Min søns navn

Går ik så godt med den kur

Jeg er hoppet i noget helt afslappet tøj. Min mave er skrumpet meget. Mht. Min kur, så fik jeg det ret dårligt igår af for lidt mad, så jeg skal li ha fundet en balance. Troede jeg kunne skrue helt ned for kulhydraterne, men det kan jeg ikke. Blev både svimmel og meget irritabel. Jeg vil stadig gerne ned på de 56 kg men måske 4-5 uger er lidt for ambitiøst. Jeg har dog allerede tabt 2 kg siden tirsdag. Jeg vil ud og købe noget super lækkert kerne rugbrød og bytte det ud med det lyse brød. Så kan jeg hapse lidt af det i løbet af dagen.:)

20120921-093554.jpg

20120921-093617.jpg

22 kommentarer

 • Sofia

  Hej Sarah.
  Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for en super fed blog! Jeg synes det er fedt at du er så åben og giver os alle en chance for at følge med i dit liv og din families hverdag. Derudover få en masse inspiration.
  Jeg håber inderligt ikke at du lader dig skræmme af nogle af de hårde kommentarer du får herinde.
  Indimellem virker det som om at de der sidder hjemme bag skærmen er perfekte mennesker og ikke ligesom alle os andre der indimellem begår fejl.
  Jeg synes det er tydeligt at de ikke har læst dette indlæg ordentligt. Du skriver nemlig at du udfra erfaring har fundet ud af du har spist for lidt og det vil du ændre og finde en fin balance a.k.a du har lært noget af din “fejl”
  Det er sgu da det vigtigste.
  Jeg er sikker på at alle nybagte mødre laver en fejl eller to og så længe det ikke er vedvarende og har skadet din smukke lille dreng, så går det jo nok alt sammen.
  Udover det, selvfølgelig bruger du tid herinde på mode og skønhed, det er en del af dit job som model og en vigtig del af din personlighed. Din søn bruger du masser energi på hver dag, men man har da brug for lidt pusterum indimellem hvor man tænker på sig selv! <3
  Du gør det godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Først og fremmest tillykke med jeres lille dreng, hvor er han bare fin!

  Med henblik på din slankekur, så tror jeg du skal ligge dit fokus helt andre steder end at skære kulhydraterne fra. For det første skal både du og baby have masser af næring. Men derfor kan du stadig leve sundt, og tabe de sidste baby kilo på en sund måde. Jeg tror det handler om at træffe de rigtige, og mest fornuftige valg. I stedet for at spise fed cafe mad/burger/pizza osv så vælg nogle sundere alternativer. (men selvfølglig skal der være plads til hygge)

  Spis f.eks. En god portion yoghurt med musli + frugt, ristet rugbrød m. Æg og frugt eller lignende til morgenmad

  Spis nogle sunde mellemmåltider: nødder, knæk brød, frugt og grønsags stænger med en dip af avocado eller hummus

  Frokost kan jo igen bestå af noget sundt med nok næring, f.eks. Grovpasta med pesto, ruccola, tomat, oliven og lign. Eller rugbrød med laks/eller andet pålæg. Der er MANGE muligheder 🙂
  Og det samme gælder aftensmaden: lav noget lækker wok mad med masser af sprøde grøntsager eller gør jeres favoritter lidt sundere 🙂

  Selvfølgelig skal der være plads til hygge, og det vigtigste er jo at du og baby har det godt og nyder hinanden. Men i stedet for at gå helt i ekstremer, tror jeg blot du skal ændre på nogle vaner. Du ser jo stadig bragende godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Kære Sarah,

  Op i røven med hvad alle andre mener!! Du skal gøre hvad DU selv føler er rigtigt for dig og din familie. Det som du deler på bloggen er jo kun småting fra din hverdag. Held og lykke med det hele, jeg er sikker på at du gør hvad der bedst for dig og din fam 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Din søn er seriøst så lækker 🙂
  – i må være så stolte ..

  Men i guder hvor du skuffer mig, når folk kommer med en lille smule kritik, du reagere så voldsomt, og efter min mening grimt !
  – måske vi læser ikke betyder alverden for dig, men uden os ingen blog !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg har jo ik en positiv mening om mine læsers meninger altid og når jeg får kritik tillader jeg det oftest uden respons. Jeg giver nogle gange svar på tiltale og det må man tage med og kan man ik tåle det, må man jo holde sine meninger for sig selv. Træt af folk der dømmer og siger nyd det nu… Jeg nyder det for helvede da også!! Men jeg har også et liv ud over at amme… Jeg arbejder eks hver dag i et par timer. Jeg dømmer jo heller ikke andre, på deres måde at være mor på. Min tone er som den er. Hvis man vil have en sukkersød blogger, der finder sig i mundlort fra alle eller en blogger der ikke engang gider at svare overhovedet, så er man gået forkert her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er selv gravid og har en sund og fornuftig frygt for at skulle slås med for meget under og efter fødslen. Det er ikke kun på grund af min egen forfængelighed og lyst til at være lækker overfor min kæreste, men også fordi det er sundest for min krop. Jeg følger med stor glæde din blog, og jeg bliver inspireret af dig. Jeg beundrer din ærlighed, din lyst til at dele og dit overskud til at finde tid til os så ofte, selvom du må have hænderne fulde. Tak for det!!
  Desuden er du en stor inspiration for mig, fordi du ønsker at fastholde din karriere og dine egne værdier. Det er i hvert fald sådan det fremstår for mig. Der er naturligvis ikke nogen tvivl om, at din søn altid vil være første prioritet, og hvor er det fedt at høre om dine erfaringer (både gode og dårlige) for at nå dit mål på en ansvarlig måde. Tak for dig, din familie og din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hvor er det dog synd for dig, at det fylder så meget hos dig. Det virker til, du slet ikke har tid til at nyde din lille søn ordentligt. Efter du har født, har du nærmest lavet flere indlæg om din vægt end om din nye rolle som mor? Vi har åbenbart forskellige fokusområder allesammen, men det der skræmmer mig, er, at du ikke selv har fået tanken, at det er decideret dumt at gå på kur, mens man ammer. Det er hverken godt for ham eller dig. Kunne forstå dig, hvis der var gået et halvt – et helt år, men allerede at være så optaget af sit ydre efter 1 måned? Det må da være træls. Jeg tabte 19 kg på 1½ måned og var tilbage på min normalvægt, men det skænkede jeg da ikke en tanke? Det kom helt af sig selv. Slap af, nyd det, tag den tid det tager. Kan ikke undgå at sidde med tanken, at det virker som om, du ikke har været forberedt på at skulle sætte dig selv så meget i 2. række, som man nu skal… Held og lykke frem over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er jo ikke en blog om baby eller graviditet, men også så meget andet. Mit liv er jo ikke kun, hvad du ser her på bloggen. Jeg synes, at det er synd for dig, at du er så fordømmende og drager konklusioner omkring mig og mit liv ud fra et par indlæg. Det må være svært for dig, at have et positivt forhold til andre, når du uden at kende folk, dømmer dem på et så småt og uholdbart grundlag. Du aner intet, ud over hvad jeg skriver på min blog. dvs. du ved det, JEG vælger du skal vide:)

   Held og lykke til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Patricia

   Det er jeg udmærket klar over, men så er det fra en uheldig vinkel, du vælger hvad VI skal vide på DIN blog. Om så du havde lavet 10 x flere indlæg om baby end om vægt, så har du stadig lavet uendelige indlæg om din vægt. Det behøves ikke holdes op mod dine andre indlæg, man kan nemt fornemme, at det er et stort fokusområde for dig. Jeg forstår bare slet ikke, hvorfra du får energien til at bekymre dig om det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg skriver om det, da det har stor interesse for mine læsere. Jeg har også svært ved at skide de her dage, det bekymrer mig, men det skriver jeg heller ik om på min blog, da det ik interessere mine læsere. Jesus Christ….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke sundt at tabe sig ved at sulte sig selv. 🙂
  Så du skal nok bare ligge din kost om!
  God weekend

  ninnak.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Flot med de to kilo.. men dem kan du nu godt regne med, bare er mindre mad i mavesækken og ikke decideret fedt :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Har hørt noget som jeg synes giver rigtig god mening… at det tager kroppen 9 måneder at gravid og 9 måneder at finde sig selv igen. Så ingen stress:) Nyd din nye rolle og glem vægten for en tid. Du er jo også gudesmuk, som du er nu:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Giver “jordemoderen” ret. Jeg fik det same af vide af min læge, da jeg sagde noget om at tabe sig og komme tilbage til min normalvægt. Altså at hvis jeg gik på kur, ville der ikke være næring nok i mælken til min lille mus og mælkeproduktion vil stoppe. Så det er ikke en skør ide nogen har fundet på. Den er god nok. Ligesom stress også får mælkeproduktionen til at stoppe. Tænk på din baby, det er den eneste gang han danner sin krop og dets immunforsvar og ALT andet bliver grundlagt her i starten. Du skal nok komme til at ligne dig selv igen, lige nu er du mor til en (stadig) meget lille baby og (groft sagt), er du ikke andet end hans mor… og også lidt kæreste:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Der er jo ikke nogen grund til at være mavesur (som Jordemoderen:-), men jeg tror det er rigtig vigtigt at du spiser godt og konstant – både for din egen skyld og din søns. Med tanke på hvor meget du allerede HAR tabt behøver du slet ikke at være bekymret. Og husk at du LIGE har født. Spis som du har lyst og behov, og tro på at kroppen fortæller dig hvad den har brug for. De sidste kilo er væk inden du ved af det. Jordemoderen har en pointe, selvom den måske leveres lidt barskt: din krop tærer på sig selv, hvis den ikke får nok næring. Som jeg har nævnt tabte jeg mig voldsomt efter jeg havde født. Intet hjalp, jeg proppede mig. Jeg havde ingen energi hvis jeg ikke spiste konstant. Da alt fedtet var væk, tærede det også på musklerne, med det resultat at alle de giftstoffer/affaldsstoffer der er lagret dér, og som man ellers ikke kan blive kvit, røg ud med modermælken – lige over i min søn. Det er sgu’ ikke fedt.
  Nyd din søn, find dig selv som mor, og lad vægt være vægt for en tid.
  Prøvede en variation af dette ‘brød’ hos en veninde i går. En god måde at få noget der er både lækkert og nærende. Kan varieres med dadler, rosiner, æbler, kanel etc.: http://politiken.dk/mad/madnyt/ECE1564534/bag-selv-stenalderbroedet-fra-restaurant-kong-hans/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manuela

  Uff.. Jordemorderen har fået det forkerte ben ud af sengen her til morgen;-) Miiiaaaau;-) Hehe!
  Jeg har ikke selv været gravid eller født, så jeg skal ikke gøre mig klog på hvad du bør og ikke bør gøre! Men dengang jeg besluttede mig for at prøve mig ud med at leve på stenalderkost som også er høj protein livsstil, fik jeg at vide at det tager kroppen cirka 30 dage at vende sig fra at få
  Energien fra flest kulhydrater og så til at få den fra protein.
  Det er måske lige værd at huske! 🙂
  Jeg syntes du ser pisse lækker, men i bund grund handler det jo ikke om hvad vi læsere syntes om dine vinkede billede;-) Men om hvordan du selv har det med din krop! Og når det kommer til det så kan folk jo være nok så søde og sige pæne ord, men hvis det ikke er sådan man selv har set, så hjælper de søde ord squ ikke så meget! 🙂

  Ha en god dag og good Luck:-)

  -Manuela..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Sarah Louise,
  Jeg har et spørgsmål angående din hårfarve.
  Jeg er selv helt mørkebrun (ligner meget den farve du er i din hårbund). Nu kunne jeg godt tænke mig at det blev en del lysere og har læst din beskrivelse hvordan du farver hår, men hvad ville du synes at jeg skulle gøre? Affarve det hele først eller gøre som du beskriver med at affarve bunden og så en hel farve i efter? 🙂
  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jordemoderen

  Jeg synes simpelthen, at det er helt hul i hovedet, at du overhovedet kunne finde på at gå på slankekur, når du ammer. AL information vedrørende slankekure og graviditet/amning fraråder netop dette. Dit behov for at komme ned på 56 kg og dermed se godt ud (for går ud fra, at det er formålet – at man ikke må kunne se, at du har født) overstiger din fornuft i forhold til, hvad der er bedst for din søn og dit helbred. Du ender med ikke at kunne producere nok mælk til ham samt du nedbryder dine knogler og dine muskler – for tro mig – naturen har indrettet det således, at han får alt næringen og vitaminerne og du får resten – og det er altså ikke meget, hvis du er på kur. Brug din sunde fornuft og se nu at komme lidt væk fra det spejl – du behøver ikke veje 56 kg for at blive bekræftet i, at du ser strålende ud – du kan jo bare læse alle kommentarerne fra dine fans. De er vilde med de photoshoppede og vinklede billeder, der viser dig fra din absolut bedste side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Rigtig rigtig god ide, og hey du ser bragende godt ud!
  Total MILF 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søns navn