Tårefyldt mandag morgen

Min mad hele dagen igår

Da der jo har været en del larm omkring min vægt og nogle af mine læsere skriver, at jeg kun spiser salat og bla bla bla…så har jeg taget billeder af aaalt jeg spiste igår. Det eneste jeg ikke fik taget billeder af, var den halve pose oste pops jeg kværnede, imens en af mine veninder kværnede i mit øre over mobilen 😉 Så kan i jo selv vurdere om det er en kost en pige med spise forstyrrelser ville spise:)

Min morgenmad:

Min mad hele dagen igår

til frokost havde jeg ikke så meget appetit, så det blev til en tomat salat med mozzarella:

Min mad hele dagen igår

Så røg der et par håndfulde ostepops ned og så kom Michael hjem med Sushi, hvor jeg spiste indtil jeg ikke kunne mere:

Min mad hele dagen igår

Min mad hele dagen igår

Min mad hele dagen igår

23 kommentarer

 • Laura

  Ved godt det måske er et lidt gammelt indlæg, men hvordan kan folk dog sige at du har en spiseforstyrrelse! Du har ikke sådan en krop hvor man tænker ‘wow hun er tynd’, du har mere sådan en krop hvor man tænker ‘wow hendes krop er flot’ første gang jeg så et billed af dig var et modelbilled hvor du sidder på en strand og min første tanker var bare ‘hold kæft hendes krop er flot’. Og wow hendes ansigt er kønt!’ Jeg ved ikke hvorfor jeg skriver det her, men synes bare du skal vide at du virkelig har en flot krop, der hverken er for tynd eller tyk. Du er helt perfekt som du er. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hey Sarah Louise!
  Jeg synes simpelthen ikke, at du skal gå og tænke over, hvad folk siger om din vægt! Jeg er helt sikker på, at det bare er misundelse, når du sidder bag skærmen med deres hvalpefedt, og de udemærket ved at de overspiser hver dag!
  Du har en lækker krop, jeg vil personligt give alt for at se sådan ud. Og tynd, synes jeg nu ikke, du er. Du er lige tilpas! 🙂

  Lad vær at tag folks kommentar for personligt! Jeg elsker din blog, læser med hver dag 🙂 Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Mente; når DE sider bag skærmen med deres hvalpefedt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  og mener egentlig ikke “danmark” som jeg skrev før. Det var ikke noget med danskere at gøre…. mere genrelt at der er mange – uanset nationalitet – der spiser MEGET mad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Den mad du viser er da helt gennemsnitlig… Der er en der skriver at du intet spiser… Tror faktisk at vi i danmark generelt spiser ALT for meget. Engang spiste jeg rigtig meget mad, og der skulle meget til før jeg følte mig mæt. Efter jeg har fået barn og jeg gerne ville tabe de mange ekstra kilo begyndte jeg at føle rigtig efter omkring hvornår jeg i virkeligheden er mæt for tit blev jeg bare ved med at spise, fordi jeg ELSKER mad! Og fandt ud af at man behøver ikke så meget mad som de fleste går og propper i sig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madglad

  hva for en slags müsli har du på youghurten ? og hvilken yourght ? .. ser MUMS ud. lækker og sund dag, gid man var viljestærk nok til at holde igen med chokoladekiks, og haribo sour matadormix ! 🙂 hehe ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Heysa

   Det er bare noget musli med honning crust fra føtex og yoghurten er peach:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  God inspiration til hvad jeg skal have til morgenmad 🙂
  Hvilken mysli køber du?
  Og hvilket youghurt produkt har du i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har seriøst fået nok af alle dem som skriver at du har en spiseforstyrrelse Sarah! Du har en flot og sund figur!

  Og til jer som mener at Sarah har spiseforstyrrelse; Undersøg nu jeres sag inden i begynder at beskylde andre for spiseforstyrrelser! Af bulimi overspiser man og kaster op og af anoreksi spiser man næsten intet! Jesus! Måske synes i at Sarah spiser lidt om dagen, men det måltid som hun netop har vist er fuldstændig normalt! Nu må i stoppe og komme videre i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det ser mega lækkert ud!! 🙂 Det der tomat/mozzarella salat… Smager det godt? Det ser jo meget simpelt ud! Putter du noget ovenpå, eller?

  Åh, havde ellers svoret jeg ikke ville kommentere på det der spiseforstyrrelses-halløj, som synes at fylde en del hos visse læsere… Men nu kan jeg alligevel ikke lade være! 🙂 Jeg tror bestemt ikke du har spiseforstyrrelse – og spiseforstyrrelse eller ej, så er det en privat sag, og det burde virkelig ikke vedkomme læserne! Så brug nu jeres energi på andre emner, piger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Omg.. så bland jer da uden om? Jeg tror personligt ikke at Sarah Louise har en spiseforstyrelse, hvilket jeg lige så lidt som jer andre er i stand til at vurdere. Så med mindre i andre er eksperter på området, så hold dog jeres meninger for jer selv. Kan ikke forestille mig at det er rart at få kastet i hovedet flere dage i streg at man er syg.. Tænk jer dog om, bulimi er en alvorlig sygdom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Der er forskel på at være slank og trænet som Sarah louise er. Og det at være tynd. Jeg synes godt folk reagere underligt på din kost. Gad vide hvad i andre putter i hovedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  WHAT!!! Har du kun spist det der i går. Okay mysli, salat, sushi……. Wooow du spiser jo intet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Måske er det dig der spiser for meget??!!!
   Det er da slet ikke for lidt mad, nu må i da styre jer!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne

  Jeg tror ikke på at du har spist den ostepops.. Hvorfor er det så den eneste du ikke har taget billeder af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   OMG!!!! fordi jeg snakkede i tlf, imens jeg spiste den…det skrev jeg jo i teksten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Svane

   Det er sjovt, at man kun kommenterer et blogindlæg for at sige at bloggeren lyver. Det er da op til bloggeren selv hvorvidt hun har lyst til at tage et billede af en ostepops.
   Hvis du alligevel bare bitcher, hvorfor så overhovedet bruge tid på at læse indlæget?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Candice

   “Jeg tror ikke på at du har spist den ostepops.. Hvorfor er det så den eneste du ikke har taget billeder af?”
   Hold da op hvor ynkeligt at skrive sådan noget…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine J.

  Hej Sarah Louise..
  Jeg ville bare lige give dig min mening omkring alt dette med spiseforstyrrelse… Du er tynd, JA! men er der nu noget galt i at have en flot figur og gå op i at være sund!! Jeg syntes det er vildt fedt at du kan holde dig på sund kost! Nu er det også sådan at hvis man har en spiseforstyrrelse, så snakker man ikke om den med offentligheden!
  DU er smuk, og der er mange der er misundelige på dig.. de har bare en mærkelig måde at vise det på..
  Fortsat god dag 🙂

  møs <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Ser lækkert ud det hele! 🙂 Tror bestemt ikke du har spiseforstyrrelser.. Synes du virker fornuftig med din kost. og du ser “sund” ud, hvis man kan sige det sådan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tårefyldt mandag morgen