Mig li nu

Så er vi igang:)

Så er vi igang:)

Jeg er glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad….for vores nye rude inde på restauranten er endelig kommet på plads og nu er der kun lige nogle småting samt rengøring der skal på plads. Jeg har ikke sovet vildt godt, fordi jeg konstant drømte om restauranten og at jeg hele tiden på en eller anden måde blev holdt fanget, så jeg ikke kunne nå derind til tiden lol

Jeg glæder mig super meget til i aften!!!! Hjemmesiden er også endelig blevet færdig www.made-cph.dk og er kommet op, så der kan foretages bookinger til lørdag. I aften er der “desværre” ikke flere pladser, men imorgen aften bliver også rigtig godt:)

 

15 kommentarer

 • Et hurtigt kig på hjemmesiden og hvor ser menuen dog lækker ud + overkommelige priser, whats not to like..? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merlin

  Rigtig meget held og lykke med i aften : )
  Det ser super lækkert ud, glæder mig til at prøve Made.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hold op en lækker menu og nogle rigtig gode priser!! Er sikker på du nok skal få stor succes med stedet! Alt mulig held & lykke med det. Du kan roligt være meget stolt af dig selv :o) Alt det arbejde og så med en baby som snart melder sin ankomst, det er sejt gået!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Schjeldal

  Det nogle lækre priser ! og menuen ser rigtig god ud, glæder mig til at komme derind !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Utroligt at folk har SÅ travlt med at finde fejl hist og her 😉 HAHA!!!

  Held og lykke med det hele, jeg håber at det kommer til at blive en stor succes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ehmmm…ville du ikke sætte pris på at få fejl rettet hvis det var dit eget firma?? Det ville jeg da selv og nu er SL jo en perfektionst med sine forskellige business, og det er da 100% mere proff hvis alt er korrekt. Jeg, og formegentligt andre, påpeger det for at hjælpe. Det er jeg sikker på at SL også ved.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ro på batman!

   Du behøver ikke at angribe sådan! Se den smiley jeg satte, det var ironisk ment, så slap helt af. Jeg har vel også lige så meget ret til at kommentere som dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selv Batman. Jeg er ret rolig og skrev ret roligt, hvordan du læser det kan jeg ikke styre. Ligesom jeg på ingen måde kunne se der var ironi i det du skrev, tværtimod. Synes din kommentar om at folk havde travlt med at finde fejl var ret malplaceret da det var tænkt som en hjælp og SL selv skriver tak til en anden for at gøre opmærksom det. Hjælper en smiley på at du læser det roligt…så her 🙂 værre er det vist ikke. God dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Om en smiley hjælper på at jeg læser roligt? Hvad fabler du om, jeg tager det fuldstændig roligt, i forhold til dig. Jeg har lov til at skrive hvad der passer mig, det er dig der flipper ud over at jeg skrev som jeg gjorde. Hvad med bare at holde kæft og blande dig udenom 😉 Hahaha.. Du er satme latterlig, utroligt at det kan sætte dit pis i kog at jeg skrev sådan en kommentar… Kom nu videre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du lyder sød og meget tiltalende med det sprog du bruger… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saina

  Hvor ser det dog godt ud, man bliver jo helt sulten af at læse menukortet igennem! 🙂
  Bearnaise sauce er vist nok stavet forkert, der står bernaise istedet for bearnaise 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det spændende 🙂

  må jeg komme med en kommentar til hjemmesiden? Først, den er lækker og klassisk og der sker ikke for meget, tjekket på dn elegant måde. Men hold op hvor er den svær at læse, meget af teksten ser ud som det er skrevet ud i et og uden mellemrum, man blir træt i øjnene når det står sådan og især når det er klar hvid på sort. Udover det er rødvinssauce ved culotten stavet forkert 😉
  Boede jeg i Dk kom jeg hellere end gerne forbi. Synes det er super fedt at der ikke er 40 ting at vælge mellem, men lidt som er godt, klassisk med moderne twist. Ønsker dig meget held med Made 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå, så på siden fra min tlf og det er på den at alt tekst er ud i et, men ikke på com kan jeg se 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tillykke med det 🙂 glæder mig til at besøge made!
  Lige et tip: tjek menukortet igennem for ups’ere… Fx står der rødcin sauce .. Jeg tænker, at der måske skulle have stået rødvin?!
  Igen, stort tillykke med det 🙂 godt gået!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hov det må jeg lige sige videre til it gutten:) Han har siddet oppe hele natten for at få siden klar, så han har nok været lidt træt i hovedet.

   Tak for feedback:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig li nu