Historien om mig & Michael

Lige nu

Det lille ansigt får mig til at føle mig fuldendt:) fuck hvor jeg bare værdsætter mit liv… Jeg er heldig at have sådan en sund dreng og så god en kæreste…. Nogle gange er jeg lige ved at græde, ved tanken om at miste dem…. Se ham lige… Er han ikke bare fantastisk!!! ( Sorry gakker lige helt ud)

Lige nu

7 kommentarer

 • ååhhhh man smelter jo, så glad en drenge må betyde han har nogle dejlige forældre.

  Keep up the good work girl!!

  Klem Louise.
  http://www.missamour.dk – Lad Kærligheden Blomstre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Sarah! NU hr jeg fulgt med i din blog i nogle måneder uden at give kommentar med på vejen, men nu skal det være!
  Jeg synes du skal vide, at jeg synes du er en overdrevet sej person, som står ved den du er og virkelig ligger meget personlighed i din blog. Når man ser dig udefra, så fremstår du, som denne enormt smukke og selvsikre pige. Det tror jeg også, at du er, men hold da op – du er så meget mere end det. Du er virkelig fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja;)

  Så lækker.. ham kan i være stolte af;););)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo han er skøn.

  Dejligt at læse du sætter pris på din lykke. Hatten af for dig 😉

  ILYG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Han er SÅ lækker :)! Kan godt forstå du er stolt af ham!
  Er selv igang med at prøve og få børn, vi skal dog have hjælp til det, så får os vil det være et mirkral at opleve, men vi håber meget at det lykkes engang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo – han er da virkelig lækker!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om mig & Michael