Aftensmad

Det endelige valg

Jeg har endelig bestemt mig for en taske. Det bliver denne her aubergine farvet Louis vuitton. Jeg synes den er såååå flot. Hvad synes du?

Det endelige valg

26 kommentarer

 • Mie

  Den er for lækker !! Tillykke med den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  OMG …yes…!!! Lige som min pung…og kææææft jeg er glad for den. Fik den af min mand til min fødselsdag. Eeeelsker den farve. :oD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sarah, denne er én af mine drømme tasker nemlig den store mm. Synd du lagde det dårlige billede af den på din blog, den fortjener at blive set i et bedre kvalitetsbillede. Anyway, du elsker den og thats all that matters! Personligt eeeeeelsker LV’s alma har den i sort og gul epi. Så en pige inde i Århus med den for et års tiden siden i en flot petroliumsblålig farve og den ser slet ikke fake ud!!! Dem der synes den ser fake ud aner typisk ikke synderligt meget om LV kollektioner og tror monogram canvas der det eneste der eksistere og alle de ser i gadebilledet må være fake CHRIST! Sorry for den lange smører… Det er en smuk taske til en smuk quinde!!!! Desuden er den f….. stor og det er fin plads til baby stuff 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej.

  Jeg er bare helt vild med din blog.. Jeg kigger på den hver dag.

  Jeg har tænkt i meget lang tid, at jeg ville lave en blog. Men ved ikke helt hvordan man kommer igang.

  Hvordan kom du igang??
  Hvor har du lavet din blog henne??
  (Fordi har ingen ide, hvor det er godt og lave en blog henne)
  Har du nogle godt ideer til mig ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fin har selv samme model i sort epi, er så glad for den super stilet og ting ligger ikke og roder rundt som de kan i mange tasker. Den er et hit held og lykke med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  Sys den er super elegant, og stadig lidt rå..lige dig, og bare vent, når du får lagt et par billeder op af den, så vil alle sys den er flot og selv eje den hihi;-) go for it, mega fed taske:-) og hvem gider vente 1 år på en taske når der er så mange andre lækre tasker derude;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  hvis en vimsede rumdt med den taske ville jeg tro at den var fake.. den er så tacky og kunstig at se på. Hvis man har råd til at invistere 12.000 i en taske, så bør det være “jeg-vil-dø-for-den-taske” valget.. jeg er ikke den store favorit af dine øvrige taske valg, men DENNE her, er nu den væreste! pas på, for den kan lige så nemt pille looket ned som den muligvis kan “pifte det op” den fungere kun i kataloget…. personligt har jeg invisteret i balenciaga weekender, en Alexa i grålig, de er så elegante på en biker-agtig måde, ydermere kunne du bruge den som en prød pusletaske… syntes nu logotasker hører til årtusindeskiftet, idag skal det være luksus på en underspillet måde, og ikke sådan “se mig jeg har købt en dyr taske så det skal man kunne se over det HELE ” -det virker sgu så poppet … hihi du spurgte jo selv…men jeg er mere til den Mulberry du havde på billedet i sand..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberthe

  Den er altså ikk særlig pæn! Den ser fake ud og slet ikk dig Sarah! Du har den fedeste stil, ødelæg det ikk ved at købe denne taske :)! Men det er selvfølgelig DIN beslutning helt og adeles og vigtigst er at du sys den er fed.
  Jeg kunne dog finde 1000 andre tasker der ville klæde dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  SÅ FLOT! hvis jeg selv gik ind i butikken, ville den ikke være den første jeg ville kigge efter! men hvis man virkelig “sætter” sig ind i den, er den så fantastisk ! og ja, den kan pifte selv det kedeligste tøj op 😉
  godt valg! ved du hvad den koster?

  god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg synes heller ikke at den er særlig flot. Faconen er ret gammel dameagtig, men okay. Men selve materialet er meget flasy og ikke tidløst. Hvis det var mig der skulle investere i en ordentlig taske, ville jeg helt klart vælge en Balenciaga, det er hvad jeg forstår med en tidløs taske. Men det vigtgste er at du selv kan lide den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Bøgh

  Jeg syntes den er SMUK, men er det ikke mange penge for en taske der er ret upraktisk i forhold til dit, snart nye liv som mor ? Tænker det ville være nemmere at finde sutten i Chanel tasken ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   God tanke… Så må jeg ønske mig en Chanel i jeg-er-blevet-mor gave lol…, Chanel er heller ikke til at få i dk:( ellers havde jeg måske købt sådan en:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sulle

  Min veninde har den. Ved ikke om den er fake eller ej, men har godt nok altid troet at den var fake. Min mening om den er at den er så grim. Sarah din stil passer slet slet slet ikke til sådan en grim taske. Det da ligefør, en taske fra h&m ser flottere ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ei tøser i er nogle hårde dommere;) jeg synes den er klassisk og flot og meget anderledes end dem jeg har. Den er gid både til hverdag og fest….. Mit hjerte banker altså stadig for den he he

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mb

  Jeg synes den er SÅÅ FED!
  – har selv kigget på den taske i lang tid men har godt nok ikke råd.. øv bøv!!
  er sikker på den ville se super godt til dig.
  Billedet snyder lidt, den er 10000000 gange federe hvis man ser den i virkeligheden 🙂 Så go for it!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Den er SÅ fed! Den står også på min ønskeliste… Synes den er smuk i aubergine, men den røde er nu også fin! Og som du selv nævner, så giver den nemlig et neutralt eller “trashy” outfit et lidt mere eksklusivt pift 🙂
  Skynd dig ned i LV-butikken og få købt den!! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg kan sgu godt lide den….
  Jeg synes den er vældig fin og kan pifte et lidt kedeligt outfit op

  Klart GO fra mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Hag

  Nej hvor er den sørgelig grim:) mener da ellers du plejer, at have en flottere smag. Men smag og behag. I hvert aldrig en jeg selv ville købe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Synes den ser ALT for fake ud!!! En lækker taske fx ala den du havde oppe fra Hermes, uden alt det logo-logo noget, kan pifte et hvert outfit op pga dens lækre eksklusive look….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Synes den er et STORT no go!! Den ser alt for fake, og har alt for meget “logo” .. Synes slet ikk den passer til din klassiske stil. Så meget hellere en Hermes! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja men Hermes har et års ventetids liste og den her er slet ik så flashy med logoet i virkeligheden… Tror måske lyset gør logoet voldsommere. Kiggede også på Mulberry, men synes sgu de var lidt for kedelige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.

  synes ikke den er særlig pæn:/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den er langt fra min stil og jeg synes personligt ikke, at den er flot. Men det vigtigste er jo, at du selv kan lide den 🙂 Synes ellers, du havde andre rigtig smukke, tidsløse tasker med i dine overvejelser. Den der er for tacky for mig, både materialet og logoet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Den er ret flashy, men synes den er så fed, for den pifter selv det mest kedelige outfit op. Slidte jeans og en T dur så godt med sådan en taske. Det er ik den lille af slagsen, men den store….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensmad