Dagens outfit

Redbull under graviditet?

Michaels ferie er snart slut og så er det tilbage til hverdagen. Vi kan ikke holde ferie igen før det hedder barsel. Idag var planen egentlig, at vi skulle have været ude og spise frokost, men lige fra morgenstunden af, har jeg været helt sløv og træt i kroppen. Det endte med, at jeg måtte tage mig en lur på 1,5 time, før jeg duede til noget igen. Det er der man virkelig kan mærke, at man er gravid. Når man gang på gang må aflyse aftaler, fordi ens krop bare ikke vil det samme som en selv. Heldigvis har jeg en overbærende mand.

Jeg er generelt træt oftere end normalt og jeg drikker ikke kaffe, for jeg kan ikke lide smagen, men engang imellem kan jeg godt finde på at drikke en redbull. På det område er mine veninder delt op i 2 lejre. Det ene lejer siger, at det sker der ikke noget ved, sålænge det ikke er hver dag og kun en enkelt og den anden er ved at dåne over det og kigger på mig, som om jeg er verdens dårligste mor…

På nettet har jeg undersøgt sagen og man må drikke op til 3 kopper kaffe om dagen under graviditet og 1 redbull svare kun til 1,5 kop kaffe….. men jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre jeres holdning omkring??

Billedet er fra før jeg blev gravid:)

10 kommentarer

 • birgitte

  Du er et fornuftigt menneske og din dømmekraft er der ikke noget galt med. Det er DIT liv og DIN krop og DIT barn og du ved hvad der er bedst for jer begge to. Jeg har hørt fra gravide kvinder som har fået påtalt at de havde neglelak på! Vorherrebevares. Jeg ved godt at folk blander sig i den bedste mening, men det er altså grænseoverskridende at man som voksent, ansvarligt og fornuftigt menneske bliver belært om hvordan man passer på sig selv. Især fordi der jo ikke er nogen erfaringer med børn som har taget skade af hverken redbull, kaffe eller at moderen havde neglelak på. Hvis du virkelig troede på at redbull var skadeligt for dit barn, ville du jo ikke drikke det. Derfor skal du blive ved at gøre som du vil, ellers får man travlt med at tilpasse sig for at undgå fordømmende blikke og løftede pegefingre.

  De kærligste hilsener!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gør det dog så længe det kun er 1 nogle gange .. Man kan også blive for fanatisk, 1 skader ikke barnet .. !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit råd vil klart være at lade være. Jeg er også hoppet med på druesukker i stedet for, og det er også meget bedre end koffein når man er gravid.

  Men hold nu op hvor ser du skøn ud på det billede 🙂 Snyd ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Sarah 🙂 Jeg er selv gravid i 25. uge så jeg kender det alt for godt, det med trætheden 🙁 .. Min holdning til Redbull er .. Lad være.. Jeg har før i tiden også været meget slem til at drikke dem og kan også godt blive fristet fordi man bare gerne vil have noget hurtig energi. På Redbull står der man ikke skal indtage under graviditet og så trænker jeg selvfølgelig, det må der være en grund til fabrikanden skriver på deres produkt. Jeg ved godt det kun svare til 1,5 kop kaffe .. Men det er kombinationen mellem koffein og sukker der gør man får et energi boost. Tænk på hvis hvores store kroppe kan mærke et boost af at drikke sådan en lille dåse. Hvordan vil et ligge foster på 800 g. reagere. Ikke fordi jeg tror der sker noget ved det. Man høre jo også så tit kvinder sige. Min mor røg altså med mig og jeg er helt normal … !! ?? (kke fordi jeg på nogen måder forstår denne sætning) Min mening er i hvert fald til lade være så vidt muligt. Men et godt råd. Prøv at købe de der drugesukker tabs. Dem bruger jeg lige når jeg mangler lidt ekstra. Det er selvfølgelig ikke det sammen. Men har også en opkvikkende effekt som er knap så voldsom. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, godt emne. Jeg har også været meget i tvivl som gravid om, hvorvidt jeg må drikke den slags. Men eftersom det frarådes til gravide har jeg indtil videre holdt mig fra det selvom det er fristende, når man føler sig træt og uoplagt. 🙂 Du har en skøn blog forresten. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hasse Hansen

  Jeg tænker mere på taurinen i Red Bull’en. Så jeg gik lige en tur på google og fandt frem til at taurinen endnu ikke er testet sikker eller usikker for gravide.
  Google sagde nogenlunde det samme om koffein og gravide.
  Men da begge stoffer giver forhøjet blodtryk og dit hjerte slår hurtigere, så tag den stille og roligt med Red Bull’en. Det er ok at tage en, bare det ikke er hver dag eller ligende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  På de fleste energidrikke står at det ikke anbefales at børn og gravide indtager dem, men så længe du drikker dem i en meget begrænset mængde tror jeg ikke der sker noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Sarah 🙂
  Der står jo på dåsen at det ikke bør anvendes til gravide, så hvis jeg var dig, ville jeg lade være når der står at man ikke skal drikke det under graviditeten. 🙂 .. Din blog er helt vildt god! Jeg kan så godt lide at følge dig, fordi du er så hyggelig og nede på jorden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit