Helt forelsket i festkjoler online

En god start på dagen

Godmorgen…eller god middag 🙂 Jeg var jo ret sløj igår, så jeg lå i sengen hele dagen. Allerede i morges havde jeg det bedre, men jeg blev i sengen til langt op på formiddagen. da jeg endelig stod op, tog jeg mig et langt varmt bad med musikken kørende fra min tlf. Jeg luftede godt ud i soveværelset, lagde rent sengetøj og fik rydet godt op i hele lejligheden. det er vigtigt at skifte sengetøj, hvis man har ligget syg, så skal alle de små virus sataner ud:) Nu føler jeg både frisk inden i og uden på.

Jeg tabte mig jo ikke helt så meget, som jeg havde håbet, så jeg tager lige 2 dage med proteiner igen og ser om jeg lige kan tabe mig yderligere 1 kg. Til morgenmad spiste jeg scrambled eggs med kalkun bacon og et kvart løg. Dertil spiste jeg lidt hytteost. Da jeg ikke har meget protein igen i køleren, skal jeg lige ned og have handlet lidt ind. Jeg har tænkt mig, at spise krydret fisk til aftensmad og her til frokost spiser jeg nok noget parmaskinke eller kyllinge frikadeller:)

På vej ned og handle, skal jeg lige forbi posthuset og sende bikinierne til de 3 læsere som vandt sidste uges konkurrence:) Jeg går selvfølgelig, så jeg kan få rørt mig lidt:)

5 kommentarer

 • Mette

  Gammel???? Eller kan man nå det endnu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uhhh 🙂 can’t wait 🙂 håber du har sendt dem så de kan puttes i postkassen 🙂 og endnu en gang tak…..
  Hov tror du har skrevet det før, men hvor er din t’shirt fra?
  Knus Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lavede også kyllingefrikadeller den anden dag, efter jeg havde set dit indlæg om dem. Fulgte dog ikke heelt din opskrift, tog lidt fra din og nogle andre. Jeg brugte ikke løg, men 1 æg. Også til krydderi brugte jeg oregano, paprika og peber. De blev faktisk rigtig gode 🙂 Tog os citronsaft på dem da de var færdige.. Du kan se min opskrift her – http://kassandragold.blogspot.com/2011/10/kyllingefrikadeller.html

  Og din blog er bare total god!! Læser den flere gange om dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt forelsket i festkjoler online