Dream models nye booker

For mange hår på kroppen?

Advarsel!!! Der er et virkelig klamt billede i dette indlæg!!! Personer under 18 bør ikke læse dette indlæg….Jeg har længe gået og overvejet, at få en laser behandling til uønsket hårvækst. Jeg er virkelig træt af, at barbere ben og armhuler, som jeg gør mindst 2 gange om ugen. Derud over, så er jeg også træt af, at jeg kan få irritations knopper efter barbering.

Forestil jer, at vågne hver morgen og gå i seng hver aften med de blødeste ben. Tænk på al den tid man spare i badet, når man ikke lige skal barberes under armene, mellem benene og på benene. Nogle gange orker jeg bare ikke, men når man så ligger der med sin kæreste, der pludselig skærer grimasser, fordi hans hånd er blevet flænset op på ens hensynsløse stubbe på benene, så fortryder man, at man ikke lige fik dem barberet?.tanket om at man kan blive fri for al det døj, er virkelig tiltrækkende.

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!

For mange hår på kroppen?

For mange hår på kroppen?
Jeg gad godt, at høre om der er nogle af jer derude, der har prøvet at få laser behandlet benene osv og om hvordan resultatet er? Man kunne jo lige ønske sig sådan en behandling i julegave hehe

Jeg har fundet denne hjemmeside, som virker super gode og de har tilbud på laser af uønsket hårvækst: http://www.cosmolaser.dk/permanent-haarfjerning

Pæne glatte ben året rundt…ja tak:) Billedet herunder er fra i sommers.

For mange hår på kroppen?

26 kommentarer

 • Lasse

  Roser til din blog 🙂 Jeg synes tingene er gået amok med hårfjerning. Til anonym længere oppe: Nej, det er ikke alle mænd/drenge, som synes, at det er klamt med “for mange hår”. Der er masser af os, som faktisk synes det er lækkert, sexet og naturligt. Kære piger, lad være med at stresse og nedgøre jer selv pga. noget så tosset som hårvækst. Selvom man har meget af det, så er det altså helt naturligt. Da jeg var dreng i 70’erne, så man mange hår alle vegne. Det var ikke noget, som gav anledning til depressioner eller andet – det er jo bare – eller rettere var – helt naturligt.
  Jeg mener den offentlige norm og holdning er skredet meget – til den forkerte side. Stakkels de piger som lider under det i dag, og som skal høre på jeres andres og tåbelige drengerøves kommentarer. Håret bør være noget, som man selv bestemmer over. Det er jo folk egne kroppe. Og vist der er en vis variation, så er det kun til glæde for alle.

  De bedste hilsner til jer alle i denne debat. Jeg føler med jer, for jeg kender jo de nye normer alt for godt, men jeg synes at alle piger/kvinder skulle begynde at tage det lidt mere afslappet. Vi mænd er jo altså også meget forskellige, så det er helt sikkert; Der er en sød kæreste til alle – også til dem med masser af hår. Mange mænd vil elske jer for det, og sætte utrolig stor pris på, at det naturlige er bevaret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tffhh.. Jeres problem kan løses som bare ved at klipse med fingrene.
  MIT PROBLEM ER!!
  -Er en stakkels pige med en del problemer, er 12 år og faktisk barbere mig allerede på benene, armene og under min arme osv.. Ikke engang min mor ved det! jeg har urenhud og sveder som en ko!
  Jeg tager aldrig nogen sinde til svømmehallen, beggrund af mit krop! Og derhjemme er der ingen der ved hvordan jeg har det, de æder skide og jeg rydder det op:(
  Jeg er faktisk en af de 3 grimmeste piger i den her blå verden, men af en eller anden uforståeligt grund vil folk være sammen med mig (kun på venne måde. At blive kæreste med mig er sikkert som at begå selvmord)
  Jeg har tykke grimme lår med en alverdens prikker på. Og en hjerne der kun virker 5 min i timen:p
  En røv der dækker udsigten, på alle slags vinkler:(!!!

  -Har skæret i mig flere gange, jeg vil gerne være emo men jeg har ikke så meget sort tøj?! Og jeg orker det heller ikke. De siger at emo’er er ikke tilfreds med der’s liv.

  Hah.. Folk aner ikke det mindste af hvordan jeg har det, gøre mig endu mere ked af det:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej SaraH louise

  barberer du også lår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har et spørgsmål til jer alle sammen!
  Synes I det er klamt naar en pige har mørke haar paa kroppen (mave og ryg, laar).
  Jeg har virkelig mistet min selvtillid pga. mine haar paa kroppen, jeg kan ikke engang gaa i svømmehalen med mine venner, fordi de vil kunne se min krok 🙁 🙁 :(…..JEg ville bare gerne dele det her med jer, da jeg trængte til at fortælle til nogle!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 15 krølle

   Har det på samme måde, men gider ikke barbere.. IKKE PÅ GRUND AF DE DUMME MYTER, MEN FORDI MIN HUS ER SENSITIV OG TØR ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank

  Arj arj arj … er blevet blind af første billede. Takker lige for de diverse opfindelser indenfor hårfjernelse.
  Iøvrigt, fed blog du har Sarah .. Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laser virker bedst på kombinationen mørke hår og lys hud.

  Det gør ikke sygt ondt som andre skriver, det kan selvfølgelig føles, men er mere en forskrækelse. Det er ikke sikkert at dine hår vender tilbage fx ved graviditet men der er en risiko ved det. Den samme risiko som alle andre kvinder har ved deres graviditeter.

  Brændskader/ar sker når behandleren ikke er uddannet/kompetent nok til at indstille maskinen rigtigt og eller når der ikke bruges tykt nok lag gele på huden. Så spørg ind til uddannelsen på den klinik du vælger at besøge.

  Jeg har fået laser i armhuler+bikini for 4 år siden. Jeg har lyse hår på lys hud og har fået fjernet ca 40-50% af mine hår.

  En klinik der giver dig garantier og lover guld og grønne skove er useriøse.

  Håber dog du finder en god løsning og en god klinik hvis du vælger at få behandlingen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når man får lavet laserbehandling, skal man lige huske, at ens hår vokser frem igen, når man bliver gravid pga. hormonerne 🙂 Så hvis ikke man sidder med en masse penge, så skal man måske lige overveje det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Hej Sarah Louise. Jeg har personligt ingen erfaringer med laser behandling, men har hørt at det sku gøre riiiiiigtig ondt og man kan risikere at få grimme ar. Jeg vil klart anbefale dig at bruge voks eller epilator! Jeg bor selv i Istanbul, hvor det er rigtig billigt at få voksbehandlinger, jeg plejer at få en behandling ca. hver 1,5 måned og det er overstået på under 20 min. Resultatet er helt glatte ben uden knopper eller ar og hårene er silkebløde når de (efter lang tid) kommer ud igen. Nogle steder på benene kommer der faktisk ikke rigtigt hår ud mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jill

  Fy for Søren et nasty billede hahaha:) tak for tippet, laver de gavekort til folk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej 🙂
  Hvor er de flotte sko fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hejsa

   De er fra Topshop…jeg købte dem for ca. 6 måneder siden, så ved ikke om man stadig kan få dem:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Sarah Louise :p
  Ville bare lige høre hvor din kjole er fra, den du har på på det nederste billede ?
  – rigtig god blog forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Den er fra Companys… Men den er 3 år gammel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har selv prøvet det og jeg er meget glad for mine nu glatte ben:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Spild af penge, søde pige. Der er ingen garanti for at det virker. Det gør det som regel ikke. Du skal i øvrigt have meget tykke sorte hår på lys hud før de kan fjernes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har selv været en tur forbi Cosmo laser og hold da op hvor er de søde og imødekommen! Det gør lidt nas at få fjernet hår, men den ene sygeplejeske holdte mig i hånden under hele behandling.. Og min skraber har jeg sendt på pension 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Det virker bedst på mørke hår på lys hud.. Der er desværre ingen garanti for resultater. har ikke selv prøvet det, men har læst rigtig meget om det.. Bruger selv epilator på ben og bikini – og DET er effektivt. Efter flere års brug på benene, har jeg mange steder der slet ikke kommer hår ud mere. Hårene der kommer ud er bløde og fine og lysere end normalt. Mine hårsække er så “slappe” nu at jeg nogensteder kan rive dem ud med fingrene.. Det bedste af det hele er, at jeg kun behøves ordne ben 1 gang om måneden. Fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Hej
   Jeg har selv en epilator og synes den er virkelig dårlig, det lyder som om din er bedre, hvad er mærket :)?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Lige et helt andet spørgsmål – hvor høj er du egentlig og hvor har du købt de lækre nude heels? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg er 173 ca. Og de nude er fra top shop i Kbh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteC

  It would be fu**ing fantastic if it worked! BUT!!

  Det ønsketænkning er jeg bange for,, jeg fik anvendt laser, sidste år på benene (skinne / lårene) og bikinilinjen foråret 2010.
  Fik lovet guld og grønne skove også godtro man er, køber man sælgerens ord – sådan er vi kvinder vel bare når det omhandler vores udseende. 🙂
  Men jeg gav en smule over 14.000 kr. For gentagende behandlinger. Den dag i dag barbere jeg ben 2 gange i ugen og er 14.000 kr. Fattigere. Du får ingen penge refunderet for den mest sandsynlige undskyldning vil være “du har nok større hårsække ene gennemsnittet.”
  – håber du bruger min lille erfaring til eftertanke 🙂

  Ha en dejlig aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronika

  Hej 🙂

  Jeg er selv i gang med laser behandling af uønsket hår. Jeg har dog selv købt en maskine til det, da jeg ikke lige havde råd til klinikkernes priser. Jeg er lige begyndt at bruge den og allerede efter 1 behandling synes jeg at kunne mærke det virker. Så hvis en maskine til hjemmebrug kan klare det, vil en professionel behandling helt sikkert også kunne klare det. Så er det bare op til en hvor meget man vil bruge på det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du kunne da godt lige ha censureret lidt inde i paint. Omg et klamt billede! Men jeg har kun hørt gode oplevelser mht laser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Eeeeej hvor klaaaamt! Du har lige ødelagt min nattesøvn ha ha ha men fedt med klinikken, skal selv have sådan en behandlig på benene:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dream models nye booker