Dagens outfit

Total baby kaos i nat!

Total baby kaos i nat!

Vi har siden i tirsdags haft en rigtig umulig og lidt underlig baby. I tirsdags blev han også 12 uger, så måske han er ved at gennemgå et tigerspring. Jeg kan slet ikke genkende ham. Han pylrer og vil ikke sove. Igår aftes fik vi ham godt nok lagt kl. 20-ish, som vi plejer og han sov sødt næsten helt til kl. 01, hvilket jo er fantastisk, hvis jeg så bare havde haft tid til at sove. Jeg var først færdige med optagelser kl. 23, så jeg nåede lige 2 timer, inden mareridtet startet. Jeg gav ham mad, som jeg plejer der kl. 01 men men men Albert var mega sur og vil ihvertfald ikke sove. I halvanden time gik jeg rundt og vuggede ham, jeg sad ned, jeg stod op, jeg prøvede at ligge ham, hver gang han døsede hen, men hver gang vågnede han op og begyndte at SKRIGE. Efter halvanden time skiftede jeg hans ble, som nærmest var tom, det hjalp heller ikke, så prøvede jeg at give ham mere mad, som han godt nok spiste, men ville stadig ikke sove. Kl. 03.30 kunne jeg bare ikke mere. Jeg var så træt og frustreret og monster irriteret på Albert. Jeg brugte min time out (time out er når man bare ikke kan mere og kæreste skal tage over asap- no matter what)og vækkede Michael, så han kunne tage over. Jeg var lige ved at tude, da jeg skulle forklare, hvordan min nat havde været.

Michael tog så over og efter 30 min. prøvede han igen, at give ham mad OG SÅ faldt Albert endelig i søvn…meeeeeen han sov kun 1 time og så startede balladen forefra. Kl. 06.30 kom Michael ind med ham, helt skæv i hovedet og sagde, at han ikke orkede mere. Jeg havde lige fået lidt søvn, så jeg kunne godt tage over. Michael listede ovenpå, for at sove i fred de sidste 2 timer, inden han skulle på arbejde. Så sad jeg med ham i sengen. Han var heeelt vågen, så jeg hyggede med ham og han smilte og virkede meget glad…meget underligt, eftersom han kun havde sovet 1 time siden kl. 01. Kl. 08 tog han så en halv time på mit bryst og det plejer han også at gøre, men så plejer jeg også, at vippe ham over ved siden af mig, så jeg også selv kan få en lur og idag gik den ikke….så skreg han op igen og jeg måtte stå op. Jeg vadede rundt med ham til kl. 09, hvor han til sidst faldt om af søvn. Problemet nu var, at han jo ikke havde spist siden kl. 05, men jeg tænkte, at han havde mere behov for søvn, så jeg lod ham sove og fanme ikke om han først vågner kl. 13.00!!! dvs. han for første gang i sit liv, ikke har spist i 8 timer!!!! aaaarmen hvad foregår der. Der er jo fuldstændig rod i hans/vores rytme!!! Kl. 13.00 fik han så endelig mad, hvor han spiste en stor portion og nu her kl. 14.00 sover han igen hmmmmm….altså lille skat, kunne du ikke sove sådan om natten istedet for!!!

Så jeg har fået knap 4 timers søvn i nat og 1 times middags lur og skal nu ud og optage noget speak til mit tv program…..jeg må nok indrømme, at jeg ryster en smule i mine grundvolde over denne nat, for søndag nat/tidlig morgen skal vi jo på ferie og jeg håber sgu ikke, at han fortsætter på den her måde, for så bliver der ikke meget ferie over det:( ååh what to doooooooo?????

11 kommentarer

 • Caroline j

  Jeg kommenterer normalt aldrig de blogs jeg læser, men vil bare sige dig tak fordi at du også nævner de hårde natter i din blog! Det er så nemt at bevidst eller ubevidst, at tegne et glansbillede af livet som nybagte forældre, så når man selv er inde i en hård periode med tigerspring, er det bare en kæmpe trøst, at blive mindet om, at det ikke er os der er noget i vejen med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  sådan en nat kan jo handle om mange ting – ondt i maven, såkaldte tigerspring, tænder på vej osv. Dog må jeg indrømme at jeg ikke kan lade være med at tænke på at det jo sagtens kan smitte af på Albert at hans mor har så travlt og render fra sted til sted….. bare kald mig gammeldags, men den lille mand har brug for sin mor, der er til stede stort set hele tiden. Den fornemmeste opgave når man bliver mor – er jo at det pludselig ikke er ens egne behov der står først, men at man bliver nødt til at indrette sig efter den lille baby. Og ældre er Albert jo ikke….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg arbejder mest når Albert sover eller når Michael har ham, så der lider han ik overlast. Jeg vælger at tro at det er vaccinen, der drillede, for i nat var alt godt igen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en super hård nat! Håber, du har fået energi igen! Du ser i hvert fald meget skøn og glad ud på billedet og jeg elsker halskæden!

  God weekend og de bedste ønsker om rolige nætter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Åh Gud hvor jeg kender det med at være fuldstændig frustreret og tude pga man bare ikke kan klare mere fordi det er midt om natten! Jeg dur bare ikke til det!!! Men det har ikke en fløjtende fis at gøre med opmærksomhed at gøre men nok mere der har sat en prut på tværs eller ligende!! Det kan ikke altid forklares. Men ja man bliver mega bange for at det skal være sådan nat efter nat!!! Vil følge rådet med sukkervand! Det er klart det bedste bud! 1 tsk sukker pr 100 ml. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  … Nogen gange tror jeg bare ikke man skal tænke så meget over hvorfor? og hvad nu? og hvor meget? eller hvor lidt? – hvis du forstår hvad jeg mener. Den sygdom/vaccine de får varer nogle dage – og ligesom med os andre er nogen syge få dage, andre et par dage til og andre igen overhovedet ikke. Men det kan jo også bare være at han vil sin mor, har behov for at være meget nær hende, hele tiden… det er jo ikke til at vide… De er bitte små og udvikler sig helt vildt, hele tiden – bl.meget a. fordobler de deres vægt i løbet af få måneder… prøv at forestille dig hvad den slags ville gøre ved dig selv.
  Min pointe er, at man kan gi´ dem mad, trøst, ren ble og hvis der ikke er noget alvorligt galt (og det vil jeg våge at påstå, at det kan man som mor mærke i sin mave) så vil jeg foreslå, at man tænker i en dag ad gangen;-)
  Jeg har stillet mit vækkeur væg så jeg ikke kan se tiden på det – så bli´r man ikke stresset over at tælle (mangel på) timer. Og har det været en nat med mange opvågninger så tænker jeg, ” ok idag er jeg ski nok lidt baldret, men jeg må ta´en lur hvis det passer ind”… Og det der med træthed… sådan er det bare, det er ikke noget man tænker så meget over efter et stykke tid.
  Jo forresten ét tip (også alternativt;-) hvis han bli´r helt hysterisk så prøv at chante… (tror jeg det hedder) altså sig Ohmmmmmmmmmmmm – ligesom de gør til Yoga. Øvelsen er der, at man sidder i skrædder stilling med lukkede øjne og for at “tømme hovedet” siger “Ohmmmmm” højt og langsomt mens man ånder ud. Hvis han ikke er til at trøste så prøv det når du har ham i armene… jeg vil vædde på, at du kan mærke at han falder til ro i løbet at 30 sek;-)
  Kh mor til én på 9 mdr

  Lad være med at bekymre dig om ferien – du har sviger med til at hjælpe og han har det sikkert helt fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Jeg tror blot han savnede din opmærksomhed søde Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Arh hvis det blot var det:) for den får han masser af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Hej. Har en datter som tit flipper, når hun skal sove. hun er 6 mdr nu. Når hun har det sådan laver jeg lidt sukkevand, som hun lige får lidt af og falder hurtig til ro. Det bliver også brugt på neo afd. til at få de små til at falde til ro. Du kunne prøve det.

  Mvh mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Ihhh fanø tage de vaccitioner. helt klart den som driller nu, Hans lille krop er helt i ubalance pga af vaccine. Ved godt det lyder helt ukult, men jeg har gået til kinesiologi, med begge mine børn lige efter de er blevet stukket, og det HJÆLPER, de har ikke den indre uro i kroppe, tænk på de har jo fået sprøjte en lille del at sygdommen ind i kroppen, som kroppens imunforsvar skal bekæmpe. Så hvis i ikke skal have aflyst jeres ferie. Så skriv ud herinde i blandt de mange dejlige læser inkl. mig selv og spørg om der nogen som kender nogen, der kan anbefale en kinesiolog.

  PS jeg går værken i hyttesko eller er fodformet, men vil mine børne det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Men kan de mærke den vaccine 5 dage senere??

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit