Aupair skal med ud

Fredags status

Fredags status

Godmorgen// godmiddag mine skønne læsere:) åårh jeg havde en dejlig aften igår. Den var tæt på perfekt, lige bortset fra jeg fik stjålet mit Hermes armbånd, som michael gav mig i barsels gave:( DET er jeg virkelig træt af. Det er ik et armbånd man kan tabe, det skal låses op, så det har været en der har vidst hvad han lavede. Pludselig var det bare væk!

Jeg har meldt det til politiet, så nu kan jeg håbe de finder det eller kan se tyven på overvågningen på Zen. Men bortset fra det, var det en fantastisk aften. Min aupair blev så fuld, det var det sjoveste!!! Lige pludselig smed hun stilletterne og hoppede op på podiet til de andre piger og så dansede hun løs. Hun har aldrig smagt hverken vodka eller champagne og heller aldrig været rigtig fuld, men mine veninder var meget dygtige til at skåle med hende, så NU ved hun,hvordan det føles!! Jeg sad midt i amningen, da hun stormer forbi soveværelset og ud på badeværelset, hvor hun brækker sig i stride strømme ha ha ha jeg sad bare og kvækkede af grin. Hun kom smilende og bleg ind til mig og spurgte om jeg manglede noget… Fedt at hun stadig er opmærksom på sit job, men har dog givet hende fri idag, så hun lige kan komme sig:)

Jeg har også fri idag og skal bare Chille med min søn på sofaen. Har hentet pizza og skal se serier og sove når han sover:)

Fredags status

Fredags status

Fredags status

Fredags status

6 kommentarer

 • Mette

  Hvad størrelse er din zipperall?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hej smukke Sarah.
  Jeg kunne ikke være mere enig med pigerne, du viser virkelig dig fra din bedste menneskelige side når du tager din aupair med på bytur, køber små gaver til hende osv. Er sikker på hun er enormt taknemmelig. Det siger rigtig meget om dig som person og jeg er ikke det mindste i tvivl om at du er en kærlig og omsorgsfuld kvinde.
  Vh. en trofast læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Duong Le

  Hej Sarah

  Synes at det er rigtig fedt af dig, at du er opmærksom på din au pair!!!
  Har fulgt din blog i et godt stk tid nu, og jeg kan lide dig mere og mere som person. Det jeg holder mest af i livet, er mennesker som er nede på jorden, og ikke kun tænke på dem selv. Du har et godt hjerte 🙂

  Skulle du kede dig, så tag et kig forbi min blog 🙂

  http://duongle.bloggersdelight.dk/

  Ha en rigtig dejlig dag og tillykke med jeres søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Dejligt at høre du har haft en god bytur 🙂 men hvor er det pisse belastende at folk ikke kan holde fingrene for dem selv!!! Håber de finder personen der har taget det.

  Vil lige rose dig vildt meget for din blog, det er virkelig en af mine yndlings. Specielt fordi den er så meget dig, du gør det personligt, og det kan jeg rigtig godt li. Skønt at du stadig skriver indlæg dagligt selvom du har en lille dejlig baby at tage dig af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Hej Sarah.

  Hvor er det dejligt at du tager din Au pair med ud og viser hende forskellige ting. Og giver hende et outfit til byen, så hun kan “føle” sig med på moden.

  Jeg kommer selv fra filippinerne og har haft et par af mine fastre i dk som Au pair. Og jeg ved hvad de piger kommer fra af fattigdom, så det har sikkert været en rigtig god oplevelse for din au pair. Vildt fedt 🙂

  Og god tømmermænd hygge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aupair skal med ud