Creme vandt over sort

Dit første kys???

Jeg fik mit første rigtige kys, da jeg var 13 år gammel. Han var 16 år gammel.  Jeg kan ligeså tydelig huske, at jeg egentlig synes det var lidt klamt, for jeg kunne lugte hans spyt og hans tunge kørte rundt i min mund som en blender, hvilket fik min tunge til at lave et tilbagetog i min mund, indtil tunge monstret var færdig……men værst var, da han tog sin hånd op under min bluse. Jeg var ved at dø af skræk, for jeg havde jo ikke nogle bryster og det måtte han ikke vide. Jeg havde nemlig stjålet en af mine mors bh’er og fyldt dem med vat. loooolll sikke åndsvag man var dengang.

Hvordan var dit første kys??? 🙂

 

3 kommentarer

  • Mit første rigtig kys fik jeg som 13 årig, af min dengang 19 årige kunstmaler kæreste. Jeg synes det var noget så forfærdeligt ulækkert og ville ikke være kærester med ham mere pga det kys haha

    Mødte ham dog 2 år efter igen, hvor der blev godt og grundigt kysset igennem 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mit først tyngekys fik jeg, da jeg var 14 år. Det var på en skole tur. Drengen jeg kyssede, havde jeg været vild med i et helt år. Vi havde sneget nogle øl ind og så listede vi en 5 stykker væk om natten ned til stranden, for at drikke og her fik jeg så kysset. Dagen efter kyssede han en anden pige, så glæden var kort haha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Creme vandt over sort