Til dyrlægen

Pasta med spinat & pinjekerner

Vores aftensmad idag er en lækker pastaret, som er let at lave også. Deler den lige med jer:) God appetit!!

Du skal bruge:

(hvis du vil have kød til, kan du stege en kyllinge filet til eller stege lidt bacon på panden og blande i)

350 g fuldkornspasta, f.eks. penne
3 l Vand
1 spsk groft salt
1 tsk raspolie
2 stk finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
2 stk store hakkede fed hvidløg
450 g hakket frossen spinat
200 g rodfrugt i små tern ? f.eks.persillerod, knoldselleri, pastinak eller gulerod
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2 spsk ristede pinjekerner
75 g høvlet parmesanost

Sådan gør du:

Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den ved jævn varme i 10-11 min.

Pastaen skal være mør, men stadig have bid.

Tag 2 dl kogevand fra og lad pastaen dryppe af i en sigte.

Opvarm imens olien i en gryde.

Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. og tilsæt de 2 dl kogevand.

Lad løgene koge under låg i ca. 1 min.

Kom spinaten i gryden og lad den tø op og blive varm.

Tilsæt rodfrugt, salt og peber.

Vend pasta og spinatsauce sammen og smag til.

Kom fuldkornspasta med spinat og rodfrugt i en stor varm skål.

Pynt med ristede pinjekerner og et par spsk høvlet parmesan.

Server resten af osten ved siden af.

Pynt evt. også med basilikumblade, eller hvad I har af krydderurter

4 kommentarer

  • Karin

    Det ser godt ud!

    Tænkte på, om du har nogen gode anbefalinger til en god café eller rasturante? Er ikke selv fra København, men skal ud med en veninde i weekenden og vi tager til København og hygger os på fuld hammer. Håber du kan give et godt råd, til hvor vi kan tage hen?
    ps. FED blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • sarahlouise

      Hey

      Du kan se under kategorien restaurant anmeldelser, der skriver jeg om de cafeer og restauranter jeg tager på:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Y

    Der ser meta lækkert ud! Klart noget jeg må prøve at lave!! 🙂

    Iøvrigt, så sad jeg og kiggede lidt rundt på din blog og fandt denne morgenmad http://sarahlouise.dk/2011/08/min-laekre-home-made-mine-brunch/. Hvor ville det være lækkert, hvis du vil lægge opskriften ind – det ser bare mums ud! Og det link du har henvist til kan ikke findes 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasja

    Jeg er helt vild med tallerknerne, hvor er de fra?

    http://www.natasjasunivers.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dyrlægen