Mode & Smoothie

Første gang i Zoo

Egentlig så har han været i Zoo 2 gange før, men der var han bare så lille, at han ikke kunne nyde oplevelsen. Denne gang kunne han rigtig se dyrene og han kravlede rundt på picnic tæppet og var tilstede på en helt anden måde end da han eks. var under de 8 måneder. Nu hvor han er begyndt at kravle rundt og vil stå op af alting, så skal man også være hurtig i reflekserne, da han ofte falder og det er lidt af en udfordring, da jeg jo er ret hæmmet med maven og ikke just kan springe op, så er det dejligt med en aupair, der er noget mere på dupperne:) Glæder mig til at få førelsen helt tilbage og rigtig kan lege med ham og tumle rundt med ham igen.

Første gang i Zoo

Første gang i Zoo

Første gang i Zoo

Første gang i Zoo

Første gang i Zoo

Mmm Iphones smager deeejligt

Første gang i Zoo

Første gang i Zoo

5 kommentarer

 • Mette

  Hej….
  Ser super hyggeligt ud:) har du fået ny aupair? Du plejer da ikke sløre hende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sine

  Bare sådan for ren nysgerrigheds kunne jeg godt tænke mig at høre Hvordan det er at have en aupair boede. Altså det med at der bir en fremmed i ens hjem, er det slet ikke mærkeligt? Spiser i sammen hver dag og den slags?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Jensen

  Albert er simpelthen så skøn 🙂
  Det ser så hyggeligt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Af ren nysgerrighed, hvordan kan det være at du har gjort den nye aupairen anonym? 🙂 Hvor er han dejlig Albert.. Jeg har haft lidt fordomme overfor dig, men de er fuldstændig væk! Jeg elsker at følge dig nu. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mode & Smoothie