Praktisk tøj

Helena Rubinstein – new make up

Jeg har med hjælp fra en veninde, været ude og finde en ny foundation. Min veninde har altid så flot en make up, så hun sagde jeg skulle købe denne her. Jeg må nok indrømme, at jeg til tider kan være lidt nærig, når det kommer til make up. Jeg synes sgu det er så dyrt og så får man så lidt:) Men denne gang har jeg forkælet mig selv lidt. Jeg fik sammen med min foundation, en serum til ansigt og hals. Ekspedienten gjorde meget ud af at fortælle mig, hvor meget den serum var værd hehe

Navnet på min foundation er 24 Caramel.

 

2 kommentarer

 • Hej Sarah,

  Jeg har kigget nogle af dine fest outfits igennem for at få lidt inspiration, og ville spørge dig om du ikke ville lave en hair do tutorial, hvor du viser hvordan du laver din frisure med krøllerne og håret til den ene side. Det ser super lækkert ud!

  Knus V

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  Glæd dig til at prøve den serum, den er så lækker, selvom den er lidt dyr er den pengene værd…sværger til den hver dag:-) er sikker på du vil elske den

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktisk tøj