Dagens outfit

Sort hår

Fandt lige dette billede. Jeg havde helt glemt, at jeg havde det liggende. Jeg er ved at skifte til min nye computer og skal have flyttet alle billed filer osv. Her har jeg sort hår…hmm….tror nu stadig jeg bedst kan lide den lysebrune, som jeg har nu.

Sort hår

7 kommentarer

 • Melanie

  Hvordan fik du dit hår fra sort til lysebrunt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Louise

  Jeg synes også den farve du har nu klæder dig ufatteligt godt. Det gir din hud en lækker gyldenbrun glød.. Gad jeg os godt ha’… Suk.. Så lige du skrev du havde taget 14 kg på.. Det var præcis det samme jeg tog på i min graviditet. Tabte de 12 i løbet af de to første uger, alene ved at amme vil jeg tro. Og tabte så 3 kg ved at træne og kroppen var mere eller mindre som før.
  Havde implantater i babserne da jeg ammede, men det gik vildt godt med at amme. Brysterne blev godt nok lidt kedelige efter graviditet og amning, så fik udskiftet mine implantater til nogle større. Havde ikke så store første gang, for er meget slank af bygning. Er nu gravid i 15. Uge for anden gang og glæder mig helt vildt til endnu en guldklump.
  Har vildt meget kvalme og mange opkastninger denne gang, så det er knap så romantisk at være gravid som første gang må jeg indrømme.

  Det rager jo egentlig ikke mig, men siden jeg er SÅ nysgerrig, ville jeg høre om du egentlig vil amme ? Og hvor lang tid tror du der går før du er igang med alt dit arbejde igen? Husk forresten at passe godt på dig selv og din krop efter kejsersnittet.. 🙂 rigtig mange gange held og lykke med at få jeres lille prins til verden om ikke mange dage nu – det blir noget af det vildeste du har prøvet 😀 held og lykke til din kommende lille familie

  Mvh. Nanna Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja vil amme… Må jo se hvordan det går. Jeg holder den første uge helt fri men så skal jeg tilbage på arbejde i den forstand at jeg jo kan arbejde hjemmefra, så det bliver når der er er tid:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meli

  Det er ingenting . Det smider du på en måned ,pas på du ikke bliver for tynd . Det rasler af en især når man ammer .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • meli

  helt klart det lysebrune. hvor meget har du egentlig taget på i vægt . jeg er selv gravid i uge 30 og har taget 6 kg på. var også meget slank inden graviditet. vejede 49 kg og er 166 høj. det er min 2 graviditet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du kan sagtens bære det sorte, men jeg synes også det lysebrune er bedre fordi det giver din hud en glød, som det sorte ikke gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit