Here comes Honey Boo Boo

Læren om at blogge

Jeg er lidt stolt over, at de i nogle dansk bøger på folkeskolerne bruger min blog i læren om at blogge. Blogs har generelt gjort sit indtog i Danmark. Da jeg startede med at blogge for nogle år siden, var jeg mere eller mindre den eneste kendis der gjorde det. Siden er det eksploderet og nu er der riiigtig mange der har fået sig en blog. Nogle blogger på hygge basis og andre på prof. niveau som jeg. At blive prof. Blogger kræver først og fremmest tålmodighed og kreativitet. Det tager snildt et år, før du får nogle gode læser
tal og det er hvis du blogger HVER dag:)

Læren om at blogge

Læren om at blogge

11 kommentarer

 • Det er skisme i orden at være skolemateriale. Du gør det godt og giver en hel masse af dig selv, på en fed måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor skægt 🙂 Måske lidt underligt at skulle sammenlignes med Anne Frank bagefter… Da jeg havde fransk i folkeskolen læste jeg en tekst, som senere viste sig at handle om min kærestes familie, ham mødte jeg dog først5-6 år efter jeg havde læst teksten i skolen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melina

  Ville nok sige at du ikke er den bedste blogger (du kunne godt blogge noget mere) men dine indlæg er super sjove at læse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   What?! Hun er da en af de bloggere der laver flest indlæg om dagen, så det synes jeg bestemt ikke kan man kan sætte på Sarah 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Cecilie

   Jeg er også med på en WUUUUUUT? Selv når hun er på ferie blogger hun, og ja, ok nogle af indlæggene er pre-made. But can you blame her? Hun har haft en stram start på året med nul søvn og en masse sygdom.. Jeg vil gerne se den blogger, der smider flere indlæg op end Sarah Louise? For du kan ikke finde en!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SarahK

   I følge BD statistik, så er SarahLouise den der i smider flest indlæg op pr. dag 🙂 Vis mig en der blogger mere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Du er så sej ril der du gør! Tror sgu jeg har fået et Girl-crush på dig! Bliv endelig ved 🙂

  Glade tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor sejt 🙂

  Tillykke med det .

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor cool ! 🙂 Kan jeg godt forstå du er stolt over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Det er sgu ret stærkt gået må jeg sige 🙂 fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Du er altså også den bedste til det!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Here comes Honey Boo Boo