Jubiii// kjole fra Nelly

Skuffet

20130523-105353.jpg

Da jeg var gravid med Albert, var mine veninder helt oppe og ringe og de forstod virkelig, hvor stort det var for mig og en af dem arrangerede min baby shower, men denne gang er interessen for min graviditet nærmest ikke eksisterende og ikke en eneste har spurgt om de skulle arrangere en baby shower, som vi ellers plejer i vores omgangs kreds eller kommet så meget med en lyserød sut:( jeg troede da også at man fik baby shower anden gang. Jeg ved godt, at det er tæt op af min første graviditet, men for mig er det jo stadig kæmpe stort. Jeg skal have en lille pige og det er nok sidste gang, at jeg er gravid…. Jeg tror bare, at de har vendet sig til at jeg “altid” er gravid og slet ikke skænker det en tanke. Øv bøv

46 kommentarer

 • Anita Lykke

  Ville med glæde holde babyshower for dig hvis jeg var din veninde 😉
  Det er da synd og ærgerligt at dine veninder ikke virker lige så interesserede i din graviditet denne gang – det er jo lige så stort for dig som den første og også nu hvor du skal ha’ en pige, det må være helt specielt <3
  jeg kan slet ikke lade vær' med at købe gaver til de få veninder jeg har der har været gravide og spørge ind til graviditeten og hele forløbet. Jeg synes det er så spændende og livsbekræftende. Glæder mig meget til det bliver min tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Y

  Ej helt ærligt Jer tøser, der læser denne blog.
  I ved sgu da, Sarah Louise er ærlig, og hun deler mange mange ting fra sit liv på bloggen. Både gode og dårlige, overfladiske og private.
  Meget muligt at i ville blive fornærmet over et indlæg som dette.
  Jeg ville tage det som et hint, og skynde mig at planlægge noget, hvis altså der ikke var et surprise-babyshower på vej. Også ville jeg nok også liiige tage telefonen og ringe og sige, at jeg er ked af hun føler sig overset og glemt.
  Og hvem ved. Måske har Sarah Louise og veninder en aftale om, hvad der må skrives om, når det kommer til dem og bloggen. Jeg er sikker på Sarah Louise behandler sine veninder med respekt, og selv ved hvor grænserne går.
  Så hvem er i, siden i kommer her og fortæller hun er for meget og har overskredet grænser. I kender hverken hende eller hendes veninder, så slap af med at dømme folk på den måde.

  Og til dig Sarah vil jeg sige, at jeg godt forstår du er skuffet. Første barn er ikke vigtigere end andet. Og selvfølgelig har man brug for samme opmærksomhed omkring barn nr.2. Jeg synes sgu det er helt fint du deler sådan en ting på bloggen. Du viser jo bare hvor ærlig du er, at du har følelser og også kan blive skuffet og såret – og at ja, du også er et menneske.
  Håber dine veninder tænker på dig, og har en super god overraskelse til dig.

  Beklager det blev langt. Blev bare liiige nødt til at sige min mening.

  Pas på dig selv. Glæder mig til at høre mere om og se den lille pige når hun kommer til verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg er kun seksten år, men min mor har fortalt mig mange gange omkring at hun faktisk droppede en del af sine veninder, da jeg var lille.
  I den periode fandt hun ud af hvem som virkelig ville følge hende, igennem hendes store lykker og oplevelser. 🙂

  Jer som synes det her indlæg er forkælet.
  Jeg er helt sikker på at Sarah ikke forventer en stor gavebod, men hun forventer vel at de deler lykken med hende, og fejre det, på samme måde, som med første barn. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Præcis!! Seksten og alligevel skarpere end flere;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  Jeg elsker din blog. det jeg kan lide er du giver så meget af dig selv. det oplæg som det, der er prikke over i. jeg ville gerne læse mere om din lille pige i maven. måske du kan lave en hemmelig gruppe for os der gerne vil læse om den gravide maven og din dejlig søn..

  efter jeg er begyndet at læse din blog. ( et års tid nu) har det overrasker mig at mennesker i Danmark har svært ved at forstå mennesker der ikke her den sammen mening som dem, og det er vigtig for dem at fortæl det med stor ord!!
  glæder mig til at læse mere om: baby, mode, familie, dyr, mad, model krig, Michael, ny pige i hus. osv… 🙂

  er ordblind, men håber det kan læsen.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Jeg forstår udemærket Sarah. Hvis jeg var hendes veninde ville jeg nærmere få dårlig smag i munden end at blive vred/skuffet som mange skriver?! Og så lad være med at bland jer i hvad hun laver oplæg om for vi er nogle der gerne vil læse om hendes tanker, såvel som hendes liv. Lad dog kvinden få lidt fred snart. I står på spring så snart hun gør det MINDSTE I kan kritisere! Hun er gravid ovenikøbet. Har ikke brug for jeres sure opstød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej 🙂

  Jeg er fast læser af din blog, og nyder som regel at få indblik i din hverdag, især omkring balancen i mellem at være kvinde, kæreste og mor.

  Dette indlæg må jeg altså ærligt talt sige er en smule “forkælet”. Efterhånden forventer vi generelt for meget af hinanden. Alt kan ikke blive stort nok, flot nok eller vildt nok. Og vi alle kræver urimeligt meget af hinanden og for lidt af os selv. Jeg er helt sikker på at din datters eller dit liv ikke bliver bedre, rigere eller lykkeligere af et baby shower.
  De små ting har efterhånden mistet værdi og det er efter min mening synd. Essensen af det, kan jeg forstå, da det muligvis handler om at folk skænker en tanke – og det synes vi jo alle er dejligt. Derfor synes jeg at dit indlæg har en “forkælet” tone, hvilket er uheldigt.

  Ha’ en dejlig aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  nu har du da ihvertfald ødelagt det hvis det skulle være en overraskelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg læser din blog pga din ærlighed og at du er så ligetil men denne post er lige over stregen. Det er en åbenlys kritik af dine veninder! Dette høre ikke til sådan et sted som her. FYI, det er altså ike alle der får et “babyshower” (jeg fik eks. ikke). Men har seriøst ikke skænket det en tanke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Omg hun skriver “som vi ellers plejer”.
  Nogle er ikke vant til at gøre så meget ud af det, andre er – dvs Sarah og hendes veninder, som hun skriver. Så er det sku da klart hun bliver skuffet, når det lige pludselig stopper. Enhver der siger de ikke ville bive skuffede, hvis de lige pludselig blev “glemt”, når tingene plejer at være anderledes, lyver!
  Sarah er en kvinde med nogle ordenlige stærke ben i næsen, som man blandt andet får indtrykket af her på bloggen, plus i tv programmer, så jeg tror nok hendes veninder kan klare den slags her. De har måske allerede fået det at vide og på den anden side, var jeg veninde ville jeg ikke blive stødt, jeg ville lige tænke mig om en ekstra gang og så blive ramt af dårlig samvittighed! Fr ja for fanden, 2. barn skal da ikke have mindre opmærksomhed, bare fordi hun er nummer 2. Jeg var fanme også blevet skuffet og ked af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mamma83

  Nu var det ikke i min graviditet nr. 2 opmærksomheden var væk, men hoooold nu op, da min søn kom til verden, var det så mærkeligt, han fik 1/5 gaver/besøg som hans storesøster fik…og det er ikke gaverne som sådan der skuffer, men den manglende interesse og glæde over vores søn. For han er lige så vigtig som vores datter, hun kom nu altså bare først til verden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Så fordi Sarah er en offentlig person, må hun ikke være skuffet over sine venner! Seriøst, det er da for langt ude. Grunden til at de fleste sikkert læser med her, er fordi hun netop deler så meget af sig selv. Det er sgu da ikke altid rosen rødt, og det er sgu da kun normalt!! Synes godt du må være skuffet Sarah, også herinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Jeg holder gerne dit “baby-shower” jeg har ingen veninder som skal have børn i nærmeste fremtid og har så mange gode ideer 🙂
  Jeg tror jeg er både for og imod baby posts….jeg kan godt forstå at nogle ikke gider at læse det, men også den anden vej…jeg synes du har fundet en fin middelvej og på et tidspunkt vil du jo ikke kunne lave dagens outfit uden at man kan se maven 🙂
  Jeg vil også hjertens gerne sende en lyserød sut 🙂
  Håber dine veninder stepper lidt op…og at dine læsere ville tage en chill pill 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  De har tid endnu- såvidt jeg ved, er plejer det at være 1-2 måneder før fødslen :)) Go’ dag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stef

  Sarah skal da på ingen måde KUN holde sin blog ‘prof’ !!
  Jeg tror sarahs blog er blevet så mega populær fordi hun også er meget privat! Om man vil indrømme det eller ej, så elsker vi kvinder lidt gossip, specielt når det kommer fra en ‘kendt’.
  Og når sarah laver det her blog oplæg kunne man jo godt tænke sig til at hun havde konfronteret hendes veninder før hun lagde det op…
  Hvis man ikke kan lide det hun skriver om så gå dog et andet sted hen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg forstår dig sgu godt! Og til jer hystader, så hænger hun da ikke nogen ud, hun skriver bare hun er skuffet. Hvis i kun vil læse en blog om positive overfladiske ting, så læs en anden blog. Hun sviner ingen til, men fortæller bare om følelsen af, hvordan tingene har ændret sig. Blive veninderne fornærmet, så kan de da bare få fingeren ud!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stef

   helt enig med dig!! hun hænger jo ikke direkte nogle ud, der er ikke nævnt nogle navne eller noget som helst.. nu må de lige tag en slapper

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Kig nu ud over din egen næsetip ! Ville godt nok være stødt hvis jeg var i dine veninders sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Enten er du en kynisk forretningskvinde som har fået stillet nogle gode penge i udsigt for dette indlæg som givetvis vil skabe en masse opmærksomhed/PR fordi du i den grad udstiller dine veninder, eller også er du en utroligt uintelligent kvinde som ikke kan bedømme hvad der er relevant for offentligheden at vide, vælg selv…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  du lyder som et forurettet barn på 5, grow up og nyd din graviditet babyshower eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne også være der er et surprise-shower gemt i mængden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Nu står der jo ingen steder, at Sara ikke har konfronteret hendes veninder med det? Nogle gange kan sådan nogle ting være svært at fortælle til sine veninder – så måske er det hendes måde at gøre det på?

  Jeg vil også rigtig gerne læse mere om din anden graviditet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg kan sagtens forstå følelserne.

  Men at smide det op på din blog i stedet for at konfrontere veninderne på en søn måde – det er næsten ynkeligt og hvor god en veninde er man så egentlig selv? Du udstiller dem her foran 1 mio sidehenvisninger om måneden.

  Som veninde ville jeg synes du var utrolig fokuseret på at positionere dig selv og øv! Hvis du derimod havde nævnt “ihhh ville elske en babyshower… Bla bla” – så ville jeg personligt gå den ekstra mile. Men at smide det op her – ynk ynk, så ville jeg nok blive lidt små irriteret 😉

  Tá dine personlige konfrontationer privat og hold siden prof. Det andet – kan ikke være rart og stå model til, som veninde, familie what ever

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Godt sagt!
   Hvis jeg var en af dine veninder ville jeg dælme føle mig truffet hvis jeg læste det her på bloggen. Hvor god en veninde er du så lige??
   Ynk ynk ynk og mig mig mig- sådan fremstår du desværre i denne situation og det er overhovedet ikke sådan som jeg ellers ser dig.
   Tillykke med din lille pige, er sikker på at hun blir lige så lækker som Albert :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja godt sagt! Hvis jeg var veninde med en, der skrev sådan et indlæg, ville jeg godt nok blive vred, og tage vores venskab op til overvejelse.. Én ting er, hvad der foregår internt, men noget andet er, hvis det bliver gjort offentligt på den her måde, så mister man altså tillid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Jeg kunne ikke være mere enig med M og Mie. Det er da randen til det usmagelige… Godt kan det være at følelserne sidder udenpå, men det er din inderkreds du hænger ud. Det er en ommer! Men du skal stadig have tak for din ærlige blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Snak med dine veninder om hvilke følelser du går rundt med.. Er sikker på du har nogle rigtig søde og dejlige veninder, så de vil da helt sikkert lytte og forstå dig – er sikker på de ik bevidst er ude på at “glemme” dig, men livet går bare stærkt og alle har som regel meget at se til, men hvis man ik gør opmærksom på de tanker man har – kan folk ik vide det 🙂
  Jeg har selv en lille datter på snart 4 måneder – det er intet mindre end fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det lyder lidt træls – det er jo fantastisk hver gang! Den første er nok altid noget specielt, men du venter jo din første pige og det er også helt fantastisk! Personligt ville jeg gerne høre en masse mere om din graviditet, dine tanker omkring det at have 2 små børn, at have en pige, se flere billeder, osv. Det er super spændende at følge med på din blog, og særligt under din første graviditet var du meget aktiv og inspirerende på bloggen – det savner jeg måske lidt, at høre lidt mere fra dig 🙂
  Tillykke med graviditeten, det er bare dejligt for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ja du er da sikker på at få et ligegyldigt babyshower nu! Nu sidder alle dine veninder og har dårlig samvittighed! Barn nr 2 er bare ikke det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannie

   Barn nr. 2 er da præcis det samme som barn nr. 1! Skulle Sarah Louise så sige til sin datter når hun blev ældre, ”nej skat du blev ikke fejret som Albert for du er jo barn nr. 2” det er da noget pis at sige!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nok

  Åhh hvor kan jeg også huske hvor skuffet jeg blev med nr. 2 og 3, da jeg ventet nr 1 kom min mor, bedstemor og veninder remsende i tide og utide på mit job med ting de havde købt og skulle lige høre hvordan jeg havde det, da nr. 1 var på vej måtte jeg pænt spørge min mor om der var en grund til at hun intet købte eller spurte til mig og baby, tror desværre bare ikke et er lige så interesant med de næste, nyheden er ligesom væk 🙁 øv øv øv
  Jeg synes det er sååååå hyggeligt og elsker at følge med din, men også min skønne veninders maver og babyer.
  God dag og håber prinsessen har det godt der inde og Albert snart er helt på toppen igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ja, undskyld!.
  Nu kan det godt være jeg lyder lidt hård. MEN, nu er der jo tid at løbe på endnu, hvis de ville holde en baby shower for dig.
  Jeg synes virkelig det er tarveligt af dig og blive skuffet over sådan noget, ærlig talt.
  Du har først termin om nogle måneder..
  Og man kan heller ikke tillade sig at blive sur eller skuffet over folk ikke holder noget for en. Det er altså ret barnligt..
  Men det er også bare min mening!.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg må give dig helt ret! I øvrigt, så har jeg selv været med til et babyshower, hvor hovedpersonen var helt uvidende, og blev glædeligt overrasket, en måned inden hun skulle føde, så ja masser af tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadii

  det bliver bare aldrig som med den første..

  Derudover kan du bare se udviklingen på din blog .DA du var gravid første gang fulgte vi læsere din graviditet heeelt tæt på uge for uge. du postede det ene billede efter det andet af den flotte mave og opdaterede konstant om hvordan graviditeten forløb.

  Denne gang har vi ikke hørt meget og kun set ganske ganske få billeder af din mave. de

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja skrev meget om det sidst, men jeg mistede læsere og har derfor valgt at bloggen ikke skal handle så meget om det. Det er skam ikke fordi, det fylder mindre i mit privat liv:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Jeg vil ellers rigtig gerne høre om din graviditet :).
   Synes det er så hyggeligt og spændende at læse om.
   Har tit undret mig over, hvorfor det ikke er noget du skriver så meget om.

   Så gør det endelig for mig skyld, og helt sikkert også for en masse af dine andre læsere :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Enig med Lea, har selv undret mig over hvorfor du ikke har skrevet så meget om den, da jeg syntes det er rigtig spændene at høre om hvordan det går med dig og din lille pige i maven. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Også helt enig! Synes det er hyggeligt og dejligt at høre om din graviditet! Og nu er det jo DIN blog, den skal handle om DIG og derfor også hvad der sker i dit liv. Din graviditet er jo, som du selv siger, kæmpestort for dig, så hvorfor ikke bare lade det fylde lidt mere herinde. Hvis ikke dine veninder giver din graviditet opmærksomhed, så kan du med garanti få det af os læsere!
   Yes til flere mavebilleder og status på din graviditet… Fra en trofast læser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg tror du er nødt til at tænke på, at det ikke har noget med dig at gøre. Dine veninder er ikke ude på bevidst at såre dig – men måske har de selv meget at se til lige nu? Jeg er sikker på at de glæder sig lige så meget denne gang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Kan godt forstå du er lidt skuffet, hvis du slet ikke har fået et eller andet f.eks. en lyserød sut som du nævner – eller en anden lille lykønskning. Men baby shower kan da sagtens komme endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Søde Sarah Louise – babyshower er noget, amerikanerne har opfundet … totalt overgearet og ligegyldigt i forhold til det mirakel det er, at vente et barn. Babyshower er ren materialisme!! – jeg har to drenge og har aldrig nogensinde haft en babyshower!! – MEN almindelig interesse og omsorg for din graviditet synes jeg godt, at man kan forvente fra de nærmeste veninder, NETOP fordi et nyt lille mirakel er på vej, og fordi man skal anerkende, at den gravides verden drejer sig primært om at bringe det lille barn til verden. SÅ: forvent ikke gaver og ting, men lidt nysgerrig spørgen ind til, hvordan du har det, om du glæder dig til din lille pige og et ekstra kram – dét kan du godt forvente af de nærmeste veninder!!
  – knus og held og lykke med dit nye lille mirakel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annika

   Lise, jeg kunne ikke have sagt det bedre selv 🙂

   Jeg er gravid med min 3. søn – har to dejlige drenge i forvejen – og jeg har aldrig selv “modtaget” babyshower eller arrangeret det for andre, og har i det hele taget slet ikke kendskab til nogen i min omgangskreds som har 😉 så til hest med den babyshower.

   Men interesse og omsorg kan man sagtens forvente – dog er man nok nødt til at erkende at éns graviditeter ikke bliver ved med at være lige spændende i andres øjne, og jeg mærker selv at folk da synes det er spændende nok med vores lille efternøler, meeeeen … det bliver bare aldrig det samme som den allerførste graviditet. Husk at det vigtige er at I i jeres lille familie nyder tiden og glæder jer over det dejlige mirakel I igen skal opleve 🙂

   Held og lykke med det hele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smilla

   Håber godt nok ingen af jer der ryger op i det røde felt pga et babyshower aldrig nogensinde fejrer hverken valentin dag, mors dag etc for det er da også bare ren materialisme! Hvis det nu er kutyme i deres venindekreds at afholde babyshowers for hinanden, så burde i da bare synes det er fedt for dem..
   moralske pegefingre er der nok af når man sidder bag en computer skærm.
   Der er desværre mange som hurtigt får nok i sig selv og nyhedsværdien er åbenbart ikke så stor anden gang som første gang, selvom det er stort at vente sig – hver gang. Det værste er dog når så babyen er kommet til verdenen at veninderne/familien kun kommer for at besøge babyen og ikke moderen og faderen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stina

   Helt enig!
   Det kan altså også blive alt for meget, når man både skal give gaver til en babyshower, når barnet bliver født og når barnet skal have et navn.
   Synes nærmest ikke at man kan være det bekendt egentlig.
   Men ja interesse, omsorg og nysgerrighed må være det vigtigste når man venter en lille ny baby.
   Desuden kan det jo være at dine veninder har arrangeret noget, og du ikke ved det endnu 😉 – Det kan dog være at de dropper tanken nu.
   Held og lykke og tillykke med graviditeten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiii// kjole fra Nelly