Dagens outfit

Pisse lort

Vores Valentins dag er ødelagt pga. mig. Jeg vågnede i nat med feber og voldsom hovedpine og imorges var jeg stadig helt til rotterne. Jeg ved, at Michael har planlagt alt muligt hemmelig Valentins halløj, men det må vi droppe:( øv øv øv er lige ved at tude, fordi jeg er så træt af det.

Men vi har aftalt at vi holder Valentins dag en anden dag så og i dag så hygger vi bare under dynen, når han får fri. Jeg har også måtte aflyse alle mine aftaler imorgen…jeg hader, når jeg ikke er på toppen og jeg har ikke været syg i over 1 år. Jeg er heller ikke helt nede og ligge nu, men for at undgå, at jeg får det værre, må jeg lige slappe lidt af de næste par dage. Er der en virus i luften lige nu? eller er jeg bare uheldig??

(billedet øverst er ikke fra idag)

12 kommentarer

 • Ida

  Ja vi er altså flere der har ventet spændt på at høre den historie igår….??
  Udover at jeg synes du er blevet dårligere til at blogge på det sidste, så synes jeg altså det er for dårligt at du ikke holder hvad du lover, om at fortælle den historie.. Syg eller ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hvis jeg er syg, så koncentrere jeg mig om at blive rask og så må i vente:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nmh

  ville du ikke fortælle jeres historie idag? og hvordan michael friede osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  God bedring flotte!! <3

  Måske du vil tjekke denne DIY blog ud?
  http://www.gdsbloggen.blogspot.com

  BTW. Du for cool! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hue Mai

  Øv, hvor er du uheldig. Ligger også syg på sofaen, mens kæresten alligevel prøver at kokkerere en hyggelig Valentines Middag i køknet. Håber stadig, vi får historien om, hvordan l mødtes og hvordan han friede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op du er smuk på billedet!!!

  God bedring :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Der er big time virus i omløb. Både influenza og lungebetændelse, har selv lungebetændelse nu 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  rigtig ærgeligt du er syg. god bedring.
  men i det mindste kan du da være glad over at du har en kæreste som der havde planlagt noget og at i holder det en anden dag,
  jeg har aldrig fået noget de 4 år jeg har været sammen med min kæreste og han planlægger heller aldrig noget. så du er heldig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor er det ærgerligt 🙁 og så lige i dag, når I nu gerne ville fejre Valentins dag, men ja – den kan altid holdes en anden dag, der skal ikke kun være plads til én kærlighedsdag om året! 🙂 og desuden er det vigtigste også at man hygger med den man elsker, og det kommer I jo til alligevel! rigtig god bedring..

  Ps. HVOR ER DU SMUK på dit billed øverst 🙂 nøøøj, din hud stråler helt 🙂 vil du ikke smide et indlæg op med dine rutiner? mere sådan en trin-for-trin når du lægger makeup 🙂 synes virkelig du formår at lægge en flot naturlig makeup.. knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ligger også med en slem forkølelse :<
  Livet er altså for kort til at ligge syg, men 40.2 i feber er sgu for højt til at lave noget som helst for mit vedkommende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hjelmroth

  Hej Sarah,,, hele vores arbejdsplads er nedlagt, og vi sidder tre på kontoret med kronisk hovedpine og snot næse. Så NEJ du er ikke den eneste!. Der er vist en influenza epidemi i øjeblikket. God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit