Endelig søvn

Dubai minder

Sidst vi var på ferie var i december 2011. Dengan var planen at vi skulle ha været på weekend i Bruxelles i januar, men det blev aflyst, da vi skulle flytte. Så købte vi et luksus ophold til Koh Samui til maj måned, men der fik jeg jo konstateret blødende foreliggende moderkage og måtte ikke rejse ud af landet. Så igen blev ferien aflyst.
Nu ser det ud som om der snart er lidt ferie i sigte. Vi tænker at rejse til Puerto banus engang i november. Når min udlængsel bliver stor, så kigger jeg på mine mobil billeder fra vores sidste rejse til Dubai.

Dubai minder

Dubai minder

Dubai minder

Dubai minder

Dubai minder

Dubai minder

Dubai minder

9 kommentarer

 • Det er da i hvert fald nogle fantastiske billeder fra jeres tur til Dubai! Jeg kan udmærket forstå, at du gerne vil væk fra kolde DK, og jeg tror da ikke, at I skal være bekymrede for den lille, så længe I tager jeres forholdsregler ligesom I sikkert ville gøre på en varm sommerdag herhjemme. Man skal huske ikke at spænde for meget ben for sig selv nogle gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Stort tillykke med din søn:)

  Synes det lyder som en god plan med en ferie væk fra Danmark 🙂 er sikker på at din lille søn vil tage det rigtig fint, både ferie og flyvetur. Kan fortælle at vi flyttede til Costa del sol i maj mdr for nogen år siden, da min datter var 5uger gammel. Sad klar i flyveren til at ville amme hende pga tryk i ørene men hun sov under hele flyveturen. Jo det var varmt dernede men hun klarede det fint fra sin barnevogn i skyggen – også på stranden og ved poolen 😉 min søn er født i spanien og han overlevede også varmen som spæd i Spanien 😉 hvis man tager sine forholdsregler ligesom man skal på en sommerdag i dk, hvor er så problemet? Så afsted med jer og nyd i er en familie på 3 og få lidt varme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Nu er det vel sarahs baby og ik jeres såååå… Børn fødes vist os nok i varme lande og overlever det .. bare man skærmer baby for solen og er jeg sikker på Sarah kan.finde ud af ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa

  Jeg synes det lyder dejligt med ferie og afslapning. Det kommer selvfølgelig an på, hvor varmt der er, men jeg har flere veninder som har rejst med spædbørn med stor succes. Vi venter selv en lille pige om halvanden måned og regner med at tage en ferie i februar måned. Glæder mig allerede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Wooow vil i rejse afsted allerede 3 måneder efter fødslen? Og tage en lille baby med ud og flyve og ned i varmen som kun er 3 måneder gammel?!!! Vildt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det kan godt være vi venter:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lonnie

   Ja, og så lægger de baby ud i solen, så han rigtig kan stege… Slap da herre af.
   Ville ønske, at jeg havde taget ud og rejse mens baby var så lille, at han sov fra det hele og maden altid var i nærheden.
   Nu hvor min er 11 måneder og lige på nippet til at gå, kan jeg dårligt nok overskue at tage ham med i føtex 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig søvn