) og halskæde fra Ginatricot. Jeg skifter evt. tøj i lufthavnen, da der er en del varmere i Marbella end i dk lige nu.

På vej i lufthavnen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra lufthavnen :)