Efterårs hygge i solen

Sender kærlighed

Min smukke søde veninde Mascha Vang ligger disse dage indlagt med sin lille nyfødte datter. De har haft en svær start og der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på dem. Man ved aldrig, hvordan tingene kan udvikle sig, når det kommer til graviditet og fødsel og Mascha var bestemt heller ikke forberedt på dette. Så søde skat…jeg sender dig her en masse tanker og knus og viber al den gode energi ud til jer, som jeg overhovedet kan. Det skal nok gå iorden og jeg glæder mig til at møde hende<3<3<3

KNUS

Sender kærlighed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs hygge i solen