Tv & presse

Se mig 4 stjerners middag her kl. 19.00

comments 4

:)

4 Comments

 1. Karen says on 13/09/2011

  Hej Sarah må jeg spørge hvilket mærke din top er? (:
  Kan ikke se 4-stjernet middag da jeg bor i Milano, men følger med i din blog, for jeg synes du er virkelig inspirende! Du er rigtig dygtig til at blande highstreet med design, det kan jeg godt lide..

 2. Lisa Kristensen says on 13/09/2011

  Jeg elsker din stil Sara. Men har svært ved at lure dig som person. Er du meget kræsen?

  Synes lidt at du kunne trænge til at tage forbi den tredje verden og se hvordan mennesker værdsætter selv den miste lille ting :-).

  • sarahlouise says on 14/09/2011

   Hej Lisa

   Jeg er ikke kræsen, men jeg synes nu det er hårde ord, der kommer fra dig. Baseret på et program. hvor hele pointen er, at vi skal vurderer og dømme hinandens mad, synes jeg ikke du kan vurderer om hvorvidt, jeg har indsigt i eller mangel på sympati for, hvad der sker i den tredje verden:)

   Og hvis du eks. havde læst lidt på lektien, ville du vide, at jeg for nyligt har været i Nicagaua i forbindelse med et børnehjems projekt og at jeg ydermere støtter op omkring gadebørn i Thailand. Derudover er jeg stor støtter af OASA, som er et dyre velfærds organisation, jeg er ambassadør for Familier med kræftramte børn. Jeg har over 210.000 visninger om måneden på min hjemmeside, hvilket jeg udnytter til at reklamerer for støtte arrangementer og råder folk til at bidrage…. Har du været i Nicaragua og Thailand? stået næsten nøgen i godaften danmark, for at skabe larm omkring dyre velfærd? er du ambassadør for et støtte projekt?? Det tror jeg næppe… super…så fik vi lige den på plads;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *