Op på stiletten

Anmeldelse af restaurant Congo

Jeg var på restaurant Congo i fredags med min søde veninde Anne Mette. Vi blev mødt af en super sød og meget smuk tjener, som straks viste os til vores bord. Brødet kom pakket ind i en pose, den luftige smør, lå i en knogle og så kunne man toppe brødet med lidt pesto, som kom i en tube. Det var sjovt, kreativt OG smagte godt!

Vi bestilte lidt af hvert bl.a en meget lækker kaviar, man får jo ikke meget for pengene, når man bestiller kaviar, men sådan vil det altid være med den slags luksus:) jeg fik 10 gram for 300 kr. Det smagte frækt, de smeltede næsten på tungen. Derud over stod menuen på rokkevinge, kalvemørbrad, laks, tatar og slethvar. Vi smagte lidt på hinandens retter og det var en fest i min mund. Der var taget højde for konsistens, smag, fylde og præsentation. Der var ikke en eneste af retterne, der ikke smagte godt!!
Stemningen var helt vidunderlig og vi startede ud med en af mine favorit drikke, nemlig Moet Nectar, som har en dejlig blød og sødmefuld smag. Jeg fik dog kun 1 glas, som holdte hele 3 retter, men Annemette kastede sig ud i et par glas;) servicen var i højeste klasse. Den kønne tjener var meget opmærksom og jeg tror næsten jeg fik et lille girl crush på hende;) som aften skred frem, blev stemningen mere festlig og havde jeg ikke været gravid, var jeg helt sikkert ikke smuttet hjem, før vi havde været på dem uartige side er 24;) vi droppede desserten og hoppede på deres cocktail kort. Jeg fik selvfølgelig Virgin cocktails og valgte nogle der var så søde og mums, at jeg må ha fået et mindre sukker chok, for jeg skal da love for, jeg kom i hopla. Da folk begyndte at være i lidt for godt humør, sagde mig og maven farvel og tak:) det var virkelig en af de helt gode aftenener. Jeg følte mig let forført, mæt, glad og ser meget frem til at besøge Congo igen.

Her er vores aften i billeder:

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

Anmeldelse af restaurant Congo

13 kommentarer

 • Helena

  Hej Sarah.

  Hvor er den smukke sorte kjole fra som du havde på denne aften på Congo?
  Er der en hjemmeside eller butik til den? 🙂

  Mvh Helena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh hvor lyder det som en dejlig aften. Jeg er Jordemoder og du kan trygt drikke et enkelt glas vin, 1 glas rødvin er faktisk godt i ny og næ og for at det ikke skal være løgn, så kan 1-2 øl være med til at få gang i amningen, lige når man har født. Shots og vodka er tilgengæld noget mere giftigt. Jeg har selv 4 sunde børn og jeg drak da et glas vin eller en øl et par gange under alle graviditeter. Sundhedsstyrelsen vejledende og reglerne ændrer sig konstant. Som hovedregel, kan 1 glas vin sammen med 1 glas vand overhovedet ikke påvirke fosteret. Rygning er tilgengæld meget farligt, da set har en øjeblikkelig virkning. Du har allerede en perfekt søn og har vist ret godt styr på og masser erfaring med fødsler og graviditet, så luk ørerne for alle krukkerne, der åbenbart ikke har fornuften med sig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Cecilie, har du børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tænk på dit barn i maven, i stedet for din egen egoisme om hvad der er godt.
  Et glas om ugen under en graviditet er IKKE ok!
  Fedt at du selv er så vigtig, at diverse undersøgelser, test og anbefalinger ikke er nok. Det dér er ALT for risikofyldt, men du ved nok bedre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Ja oh shit, nu fødes Sarahs lille datter garanteret med fire arme og et horn i panden!

   Der er ingen grund til at være hysterisk. Fordi Sarah nipper til et enkelt glas champagne henover en aften en sjælden gang imellem, det sker der altså ikke noget ved.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Om man nipper eller ej, så er det 1 glas champagne på en aften. Og det er blevet vidst rimelig tit her på bloggen, at hun lige tager et glas og ikke ser et problem i det.
   Det skal jeg ikke blande mig i – men hey, anbefalingerne er der af en grund? Og hvad hvis barnet helt ærligt blev født en form for defekt? Mit indlæg er ikke for at skræmme eller for at lee hysterisk. Men man bør se sandheden og KONSEKVENSERNE i øjnene. Barnets ve og vel, og dens nuværende udvikling er det vigtigste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Cecilie reglerne ændrer sig konstant. Jeg kender en hvis far arbejder for Sundhedsstyrelsen og han siger, at grunden til at 0 tolerance for alkohol som gravid blev lavet, er fordi folk ikke har kunnet styre det med at eks. 2 genstande var ok. Der er mange anbefalinger og holdninger i øst og vest. Man bør alle dage bruge sin sunde fornuft. At jeg eks. drikker 1 glas champagne, som blandes med 2 glas vand og 3 retter mad, det vælger jeg at tro er helt ok. Jeg sidder jo ikke og kører vodka eller shots ned. Hvor går grænsen?? Må man så heller ikke drikke cider, kaffe, the, spise chokolade med creme med alkohol i…. Alt med måde. Syndhedsstyrelsens gode råd er vejledende, men jeg følger dem ikke som en fanatisk religiøs. Hvad tror du så de millioner af børn, der er blevet født helt normale, da man rådede til 2 genstande, er blevet til:) og alle os, hvis mødre både drak og røg, vi er vel ikke en hel eller mange generationer af misdannede mennesker. Jeg synes egentlig folk skal passe sig selv. Hvis man skulle gøre aaaalt ifølge prof. og spelt mødrenes mening, så kunne man jo ik føre et normalt liv. I råber op om det ene og det andet. Hvad med den faktor, at du eks. kan spore giftstoffer i din krop, fra den mad, tøj og drikke du går med og indtager i op til 10 år senere?? Stress og dårlig økonomi, er heller ik skide godt med børn, 43% bliver skilt om året, hvordan påvirker det børn psykisk??? er det egentlig ok, at folk afleverer deres børn i vuggestue 8 timer om dagen???? Må overvægtige så ikke blive gravide, for det er også skadeligt, hvad med folk der bærer genetiske sygdomme??? en tur igennem kbh, svare til at ryge 4 cigaretter… skal man så holde sig fra byen, når man er gravid?? der skal riiiigtig meget til, før et foster tager skade. Din krop er et tempel af rester, af alt det lort, du har fyldt dig selv med hele dit liv, Så er det lidt ligemeget med økologisk mascara, så snart du bliver gravid og især hvis du så køber dit super kemiske tøj i h&m. Jeg vil vove at påstå, at man skal bruge sin fornuft og huske, at når du peger fingre af andre, så peger 4 fingre altid ind imod dig selv. Og nej, der findes ingen cremer imod strækmærker;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tak for dit lange svar… Fedt skrevet.
   Men jeg er ikke enig. Det handler ikke om at være hysterisk og over pylret, mens man venter sit barn, men man bør sætte ind, hvor man kan.

   Barnet bliver født i en verden af forurening og farlige stoffer OVERALT, som du selv beskriver det. Derfor hjælper det jo ikke noget at undgå København eller tøj … Men hvem giver sit barn snerten af alkohol, når det er født? Ingen.
   Når udviklingen og forskningen viser resultater bør man følge med i 2013 og ikke hænge i 1973 “for der gjorde alle sådan”………..

   Børn bliver udsat for så meget skidt – man bør beskytte, HVOR man kan og med måde. Alkohol til gravide er ikke en del af det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Klart man kan nyde et par glas champagne eller rødvin under sin graviditet!

  Godt at Congo er gået væk fra deres lampebrød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah.

  Jeg har studset et par gange over du har drukket lidt champagne her under din graviditet.
  Har du tænkt over hvordan det påvirker baby i maven, eller hvordan?

  Jeg spørger kun af ren nysgerrighed, da det naturligvis er dit eget valg at drikke alkohol under din graviditet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja og de mængder jeg drikker, 1 glas i ny og næ, påvirker ikke barnet. Men nogle er vel mere hysteriske end andre. Jeg spiser også chokolade med ROM i juleaften og bruger alm. Make Up og går i tøj fra h&m der er fyldt med farvestoffer og parabener:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Gad vide hvor meget de har betalt for dette indlæg 😉 Når man tænker på din dårlige anmeldelse af stedet for fire mdr. siden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Lol det er måske den dårlige anmeldelse, der har gjort en forskel. Hele menu kortet var skiftet ud. Har skam ikke fået betaling:) så havde der stået sponsoreret indlæg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op på stiletten