Mig & Eric Armarillo

Mobil pics: Hygge på Bopa

Se mobil billeder: Jeg hoppede lige på cyklen i frokost pausen igår og kørte ud på Østerbro til Bopa’s plads, hvor to af mine veninder, havde fanget os en en plads i solen. Vi fik selvfølgelig lidt vin til maden og det endte med, at blive en lidt for lang pause. Men det var så dejligt at se dem igen. Jeg har haft ret travlt på det sidste med arbejdet på Dream models, så der har kun lige været tid til arbejde og kæreste.

(skjorten er fra Christian Adamsen og solbrillen er Rayban fra Profil optik)

Mobil pics: Hygge på Bopa

Mettes lille hund er altid det “store” midtpunkt lol

Mobil pics: Hygge på Bopa

Mobil pics: Hygge på Bopa

Mobil pics: Hygge på Bopa

2 kommentarer

 • Maria

  Hej Sarah Louise
  Hvor er dine sorte støvler med remmene fra – som du også bærer på billedet i toppen af din side?? Har længe ville spørge dig, men tænkte at du måske ville nævne dem på et tidspunkt….MEN nu kan jeg ikke vente længere:)
  Du har ikke lyst til at sælge dem, såfremt de stadig er i pæn stand?:)
  Vh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Maria

   Jeg købte dem sidste år i Jette Friis på Strøget. De kostede under 400 kr. så vidt jeg husker, så det kan næsten ikke betale sig, at købe mine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig & Eric Armarillo