Dagens outfit

Er rasende sur!!

Hele rejsen er gået fantastisk, men grunden til jeg er kommet så sent igang med at blogge idag, er takket være Norwegian airlines….Først fik vi at vide, at vi skulle flyve 2 timer længere, end først beregnet og da vi så stivnakket, troede vi skulle lande, får vi at vide, at vi skal lande i københavn, istedet for Stockholm for at tanke benzin. Så blev vi først helt glade, får så var vi fri for at vente 1,5 time i Stockholm. Men så får vi at vide, at vi ikke må hoppe af i dk, men at vi skulle med til Stockholm….Så irriterende, at sidde så tæt på sit hjem og så ikke kunne få lov at hoppe af….så vi blev efter en time tvunget med til Stockholm, hvor vi skule vente i 4 timer, før vi kunne tage tilbage til dk. for vores oprindelige fly, nåede vi ikke, pga. forsinkelsen….

Jeg var helt kvæstet….istedet for at være hjemme kl. 10.00, var vi hjemme kl. 16.00 🙁 lorte lort!!!så nu er jeg jeg her i sengen, helt kvæstet med min Jumpin dragt på. Vi har bestilt mad ude fra, men Michael er allerede faldet i søvn….

3 kommentarer

 • Emilie

  Surt! var udsat for noget af det samme, i sommerferien, også med norwegian.. Men de er nu trods alt den billigste udvej anyway.

  mylifeinekko.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg forstår dig godt, og synes ikke det har noget med at være hidsig at gøre.. Når man har rejst i laaang tid skal det bare gå som planlagt, ellers blir alle mennesker vel irriteret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lily

  Ro på – det er noget af en temperamentsfuld dame Michael har fået sig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dagens outfit